Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bunia86 wrote:Yose Zażywam acard, clexane, Liteine i witaminy
Encortonu nie mam, wiem że dużo z Was do stosuje, na co on pomaga?
Obawiam się że to wina właśnie zarodków, ale szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to sprawdzić I w jakim kierunku iść dalej i czy w ogóle iść dalej
Sylwia my kariptyp będziemy robić w szpitalu, po wysłuchaniu mojej historii lekarz przyjął nas na NFZ do poradni w przeciągu miesiąca, normalnie terminy były na grudzień 2018 gdyby nie to pewnie byśmy robili prywatnie, tak jak całą imminologie zresztą i wszystkie inne badania
encorotn po to zeby organizm nie odrzucal zarodka. Stosuje sie od owulacji albo zaraz od pozytywnego testu. Ja co prawda biore od dawna ale na zlecenie immunologa.
Odnosnie zarodkow to jedynie zeby sprawdzic czy cos z zarodkami to musialabys miec stymulacje, punkcje itp.Bunia86 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bunia ściskam Cię mocno! Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży.
Sylwia crossfit to podobno fajna sprawa, ale ja mam za mało odwagi, żeby się zapisać i od soboty idę na zwykłą siłownię, ale z trenerem personalnym Będę trzymała kciuki za jutrzejszą wizytę!
Summer kochana, jak tam u Ciebie? jutro wizytę masz rano czy po południu?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Yoselyn82 wrote:encorotn po to zeby organizm nie odrzucal zarodka. Stosuje sie od owulacji albo zaraz od pozytywnego testu. Ja co prawda biore od dawna ale na zlecenie immunologa.
Odnosnie zarodkow to jedynie zeby sprawdzic czy cos z zarodkami to musialabys miec stymulacje, punkcje itp.
Dziękuję, zapytam o ten encorton przy następnej wizycie.
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Dziękuję, zapytam o ten encorton przy następnej wizycie.
ja sie dziwie ze ty ani razu nie bralas encortonu pomino tulu strat!
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Bunia, tulę Cię mocno
Karolina, wizyta późno, dopiero o 18:30..
To faktycznie trochę późno, ale szybko zleci to jeszcze tylko niecałe 30 h👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Aga, Bunia kciuki zaciśnięte za Wasze szczęścia!
Summer poproszę o wpisanie na 29 listopada
summer86 lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Ja jutro idę do labu na wstępne badania do IVF
Flo powodzenia!
Agniechaaaa wrote:Boje sie boje sie jak cholera
Aga trzymaj się. Oby było ok z Maluchami.
Bunia ściskam mocno.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Kurcze robiłam takie badania które zlecił immunolog może dlatego nie zlecił encortonu. Nie Wiem, Myślałam że znalazłam w końcu dobrego lekarza..
Poniżej te badania:
Mutacje - wyszło PAI homo ( jak w stopce )
Ocena obecności przeciwciał blokujących ALLO-MLR wynik 38,6 %
Obecność przeciwciał cytotoksycznych przeciwko limfocytom dawcy (mąż oczywiście) wynik 3%
Ocena aktywności cytotoksycznej komórek NK
- 12.3 % specyficznej aktywności
- 29.7 % po podaniu II-2
na tejnpossyawie stwierdził że immunolofocznie jest ok, i że dawno nie widział tak dobrych wyników? Tak samo zresztą powiedział gin
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Kurcze robiłam takie badania które zlecił immunolog może dlatego nie zlecił encortonu. Nie Wiem, Myślałam że znalazłam w końcu dobrego lekarza..
Poniżej te badania:
Mutacje - wyszło PAI homo ( jak w stopce )
Ocena obecności przeciwciał blokujących ALLO-MLR wynik 38,6 %
Obecność przeciwciał cytotoksycznych przeciwko limfocytom dawcy (mąż oczywiście) wynik 3%
Ocena aktywności cytotoksycznej komórek NK
- 12.3 % specyficznej aktywności
- 29.7 % po podaniu II-2
na tejnpossyawie stwierdził że immunolofocznie jest ok, i że dawno nie widział tak dobrych wyników? Tak samo zresztą powiedział gin
a robilas ANA - miano i typ, swiecenie?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Nie robiłam, już sobie zapisuję żeby zrobić. I poczytam co to takiego i kiedy ewentualnie to zrobić.
Bunia86 wrote:Nie robiłam, już sobie zapisuję żeby zrobić. I poczytam co to takiego i kiedy ewentualnie to zrobić.
Ana
antykoagulant toczniowy
leiden
komorki NK
jesli nie robilas
Bunia86 lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Bunia86 wrote:Nie robiłam, już sobie zapisuję żeby zrobić. I poczytam co to takiego i kiedy ewentualnie to zrobić.
Strasznie mi przykroBunia86 lubi tę wiadomość
-
nosz kurcze zaczynam sie martwić o Age, trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze z maluchami....Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
StaraczkaNika czyli idąc tym tokiem myślenia, jak ja zrobiłam ASA w 3 dc to mógł mi wyjść nieprawidłowy (ujemny) wynik?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️