Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flo a wynik biopsji? długo jeszcze musisz czekać ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 16:42
-
Lunaris u mnie to szaleństwo ten prog
Jak na 8dpo ale to znaczy że tak jak przypuszczam z ovu nici.
Wyniku z biopsji nie ma. A cykl sztucznie podtrzymuję.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:Flo a wynik biopsji? długo jeszcze musisz czekać ?
W poniedziałek zadzwonie czy jest
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Kobitki przepraszam, ze tak długo czekacie wsuzysko jest jak to gin powiedział ksiazkowo dzieciaczki juz widać!!!! Co mnie bardzo uspokoiło za tydzień kontrola. Pobrali krew na progesteron bo na usg jest wsuzysko idealnie
Oto one
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b88fe5ccb74.jpgAgniechaaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Aga cudne bąbelki : ) dobrze, że wszystko z Wami w porządku, teraz tego musicie się trzymać !
Ja się biorę za obiad. Zaczyna się u mnie niechęć do robienia testu, a dziś 9 dpo. Zobaczę co z temperaturą, jak poleci w dół to nie testuję, @ powinien być we wtorek. Czuję podskórnie że nic z tego, a dzisiaj byłam ze 3 razy w łazience myśląc, że to @ przyszła...Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Flowwer wrote:Jeszcze nie ma i nie wiem kiedy będzie.
W poniedziałek zadzwonie czy jest -
Dziś mojemu M śniło się że się udało ale dostałam bóli i urodziłam 5 cm chłopca. Płakał całą noc w śnie bo trzymał go w rękach ehhh
Chyba mu się udziela cała sytuacja...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:flo to jest 20dpt
Zielona ale czas myka !!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Aga super,że jednak wszystko w porządku! teraz tylko relax
Flo nie zazdroszczę takich snów..;/ ale czasem w takich przytłaczających momentach śnią się takie "beznadziejne" sytuacje.👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Nie podczytywalam na biezaco wiec stresu nie bylo aga piekne dzieciaczki
Lece poprasowac bo mam piękne sterty prania i juz zelazko mnie od miesiaca wola:)19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Flowwer wrote:Dziś mojemu M śniło się że się udało ale dostałam bóli i urodziłam 5 cm chłopca. Płakał całą noc w śnie bo trzymał go w rękach ehhh
Chyba mu się udziela cała sytuacja...
Mój stara się być przy mnie twardy, ale widzialam wczoraj jak płakał w kuchni jak obiad robił dopiero wieczorem pozwolił sobie na chwilę słabości przy mnnjak już lezeliśmy w łóżku i głośno to powiedzieliśmy, że się znowu nie udało.
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Bunia86 wrote:Oni też przeżywają to wszystko, ale zdecydowanie mniej to po sobie pokazują.
Mój stara się być przy mnie twardy, ale widzialam wczoraj jak płakał w kuchni jak obiad robił dopiero wieczorem pozwolił sobie na chwilę słabości przy mnnjak już lezeliśmy w łóżku i głośno to powiedzieliśmy, że się znowu nie udało. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Jasne że możesz Jak ostatnio byłam u mojego lekarza to stwierdził że spróbujemy podejść jak najszybciej do in vitro. Skoro torbiel była 35x45mm to nie było konieczności laparoskopii. Bał się że rezerwa jajników pójdzie mi mocno w dół. W piątek mam wizytę to zobaczymy co dalej
Wiem, że u Ciebie już w planie IVF i pewnie ogólnie są inne problemy, ale pytam bo u mnie parę cykli po laparo i usunięciu takiej torbieli zaskoczyło. Wcześniej kilkanaście miesięcy prób i nic. Po usunięciu udało się chyba w 4cs ale niestety dotrwałam tylko do 8tc, ale teraz w 3cs od poronienia znowu się udało. Więc myślę, że u mnie to ta torbiel skutecznie blokowała wszystko.
KateHawke lubi tę wiadomość