Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj robię bigos. Wczoraj koleżanka mi powiedziała że ma na obiad i od tej pory nie potrafię myśleć o niczym innym co prawda nie wiem jak to zrobię bo dzisiaj mam totalny brak sił, zawroty głowy i mdłości, ale muszę dać radę. Jutro emek jedzie na trzy dni to będę tylko na zmianę spać i jeść bigos. Taki mam ambitny plan na weekend.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 17:35
klaudiaaa93, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalka wrote:A ja dzisiaj robię bigos. Wczoraj koleżanka mi powiedziała że na na obiad i od tej pory nie potrafię myśleć o niczym innym co prawda nie wiem jak to zrobię bo dzisiaj u mam totalny brak sił, zawroty głowy i mdłości, ale muszę dać radę. Jutro emek jedzie na trzy dni to będę tylko na zmianę spać i jeść bigos. Taki mam ambitny plan na weekend.
malka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malka wrote:A ja dzisiaj robię bigos. Wczoraj koleżanka mi powiedziała że ma na obiad i od tej pory nie potrafię myśleć o niczym innym co prawda nie wiem jak to zrobię bo dzisiaj mam totalny brak sił, zawroty głowy i mdłości, ale muszę dać radę. Jutro emek jedzie na trzy dni to będę tylko na zmianę spać i jeść bigos. Taki mam ambitny plan na weekend.
malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wiem ze truje Wam... Chyba nikt mi nie odpisal albo cos przeoczylam, bo nie nadarzam za Wami
Jutro ide na badania AMH, LH, Estradiol i no wlasnie progesteron. Tyle mi zlecila lekarka ale nie pamietam czy czegos nie pomylilam. Czy jest jakis sens robienia progesteronu skoro jutro jest 10 dc? -
nick nieaktualnyAga, jak dobrze że jest w porządku! Trzymam kciuki dalej! Piękne zdjęcie!
Właśnie jem bigos... Mniam!
Ale zrobiłyście mi smaka na gołąbki, będę musiała zrobić w weekend!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 18:06
malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
myssss wrote:Dziewczyny, wiem ze truje Wam... Chyba nikt mi nie odpisal albo cos przeoczylam, bo nie nadarzam za Wami
Jutro ide na badania AMH, LH, Estradiol i no wlasnie progesteron. Tyle mi zlecila lekarka ale nie pamietam czy czegos nie pomylilam. Czy jest jakis sens robienia progesteronu skoro jutro jest 10 dc?
Wygooglaj to może -
Agnieszka cieszę się że u ciebie wszystko dobrze
Miłego dziś zadzwonili i odwołali wizytę u ginekologa ale się wku... Masakra powiedzieli ze mogą przełożyć na wtorek a ja nie mam jak iść... Ale w sumie to i tak pewnie owulacji nie było i chciałam wiedzieć by się nie nakręcac... Nie wiem może zrobię progesteron by zobaczyć czy była owu czy nie... Ehh dzień zaliczam do nieudanychAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Ja właśnie jem bigos
malka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flo -wiesz jak to jest ze snami, pewnie nie zauważył zera - to miało być 50cm synka ja wierzę, że się doczekacie
U nas syn zarządził rybę- mamy wędzoną w sumie dobrze, od pierwszego dnia zadbam o endometrium a jutro zakupię sobie wińsko -pogoda w sam raz na grzańcastaraczka1111, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja smażę domowe frytki takiego mamy smaka ale bigos to wkrótce też muszę zrobić mmmmmmmmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 18:48
malka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Agnieszka cieszę się że u ciebie wszystko dobrze
Miłego dziś zadzwonili i odwołali wizytę u ginekologa ale się wku... Masakra powiedzieli ze mogą przełożyć na wtorek a ja nie mam jak iść... Ale w sumie to i tak pewnie owulacji nie było i chciałam wiedzieć by się nie nakręcac... Nie wiem może zrobię progesteron by zobaczyć czy była owu czy nie... Ehh dzień zaliczam do nieudanych -
nick nieaktualny