Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aksamitna gdzie sie leczyłas? w jakiej klinice?
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Aksamitna wrote:Leżę z młodymi napchalam sie no spy i odswiezam. A tu nic Aga buduje napięcie
Meśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Kobitki przepraszam, ze tak długo czekacie wsuzysko jest jak to gin powiedział ksiazkowo dzieciaczki juz widać!!!! Co mnie bardzo uspokoiło za tydzień kontrola. Pobrali krew na progesteron bo na usg jest wsuzysko idealnie
Oto one
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b88fe5ccb74.jpg
Do zawału mnie twoje maleństwa doprowadzą!!
Zdjecie widać fasolki!!
I niech nam stracha nie robią !Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 16:23
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agaaaaa super ! Piękne zdjęcie:) oba dzieciaczki było widoczne, ach ależ piękny widok:)
Wszytskie nas wystraszyłas:) Ale na szczescie wszystko dobrze uffffffff!Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Agniechaaaa wrote:Kobitki przepraszam, ze tak długo czekacie wsuzysko jest jak to gin powiedział ksiazkowo dzieciaczki juz widać!!!! Co mnie bardzo uspokoiło za tydzień kontrola. Pobrali krew na progesteron bo na usg jest wsuzysko idealnie
Oto one
Agniechaaa, bardzo super!Agniechaaaa, Meśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCały czas to powtarzamy w środę o 11:35 mamy kolejne usg i powinno być widać serduszka
I kolejny raz podziękowania dla Was moje anioły !!!Karma88, Bocianiątko, Anna Stesia, Nalia, lamka, pasiasta, Bajkaaa, KateHawke, Czrna 81, Lejka, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Aga tak się cieszę! Wszystkie tu wiedziałysmy że będzie dobrze
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Aga a coś jeszcze mówił? Skąd to krwawienie?
Karma88 lubi tę wiadomość
-
Aga! uff zawał zawałem ale my tu rodzin i dzieci nie karmimy to będą najbardziej wyczekane Zające na świecie!
Flo -szkoda takiego pęcherzyka ale mam nadzieję, że na wizycie Dr szybko zakwalifikuje Was do procedury i Twoje lata oczekiwań zostaną wynagrodzone.Anna Stesia, Flowwer, Karma88, Bunia86, Agniechaaaa, lamka, Czrna 81, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
Aga no widzisz z maluszkami wszystko wporządku rosną pieknie będzie piękna parka
-
Oto one
Ale słodkie kropeczki! Jak dobrze, że wszystko w porządku! Można wrócić do normalnego funkcjonowaniaAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Nie widać miejsca krwawienia wiec możliwe ze to od Crinone ale tez moze to poprostu być podrażnienie aplikatorem lub śluzówka zabarwiona. Ale pobrał krew na progesteron i jak tylko bedą wyniki to ogarnie je i jeżeli trzeba bedzie zmienić dawkowanie leków to zadzwoni
Który dziś dpt?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄