Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Flowwer, dobrze wszystkie tu nas kierujesz na witaminę D. Mój doktorek powiedział, że teraz prawie wszystkim pacjentkom to zleca. Ja mu mogłam na to odpowiedzieć, że ja już mam zrobione
summer86 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja mam to samo dziś o 1 w nocy ma HBO leciał film i ryczałam.
Teraz też i kolejny film teraz TED i zaczyna się od świąt a dla mnie święta to meczarnia duszy !! Czuje się katowana.
No i kolejne święta bez baby i znów łzy mam w oczach ...ehhh
ja tak samo, kolejne swieta bez dziecka, po stracie, nie wiadomo czy uda mi sie zajsc w ciaze... ech... jakie to wszystko trudne..
Nie lubie swiat, co roku slysze zyczenia zeby spelnilo sie to najwiesze marzenie a poki co nie chce do mnie przyjsc...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Meśka wrote:Ja wróciłam od fryzjera i zastalam tesciowa ktora 'delikatnie' skrytykowala moja fryzure a podczas mojej niebecnosci wieksza cześć naszego domu: po co te rosliny tu stoja, a ten storczyk paskudny, a ze tu rozgardiasz i tak mozna mnozyc ... M mi opowiedzial jak wrocilam ze narzekala... cisnienie mi podniosla ze nie moglam sie uspokoic ! Co za czlowiek !!!!!
Ja bym to samo zrobiła będąc u niej następnym razem
- Oooo! A mamusia po fryzurze widzę jako elektryk dorabia. Prąd jak osioł, też czasem kopnie...
- Obiad mamusia jak w tych programach kulinarnych robi: mało i niezjadliwe...
- na widok zamiatającej małpy: a mamusia dopiero przyleciała?
Może odechce jej się na jakiś czasLunaris, Meśka, Emiilka, summer86, Agniechaaaa, blue00, lamka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Wartość TSH możesz mieć inną jak zmieniłaś lab. Też zależy od odczynników
zawsze robie w tym samym labie badanieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Meśka wrote:Ja wróciłam od fryzjera i zastalam tesciowa ktora 'delikatnie' skrytykowala moja fryzure a podczas mojej niebecnosci wieksza cześć naszego domu: po co te rosliny tu stoja, a ten storczyk paskudny, a ze tu rozgardiasz i tak mozna mnozyc ... M mi opowiedzial jak wrocilam ze narzekala... cisnienie mi podniosla ze nie moglam sie uspokoic ! Co za czlowiek !!!!!Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
Meśka wrote:Ja wróciłam od fryzjera i zastalam tesciowa ktora 'delikatnie' skrytykowala moja fryzure a podczas mojej niebecnosci wieksza cześć naszego domu: po co te rosliny tu stoja, a ten storczyk paskudny, a ze tu rozgardiasz i tak mozna mnozyc ... M mi opowiedzial jak wrocilam ze narzekala... cisnienie mi podniosla ze nie moglam sie uspokoic ! Co za czlowiek !!!!!
MamaFabianka, KateHawke, Flowwer, Lunaris, Meśka, Emiilka, Yoselyn82, staraczka1111, lamka, Bocianiątko, Czrna 81, pilik, nowa na dzielni, Izape_91, Kargo31 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Ja mam to samo dziś o 1 w nocy ma HBO leciał film i ryczałam.
Teraz też i kolejny film teraz TED i zaczyna się od świąt a dla mnie święta to meczarnia duszy !! Czuje się katowana.
No i kolejne święta bez baby i znów łzy mam w oczach ...ehhh
Ano... Święta potrafią dobić człowieka- u nas co roku syn na zmianę spędza: trochę ze mną trochę z tatą. 2 lata temu Exior zabrał dziecko jak miałam wolne a jak musiałam dyżurować to syn był z moją mamą. Za nic nie zgodził się zamienić w pracy też się nie dało... Całe wolne przesiedziałam w pidżamie przed tv z chusteczkami do nosa i słodyczami w łóżku. -
Yoselyn82 wrote:zawsze robie w tym samym labie badanie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Haha dzieki za rady co gorsza jutro tez przyjdzie w odwiedziny i nie będę sie hamowac jak zacznie swoje madrosci. Trzymajcie kciuki zeby nie zabraklo mi odwagi
lamka, Bajkaaa, KateHawke, MamaFabianka lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Haha dzieki za rady co gorsza jutro tez przyjdzie w odwiedziny i nie będę sie hamowac jak zacznie swoje madrosci. Trzymajcie kciuki zeby nie zabraklo mi odwagi
Kurde, ja też jestem czasem wredna, a czepiam się wręcz zawodowo ;( -
Yoselyn82 wrote:ja tak samo, kolejne swieta bez dziecka, po stracie, nie wiadomo czy uda mi sie zajsc w ciaze... ech... jakie to wszystko trudne..
Nie lubie swiat, co roku slysze zyczenia zeby spelnilo sie to najwiesze marzenie a poki co nie chce do mnie przyjsc...
Lunaris w te święta kupię skrzynkę wina lub czegoś mocniejszego i domofonu nie odbieram.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Byle przeżyć do Wielkanocy
Lunaris w te święta kupię skrzynkę wina lub czegoś mocniejszego i domofonu nie odbieram.
Ps a w Wielkanoc to Wy już z brzuszkami będziecie chodzić moje drogie koleżanki po fachu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 22:50
Yoselyn82, Flowwer lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Idę spać bo mi doktorek zmacał tą torbiel i teraz zaczyna boleć. Muszę zasnąć póki bardziej nie kłuje. Miłego weekendowania się wszystkim
KateHawke lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bocianiątko wrote:Tak się czuję M ma za zapowiedziane afterparty po powrocie a Ty Skarbie grzecznie czekasz z testem do poniedziałku! hm?
Mychaaaa! :*** Jak się czujecie??? Ty już zaraz się rozpakujesz, a my tu nadal na posterunku...
Ja to wiesz, jak znam zycie, zanim nadejdzie poniedzialek, bede juz nowy cykl zaczynac;-)
Kurcz,pamietam jak w ktoryms miesiacu we trzy testowalysmy, Ty Bociuś, Mycha i ja. No i tak jak napisalas, Mycha na finiszu, a my kurde wystartowac nie mozemy, hehe;-) Ale jak juz nam sie uda, to fiuuuuuu;-))Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Amy ja to będę szczęśliwa jak do Wielkanocy a jak co może namowię M na KD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 23:35
Amy333 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
malka wrote:KateHawke myślę, że to dobra decyzja z laparo. W trakcie ciąży też będziesz spokojniejsza, że ta torbiel nie będzie zagrażać. Moja torbiel mimo, że dość szybko rosła to nie dawała żadnych efektów bólowych. Więc skoro boli to tym bardziej trzeba usunąć. Super, że udało się na NFZ. A leki... tragedia z tymi cenami. Ja ostatnio kupowałam tylko clexane, dupka i luteinę i zapłaciłam 450zl.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyWspółczuję teściowych, moja też potrafi do pieca dowalić. Najbardziej mnie wkur**ała jak ślub planowaliśmy. Dlaczego nie rozdajecie gościom wódki na wyjściu? A te sześć dań to za mało, głodni będą. Co sobie ciotki pomyślą, że chytra jestem. aż mi momentami głupio było przed ówczesnym narzeczonym, że ją tak bezceremonialnie na ziemię sprowadzam.
MamaFabianka lubi tę wiadomość