Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke myślę, że to dobra decyzja z laparo. W trakcie ciąży też będziesz spokojniejsza, że ta torbiel nie będzie zagrażać. Moja torbiel mimo, że dość szybko rosła to nie dawała żadnych efektów bólowych. Więc skoro boli to tym bardziej trzeba usunąć. Super, że udało się na NFZ. A leki... tragedia z tymi cenami. Ja ostatnio kupowałam tylko clexane, dupka i luteinę i zapłaciłam 450zl.
KateHawke lubi tę wiadomość
-
bsia4 wrote:Witam serdecznie,
dziewczyny, jestem tutaj nowa, więc miło mi Was poznać
Ja powinnam testować za 2 dni, ale dzisiaj nie wytrzymałam i pobiegłam po test. Oczywiście, nadal nic to będzie już 8 cykl....
Witamy nic się nie martw. Poczekaj spokojnie do dnia testu, jeszcze jest szansa.
-
Tak właściwie to ja też się cieszę że usunę to dziadostwo. Boli mnie tylko rezerwa jajnikowa... Mam teraz 1.8 to co będzie po laparo... Ale gorszą opcją byłoby niezrobienie tego i już widzę jak stymulowany jajnik walnie mi pęcherzykami ww tą torbiel. Z bólu bym po suficie chodziła.
-
Summer śliczny suwaczek masz w koncu!
KateHawke dobrze ze udalo sie twojemu ginkowi zalatwic dwa badania na nfz pozbedziesz sie dziada i szybko bedziesz mogla sie starac o fasolke a leki to ceny to jakis komos!! ja za 1 in vitro mialam pelnoplatne i tez placilam duzo, to tez zalezy jak sie kto stymuluje. A do kolejnych juz mialam leki z refundacja.summer86, KateHawke lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny robilam dzis pakiet tarczycowy ten w promocji w ŚLA
tsh mam - 2.38 normy od 0,35 do 5,5
ft3 - 3,11 normy od 2.3 do 4.2
ft4 - 1,57 normy od 0.89 do 1,76
Co myslicie o tych wynikach? wiem ze tsh mi wzroslo bo mialam ponizej 2summer86 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
KateHawke wrote:Tak właściwie to ja też się cieszę że usunę to dziadostwo. Boli mnie tylko rezerwa jajnikowa... Mam teraz 1.8 to co będzie po laparo... Ale gorszą opcją byłoby niezrobienie tego i już widzę jak stymulowany jajnik walnie mi pęcherzykami ww tą torbiel. Z bólu bym po suficie chodziła.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Są ok na moje oko hormony mamy jak 18-stki
ale tsh mam chyba troszke za wysokie, powinno byc ok 1-1,5
nie wiem czy nie zwiekszyc dawki leku.. hmm moe jutro uda mi sie dodzwonic do endo..hmmMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:Laparo bedziesz mieć w Provicie ? Dobra decyzja !! Mi Juraszek też robił
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer, dobrze wszystkie tu nas kierujesz na witaminę D. Mój doktorek powiedział, że teraz prawie wszystkim pacjentkom to zleca. Ja mu mogłam na to odpowiedzieć, że ja już mam zrobione
malka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
...co z durny film! znowu się zwyłam jak durna więcej go nie oglądam! (dzisiaj)
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:ale tsh mam chyba troszke za wysokie, powinno byc ok 1-1,5
nie wiem czy nie zwiekszyc dawki leku.. hmm moe jutro uda mi sie dodzwonic do endo..hmm
A ja się martwię o swoje TSH bo obliczylam że za rok bedę mieć przełom tarczycowy
Jeszcze przed IVF podejdę na usg.
Gdzie chodzisz do endokrynologa?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:On może skoczyć na chwilę
A ja się martwię o swoje TSH bo obliczylam że za rok bedę mieć przełom tarczycowy
Jeszcze przed IVF podejdę na usg.
Gdzie chodzisz do endokrynologa?
do dr Król na Kosciuszki - Zięba ClinicFlowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Ja wróciłam od fryzjera i zastalam tesciowa ktora 'delikatnie' skrytykowala moja fryzure a podczas mojej niebecnosci wieksza cześć naszego domu: po co te rosliny tu stoja, a ten storczyk paskudny, a ze tu rozgardiasz i tak mozna mnozyc ... M mi opowiedzial jak wrocilam ze narzekala... cisnienie mi podniosla ze nie moglam sie uspokoic ! Co za czlowiek !!!!!19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Lunaris wrote:...co z durny film! znowu się zwyłam jak durna więcej go nie oglądam! (dzisiaj)
Ja mam to samo dziś o 1 w nocy ma HBO leciał film i ryczałam.
Teraz też i kolejny film teraz TED i zaczyna się od świąt a dla mnie święta to meczarnia duszy !! Czuje się katowana.
No i kolejne święta bez baby i znów łzy mam w oczach ...ehhh
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Meśka pamiętasz tą reklamę?
https://www.youtube.com/watch?v=2V08hNPz2r4
Uwielbiam ją! jak mnie moja mamusia tak doprowadza do szału to chodzę i głośno komentuję: "a ten kot? to zawsze był do tej kozetki przywiązany? ... " -
Yoselyn82 wrote:do dr Król na Kosciuszki - Zięba Clinic
Provita-Paliga
⛄⛄⛄