Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Oo nie tylko ja nie śpię
Czrna, co u Ciebie? jak plany weekendowe?
Ja muszę chałupę w końcu ogarnąć no i mam w planach upichcic coś dobrego.
Izape_91 tulę ♡♡♡
Meśka sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam! Wszystkiego najlepszego! ♡Meśka lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Witam sie w piekny sloneczny dzien, w koncu sloneczko wyszlo i od razu lepiej
Izape_91 przykro mi bardzo, rozumiem co czujesz.. jesli nie zdaza pomyslec i juz ciaza a inni staraja sie i nie widac efektu..
Meśka wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń. Życzę Ci żebyś w następne urodziny tuliła swoje maleństwo
Bajka trzymaj sie..
pilik dobrze ze juz nie masz krawienia, lez, odpoczywaj, zazywaj leki.. ja po crio bralam nawet dupka 3x2
Bajkaaa, Meśka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Meśka, sto lat kochana! Spełnienia wszystkich planów i marzeń
Izape, tulę Cię mocno i wiem jakie to uczucie. Z drugiej strony może jeszcze za wcześnie na test? Mi ciężko to określić, bo prawie zawsze czekałam do terminu @. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i wszystkie z Was!
Hope, pięknie napisane!
pilik, współczuję bardzo tych plamień i stresów. Najważniejsze, że fasolka się rozwija. Dupka bym zwiększyła do 3x1, pogadaj ewentualnie z lekarzem na wizycie czy nie dołożyc jeszcze np. luteiny?Meśka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Słońce! U mnie w końcu świeci słońce!
Izape
Pilik trzymaj się!
Flo niestety na podstawie pojedynczego wyniku nie można stwierdzić zespołu antyfosfolipidowego. Jak jak powtarzałam po czasie to wyszły wyniki na granicy, ale w normie. Lekarz mówi, że one mogą ujawianc się u mnie tylko w ciąży. Dlatego teraz jak byłam na badaniach to zrobiłam dodatkowo p/c antykardiolipinowe w klasie M i p/c przeciw beta-2-glikoproteinie w klasie M. Zobaczymy co wyjdzie. Jeśli coś będzie dodatnie to mam nadzieję, że będzie mógł dać refundację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 08:37
-
Yose mi w szpitalu przy poronieniu na podtrzymanie jeszcze dawali właśnie 3x2 plus luteinę.
Summer na pewno pogadam co i jak. Musi mnie jakoś uspokoić bo oszaleje. Jeszcze się boje że to przez heparynę bo biorę neoparin zamiast clexane (późno jechałam, chciałam włączyć jak najszybciej a tylko zamiennik mieli), ale byłam u dwóch lekarzy którzy zapewnili że to dokładnie to samo...
malka dziękuje! A Wy jak się czujecie? -
Izape tule Kochana :* może jednak trochę za wcześnie na test? 11 dpi to dosyć wcześnie
Pilik co za głupia baba. A powiedzieli czy widać jakoes miejsce krwawienia, cokolwiek?
Tak czy inaczej odpoczywaj teraz dużo,leż, czytaj oglądaj filmy cokolwiek co lubisz
Meśka STO LAT !! Nie będę oryginalna, ogromnego brzucha Ci życzę
Malka ja dostałam refundację tylko na podstawie PAI, widać co lekarz to inne podejścieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 08:50
Meśka lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ja teraz trochę tak z doskoku, muszę odpocząć kilka dni od myśli, a potem podjąć jakieś nowe działania
Dziś zrobię to badanie ANA, przynajmniej już czuje że coś robię, trochę mi to pomaga..
Milego słonecznego weekendu
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Ja teraz trochę tak z doskoku, muszę odpocząć kilka dni od myśli, a potem podjąć jakieś nowe działania
Dziś zrobię to badanie ANA, przynajmniej już czuje że coś robię, trochę mi to pomaga..
Milego słonecznego weekendu
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
Meśka wrote:Bajka badz dzielna, na pewno Ci ciezko ale dasz radę:*
Izape przykro mi ilez mozna ogladac tylko jedna kreske ??????
Ja dzis kończę 31 lat i w tym dniu jestem sama - M. w szkole wiec zabralam sie za pieczenie i porzadki. Ladna pogoda to moze jakis spacer z Małym zaliczymy. Milego dnia Kochane :*Meśka lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:Yose mi w szpitalu przy poronieniu na podtrzymanie jeszcze dawali właśnie 3x2 plus luteinę.
Summer na pewno pogadam co i jak. Musi mnie jakoś uspokoić bo oszaleje. Jeszcze się boje że to przez heparynę bo biorę neoparin zamiast clexane (późno jechałam, chciałam włączyć jak najszybciej a tylko zamiennik mieli), ale byłam u dwóch lekarzy którzy zapewnili że to dokładnie to samo...
malka dziękuje! A Wy jak się czujecie? -
Justa0801 wrote:I sobote rozpoczynam od zlych wiesci. Test negatywny. Wiec to juz pewnie przesadzone bo mam 34 dc, zazwyczaj 29-30. Liczylam chociaz ze w listopadzie zdarze drugi raz zatestowac, ale oczywiscie nie. Jakie to wszystko jest wredne.
Przykro mi.... Trzymam kciuki aby w następnym cyklu się udało -
Justa0801 przykro mi bardzo Trzymam kciuki za kolejny cykl!
Coś póki co nie przynoszę Wam szczęścia w tym listopadzie -
Bunia86 wrote:Izape tule Kochana :* może jednak trochę za wcześnie na test? 11 dpi to dosyć wcześnie
Pilik co za głupia baba. A powiedzieli czy widać jakoes miejsce krwawienia, cokolwiek?
Tak czy inaczej odpoczywaj teraz dużo,leż, czytaj oglądaj filmy cokolwiek co lubisz
Meśka STO LAT !! Nie będę oryginalna, ogromnego brzucha Ci życzę
Malka ja dostałam refundację tylko na podstawie PAI, widać co lekarz to inne podejście
Bunia ale PAI to jest mutacja, tego powtórny wynik nie zmieni. A z przeciwwcialami jest różnie. Poprostu są wytyczne rozpoznania zespołu antyfosfolipidowego i jak na razie ja nie spełniam kryteriów. To nie wymysł mojego lekarza niestety. On jak tylko może to daje wszystko z refundacja, ale musi mieć podstawy bo ponoć go męczą kontrolami za te recepty na refundację.
-
Meśka spełnienia wszystkich marzeń! Nie tylko tego jednego o którym śnimy. Także tych które w natłoku starań zeszły na dalszy plan. Oby wszystkie się spełniły
Izape tulę... Wiem jak to jest kiedy człowiek zaczyna wchodzić w ten etap wkurzenia i rezygnacji. Ale tak jak dziewczyny mówią: nie dajmy sobie szansy żeby żałować że nie postarałyśmy się te parę cykli więcej. Że nie zrobilyśmy jeszcze tych kilku badań. W końcu się uda, życzę ci żeby to było już za chwilę
Justa przykro mi... Tulę
Pilik trzymam kciuki żeby przestało plamić. Będzie dobrze- tylko spokojnie :*Meśka lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Justa0801 przykro mi bardzo Trzymam kciuki za kolejny cykl!
Coś póki co nie przynoszę Wam szczęścia w tym listopadziesummer86, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość