Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIzzy gratuluję! Rosnijcie zdrowo Morisek to wypożycze i jak będę się nudziła to poczytam a co myślicie o tych ziołach ojca sroki? I o tym artykule http://www.bonimed.pl/artykuly/uklad-oddechowy/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki/ ?
Izzy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ello!
Zacznę z grubej rury....Pchelkaa jak to qrwa mać małpa przylazła...już dzieciaczek na liście skakał... ech dziewczyny, dziewczyny....tule wszystkie - i te świeżo zafasolkowane i te, które nawiedziła @...
Mnie dziś nawiedził dyrektor....miałam kontrolę dokumentów...ale jazda...na szczęście miałam jakiegoś czuja i ponadrabiałam ostatnio sporo
Achaaaaa......Jestem Ania i od stycznia należę do grupy anonimowych staraczek, które słodzą zupy, piją kawę z ketchupem, myją zęby kremem do rąk, mają obsesję na punkcie czerwonych kresek i zielonych kropek. Być może nie jesteśmy całkiem normalne, ale dobrze nam z tym. Wspieramy sięIzzy, natalka189, aaagaaatka, Fufka30, ważka, Cebulka, Lucy7, AnaAna, arturowa, arturowa, Morisek28, Klara87, Nymeria lubią tę wiadomość
-
01.
02. kubecek , malgo86, Tosiakowa , polkosia
03. Emilia77
04.
05.
06. lojkalojka , Katarzyna_121 , anucha
07.
08.
09. Paulina83-1983
10. anulka88k , kkkaaarrr
11. niecierpliwa-dominika , Morisek28 , madlenka , arturowa , Zajsonek , Marti89, natalka189
12. lilmama , mako, 6lama9, Hatfe , Jaoasia, sylwiasta159 , Pchelkaa , Klara-bella
13. Monika:)
14. ważka , Lucy7
15. Fufka30 ,kamka , kassandra
16. Kena1983 , Nymeria , milly
17.Karmelek211
18. aaagaaatka , AnaAna , astoriaa
19.
20. monia30
21.
22.Befff, KlaudiaN
23.
24. kasialora, Asiasia, menka
25. Sówka_83
26.
27. Sanna
28. nikicia86, Morisek28, sniezka81, gaga
W lutym zakwitło 8 Maczków
LEGENDA:
- hurra, maczek kwitnie!
- ta, której żadna nie chce!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Smacznego Morisku!
Gdybym mogła to bym to ciasto jakoś do Was wysłała
Jutro do nowego ginekologa, trochę się boję... żeby nie znalazł czegoś, co jego poprzednik nie zauważył (dzisiaj się naczytałam opinii, że niestety mu się zdarzało, coś przeoczyć ).
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o gotowanie to mi trochę ciężko bo m by jadł co innego Gabi co innego a ja jeszcze co innego. I staram się gotować dla siebie i dla nich oddzielnie ale nie zawsze mi się chce. I Często wychodzi tak ze mała zje tylko ziemniaki... Jest bardzo wybredna z resztą m tez
-
nick nieaktualnyMorisek odnosząc się do Twojej wypowiedzi do endometriozy to ja mam takie dolegliwości czyli mocne bóle i krwawienia.. Moja mama też miała endometrioze i zaszła z nią w ciążę. Mi gin mówi ze w usg nie widać nieprawidłowości. A endometrioze widać na usg?