Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cebulko może Milenka? będzie podobnie ;d
Sarina ładnie ale kojarzy mi się z gazem bojowym ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 14:47
Morisek28 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Niestety część naszego społeczeństwa jest durna jak tabaka w rogu...nawet nie wiedzą co to jest to in vitro, ale ksiądz powiedział, że to złe i oni tak powtarzają...ciemność, widzę ciemność. .. tak na marginesie to ja wierząca jestem, ale nie głupia
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Morisek28 wrote:No wlaśnie,i to najczęściej wypowiadają sie ludzie,którzy maja dzieci,nie mieli problemu z zajściem w ciąże.
Tak, oni zawsze mają najwięcej do powiedzenia.
I te złote rady "wyluzuj..." "nie stresuj się..." "odpuść..." "nie myśl o tym..."Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 15:37
nick nieaktualny
-
Ale wiecie co mnie wkurza chyba bardziej?
Jak ktoś wciska mi dziecko na ręce (wiedząc o moich problemach) z tekstem "Przyzwyczajaj się..."
Momentalnie nóż mi się w kieszeni otwiera ;/Morisek28, arturowa lubią tę wiadomość
Jakoś mnie tak dziś na cytaty Paulo naszło. I wiele z nich do nas pasuje. Np ten:
Nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie, nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi. Sekret tkwi w tym, by się nie poddać.
Paulo Coelho » Piąta góra
Morisek28, AnaAna lubią tę wiadomość
Morisek28 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=skZFNZSMd0Q
Jakbym ja tam była na widowni, uwierzcie , Byłby armagedon
Właśnie oglądnęłam. Strasznie wkur******y ten koleś... Beret i tyle
Hej dziewczyny! Jestem już w domku Czytałam Was na bieżąco. Witam wszystkie nowe lutóweczki i gratuluję zamaczkowanym :* Coraz więcej nas, fajowo. Ja czuję się lepiej, widzę już na oko Dziś udało mi się wcześniej zwolnić z pracy choć nie było to łatwe. Głowa mnie jeszcze boli i ogólnie słabiej się czuje niż zazwyczaj. Mam nadzieję, że dzisiejsza tempka jest spowodowana chorobą oka i przeziębieniem i jednak M zdąży wrócić na ovu. A jeżeli nie to trudno, przecież nic na to nie poradzimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
natalka189 wrote:Agatka w takim wypadku faktycznie takie teksty dobijaja.... Ja starałam się pół roku a w ciążę zaszłam na wakacjach.... A o czym on ma książki? Słyszałam o nim ale bez konkretów
O życiu, o miłości, o drodze jaką każdy ma do pokonania itp. Polecam. Ja najbardziej polubiłam Bridę i Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam. 11 minut też spoko.Morisek28, natalka189 lubią tę wiadomość
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]