Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
Morisek28 wrote:Kena poćwicz za mnie jajnik zaczal bolec i leze sobie. Pulsuje jak wściekły.
Ni huhu... kondycja jeszcze nie ta pływać za ciebie mogę...ćwiczyć jeszcze nie dam rady leje się ze mnie, ale co najciekawsze - tylko z głowy (plecy suchutkie)... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morisek to superowo, trza się cieszyć a nie z niego śmiać. Powiedz mu, żeby mi wyznaczył w okolicy tych serduszek i żeby coś zaskoczyło Może te moje dwie tempki z czw i pt zeszłego były czymś zawyżone i dlatego mi nie wyznacza. Ta głupia zasada, że trzy wyższe niż pięć ostatnich niższych czy coś tam. O matko muszę się zwlekać. Wycieczke dziś mamy.
-
nick nieaktualny
-
Dooobbryy:)
Morisek, spokojnie nie denerwuj się od rana - masz dziś wizytę i zobaczysz - wszystko będzie ok! Życzę Wam miłego dnia i do zobaczenia późnym popołudniem - jadę jako asekurant z koleżanką na radioterapię...kobiecina już nie musi zaprzątać sobie głowy "sprawami kobiecymi" bo usunęli jej wszystko to, co potrzebne do zaciążenia Dzięki Bogu ma dwójkę dzieci...dla których teraz walczy... -
Witam wszystkich
Ja zbieram sie do pracy. Tak mi sie nie chce ale jutro piatek i 2 dni wolnego
w nocy tak mnie prawy jajnik bolal, myslalam ze zwarjuje. Mozliwe ze clo juz zaczyna dzialac
Morisek super ze wyznaczylo owulke ja na endo biore donga i powiem Ci ze super dziala na mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie z tym kichaniem to kiepsko, bo małż po operacji w sierpniu ma lekki problem, bo nie może skończyć żadko kiedy się udaje. Jak mowie żeby szedł do lekarza to mówi ze nie pójdzie, bo znowu go na tamten świat będą chcieli posłać. Juz nie wiem jak z nim rozmawiać