Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morisek28 wrote:Popłakałam sie,zakiszałyście o tym pedofilu co wyszedl na wolnosc?!#
który zgwałcił i zamorodowal 5miesieczna dziewczynkę!!!
na koncie ma pelno jeszcze innych gwaltow. Naszym krajem rzadza debile!
jebany skurwysyn.
kastracja obowiązkowa powinna byc dla takich idiotów!
powiedział w cieplym wiezieniu,jadl cieple obiadki i za co ja się kurwa mac pytam!
a dzieci w domach dziecka albo szpiatalch czy mwet w bkedniejszych rodzinach nie maja takich warunków jak ta kurwa tam miała.
co za kraj!!!!
Dopisuję się do wątku
A ja słyszałam, że znaleziono u jednej facetki 3 słoiki z płodami. Masakra jakaś, wiem że to straszne http://www.tvn24.pl/poznan,43/martwe-plody-w-sloikach-w-rawiczu,510585.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 13:07
-
lilmama wrote:Dziewczyny! Pracuje na codzien z dziecmi i okazalo sie, ze ktores przynioslo do przedszkola wszy. Wczoraj moj M przeczesywal mi wlosy i znalazl jedna paskude... Ehh
Jestem teraz w 19 dniu cyklu i zastanawiam sie, czy moge umyc glowe jakims specjalnym szamponem i czy to nie zaszkodziloby ewentualnej ciazy ? Co sadzicie ? -
kama005 wrote:ważka jak masz udostępnij wykres to 3 musisz skopiować link z zakladki miniatura wejsc w usrawienia i społeczność i wkleić link w podpis na forum
mi się własnie udało bo wstydziłam sie spytac -
Cześć Dziewczyny- ja tak szybko tylko - bo zaraz zmykam mecz oglądać
Morisku kochany mam kilka informacji od mojego gina - również dla Ciebie .Po pierwsze torbielka o której pisałaś - na 100 % jest pozostałością po owulacji - tylko bywa tak, że pęcherzyk - po wypluciu jaja zamiast pozostać otwarty to się zamyka. Mój gin twierdzi, że jeżeli w następnym cyklu pęcherzyki dojrzewają to nie tym nie należy się przejmować. Ja mam teraz taką sytuację - torbiel z poprzedniego cyklu nadal jest - ale się zmniejszyła o chyba 1 cm, a widać było 3 pęcherzyki nowe - w tym jeden dominujący ok. 13 mmm. (12 dc). Tak więc kochana - teraz obserwujesz tempkę.
....za moment cd. - odpalę tylko laputapu i przeniosę się przed TV -
Oj Morisku ja nie mam pojęcia
Dziewczyny najwyższa pora zrobić listę, która kiedy testuje Ja zacznę a Wy potem skopiujcie i się dopisujcie - chyba, że Wam się nie chce :
01.02
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18. aaagaaatka
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Ok:) Agatka ja się ewentualnie dopiszę - jak tylko wyowuluję
Była też u nas mowa o współżyciu - czy codziennie czy co dwa dni - odpowiedzią mojego lekarza było wyciągnięcie albumu ze zdjęciami plemników atakujących komórkę i cykl życia plemnika - plemnik "tworzy się" ok. 90 dni - więc robienie przerw niewiele zmienia:) Ważna jest "perystaltyka" jajowodu - czyli działanie jakiś tam rzęsek, które pomagają plemnikom.
Lekarz zwrócił też uwagę na "ciśnienie w brzuchu" - i tu w Twoim przypadku Morisek - czyli przy problemach z endometriozą - zaleca spanie z prostymi nogami- chodzi o dobry przepływ krwi i nie tamowania tętnic (np. spanie ze zgiętą nogą).
-
Kena bardzo przydatne informacje zaczerpnęłaś
No mój termin testowania też na razie jest na oko, bo na pewno 12 dni po ow a ta dopiero przewidywalnie za 7 dni
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Morisek, jeżeli chodzi o badanie hormonów to przede wszystkim endo wypisuje - nawet ginekolog nie może przepisać wszystkich w ramach refundacji.
heh ja w poniedziałek znów do lekarza (ucieszą się w pracy) - 12 dc. pęcherzyk dopiero ok.13 mm, endo 93 mm. Jak wszystko pójdzie ok. to powinnam dostać pregnyl - oby tylko odpowiednio wszystko urosło. -
Skierowanie na badania wazne jest miesiąc więc myślę Morisek ze spokojnie zdązysz
a dopisze się
01.02
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.anulka88k
11.