Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaaagaaatka wrote:My też mamy nowe bo niedawno się urządzaliśmy
Szkody są, ale niewspółmierne do zalet jakie ma posiadanie kotów (mamy 2 dziewczynki:P)
Zachęciłaś mnieostatnio mój M przyniósł wiadomość, że znajomy ma dwa malutkie, jeden cały biały a drugi czarnulek i teraz się waham
bo też bym chciała od razu dwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 17:03
aaagaaatka lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Wszyscy maja zwierzaki ja nam tesciowa
ja tez mam takego zwierzaczkai najchetniej bym z nia sie wogole nie widywala, jak to dobrze ze nie ja tylko mam taka tesciowa hehe
ja nie dawno co wrocilam do domu, po pracy bylam robic sobie pazurkia teraz obiadokolacje jem.
zakocona ja w pierwszej ciazy mialam tak ze z przerwami calymi dniami moglam spac i jakos po 3 miesiacu minelo i dopiero przed porodem mi znowu sennosc w dzien wrocilaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 18:33
-
Witajcie kobiety
Dziś udało mi się troszkę poczytać was w pracy, więc szybko nadrobiłam zaległości. Miałam podejść do tego cyklu luźno i oczywiście się nie udało ;/ Temperaturę mam dziś taka jak zwykle już po ovu, jajniki bolą mnie jak w ovu, i dziwnie mam mokro... więc po pracy jak walnięta (bo dziś dopiero 9 dnień cyklu wiec ovu na bank nie było - ale moja walnięta psychika już mi podpowiedziała, że to na pewno anomalia jakaś i jak dziś się nie bzyknę to nie zajdę), wiec odgoniłam małża od roboty i jazda do łóżka... oczywiście było fajnie i tak byśmy dziś się bzyknęli ale jakoś to tak na siłę... zamiast poczekać aż on skończy robotę... a tak teraz siedzę na forum a on biedny dalej pracuje
-
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:z warszawy.
wróciłam po przerwie niedługo owulka
i znowu nerwówka:P
Zakocona, moje znajome te co rodziły na inflanckiej to bardzo sobie chwalą ten szpital te co rodziły na karowej - tu zdania mają podzielone... a juz wszystkie napewno odradzają szpital bródnowski !!! Co do lekarzy to dr. Wiaczysław Bramski on przyjmuje właśnie na inflanckiej oraz w medicoverze tez na inflanckiej - bardzo go chwalą .
-
A widzisz - mi teraz właśnie, gdy zrobiła się nowa torbielka kazał zwiększyć dawkę - do 3 czopków, bo też ma podobno jakiś dobry wpływ.
Kochana - tylko mi sie smutaj - zobaczysz, że wszystko pójdzie po naszej myśli i będziemy mogły sobie śpiewać piosenkę Zdrowej Wody (przynajmniej we fragmencie)...lubie kiedy się zieleni.... ja na dziś już zmykam...jutro czeka mnie bardzo wczesna pobudka i w drogę do gina...zobaczymy co tam u mnie się zrodziło od zeszłego tygodnia...
buziale i kolorowych snów Dziewczyny!Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek
Dziś piąteczek, ostatni dzień pracy i wolny weekend. Humorek dopisuje bo program wyznaczył mi w końcu owulację. Jeśli nic się nie przesunie to dzień i dwa dni przed nią było serduszkowanie. No i znowu nadzieja. Powiedzcie mi dlaczego ja tak głupieje? Miałam poczekać... I czekam, tylko na coś innego... Ehh
-
Cześć dziewczyny
Madlenka chyba każda z nas obiecuje sobie spokojnie do tego podejść ale doszukujemy się, myślimy .. bo bardzo chcemy mieć pod sercem takiego maluszka i chyba dlatego tak się zachowujemy. Ja tez obiecałam sobie ze nie będę się nakrecac bo jestem dopiero 4dpo ale i tak doszukuje się czegoś więcej. W tamtym miesiącu to przesadziłam. Miałam wszystkie możliwe objawy a i tak @ przyszła.
Teraz tylko ciągnie mnie w podbrzuszu i mam nadzieje ze to dobry znak
Miłego dnia wam życzęAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008