X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lutowe staraczki.
Odpowiedz

Lutowe staraczki.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaagaaatka wrote:
    My też mamy nowe bo niedawno się urządzaliśmy :) Szkody są, ale niewspółmierne do zalet jakie ma posiadanie kotów (mamy 2 dziewczynki:P)

Zachęciłaś mnie :) ostatnio mój M przyniósł wiadomość, że znajomy ma dwa malutkie, jeden cały biały a drugi czarnulek i teraz się waham ;) bo też bym chciała od razu dwa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 17:03

aaagaaatka lubi tę wiadomość

• madlenka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie ok. Czekamy na relacje z wizyty :)

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy!

Ja nie dałam rady walczyć z falą senności i musiałam walnąć godzinną drzemkę.. Nie pamiętam kiedy ostatni raz mi się zdarzyło usnąć w ciągu dnia..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona - przyzwyczajaj się :D Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że przez najbliższe 8 miesięcy Cię to czeka :) Twój organizm dobrze wie, że później z regularnego spania nici :)

zakocona lubi tę wiadomość

• monia30 Ekspertka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Wszyscy maja zwierzaki ja nam tesciowa :-D

ja tez mam takego zwierzaczka :D i najchetniej bym z nia sie wogole nie widywala, jak to dobrze ze nie ja tylko mam taka tesciowa hehe

ja nie dawno co wrocilam do domu, po pracy bylam robic sobie pazurki :) a teraz obiadokolacje jem.

zakocona ja w pierwszej ciazy mialam tak ze z przerwami calymi dniami moglam spac i jakos po 3 miesiacu minelo i dopiero przed porodem mi znowu sennosc w dzien wrocila :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 18:33

201510241762.png
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobiety :)

Dziś udało mi się troszkę poczytać was w pracy, więc szybko nadrobiłam zaległości. Miałam podejść do tego cyklu luźno i oczywiście się nie udało ;/ Temperaturę mam dziś taka jak zwykle już po ovu, jajniki bolą mnie jak w ovu, i dziwnie mam mokro... więc po pracy jak walnięta (bo dziś dopiero 9 dnień cyklu wiec ovu na bank nie było - ale moja walnięta psychika już mi podpowiedziała, że to na pewno anomalia jakaś i jak dziś się nie bzyknę to nie zajdę :P), wiec odgoniłam małża od roboty i jazda do łóżka... oczywiście było fajnie i tak byśmy dziś się bzyknęli ale jakoś to tak na siłę... zamiast poczekać aż on skończy robotę... a tak teraz siedzę na forum a on biedny dalej pracuje :)

201511211678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) ja dziś pierwszy dzień nowego cyklu pierwszy i kolejna nadzieja na kolejny miesiąc :) oby pozytywnie do celu :)

• kassandra Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    z warszawy.
    hej dziewczynki :) wróciłam po przerwie niedługo owulka :) i znowu nerwówka:P

Zakocona, moje znajome te co rodziły na inflanckiej to bardzo sobie chwalą ten szpital te co rodziły na karowej - tu zdania mają podzielone... a juz wszystkie napewno odradzają szpital bródnowski !!! Co do lekarzy to dr. Wiaczysław Bramski on przyjmuje właśnie na inflanckiej oraz w medicoverze tez na inflanckiej - bardzo go chwalą .

a955ed6c3d328059e9acdaf02cabf69f.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moris, co jest ?!

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dobrze napisałaś - qrwa mać! ja taką torbielkę miałam jeszcze w 4dc ...a jutro się okaże czy poszła w pizdu czy postanowiła mnie powkurzać dłużej...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie zaproponowała Ci Duphastonu albo czegoś? mi gin dał jak była torbiel - podobno szybciej się wchłania

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie- skup się - nic nie wspominała o ovu lub pęcherzyku ?

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wcześniej robiłaś testy ?

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam problem z endo...
    spokojnie - tak długo jak @ nie przylezie - to cykl nie jest stracony...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Tak robilam w 9dc mialam prawie pozytywny. Później negatywne i dzisiaj byl cien cienia teraz znowu nic.

no to owu była a przynajmniej powinna...

• Kena1983 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek, będzie dobrze - tylko nie możesz się nakręcać negatywnie!
    A pytałaś o tą Biostreptę - którą mnie gin faszeruje ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 21:23

• madlenka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Morisek, tulę :(

Morisek28 lubi tę wiadomość

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Kena1983 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz - mi teraz właśnie, gdy zrobiła się nowa torbielka kazał zwiększyć dawkę - do 3 czopków, bo też ma podobno jakiś dobry wpływ.
    Kochana - tylko mi sie smutaj - zobaczysz, że wszystko pójdzie po naszej myśli i będziemy mogły sobie śpiewać piosenkę Zdrowej Wody (przynajmniej we fragmencie)...lubie kiedy się zieleni.... ja na dziś już zmykam...jutro czeka mnie bardzo wczesna pobudka i w drogę do gina...zobaczymy co tam u mnie się zrodziło od zeszłego tygodnia...
    buziale i kolorowych snów Dziewczyny!

Morisek28 lubi tę wiadomość

• madlenka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :) Dziś piąteczek, ostatni dzień pracy i wolny weekend. Humorek dopisuje bo program wyznaczył mi w końcu owulację. Jeśli nic się nie przesunie to dzień i dwa dni przed nią było serduszkowanie. No i znowu nadzieja. Powiedzcie mi dlaczego ja tak głupieje? Miałam poczekać... I czekam, tylko na coś innego... Ehh

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • Anulk88k Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Madlenka chyba każda z nas obiecuje sobie spokojnie do tego podejść ale doszukujemy się, myślimy .. bo bardzo chcemy mieć pod sercem takiego maluszka i chyba dlatego tak się zachowujemy. Ja tez obiecałam sobie ze nie będę się nakrecac bo jestem dopiero 4dpo ale i tak doszukuje się czegoś więcej. W tamtym miesiącu to przesadziłam. Miałam wszystkie możliwe objawy a i tak @ przyszła.
    Teraz tylko ciągnie mnie w podbrzuszu i mam nadzieje ze to dobry znak :)
    Miłego dnia wam życzę :)

Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
    19.01.2017 - 12/13 tc

Synek 05.2008 <3
‹‹ 74 75 76 77 78 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ