Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
aaagaaatka wrote:Zakocona to muszę się zaopatrzyć w coś takiego - lubię ekologię
Po prostu jest wygodnie -
Zakocona Tobie się nie można denerwować - olej to
A Ty Morisku nic się nie stresuj bo to i tak nic nie da - poza tym że zepsujesz sobie dzień.
A tak dla poprawy humoru:
Przez WAS wczoraj podczas nagle wybuchnęłam śmiechem , co wprawiło małża w niemałą konsternację - a to wszystko dlatego że serduszkowaliśmy w wannie w takiej pozycji, że tylko brać gąbkę i szorować przy okazji - jak mi się przypomniała Wasza rozmowa to nie mogłam hahahazakocona lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Mnie bolały jajniki i się zastanawiałam czy to normalne po prostu nigdy wcześniej tak nie miałam i te wystraszone babki pewnie też miały, pierwszy raz i się stresują5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
no, ale rozumiem wejść na temat, który dotyczy twojego objawu (bóle podbrzusza i kłucie jajników), ale doszukiwać się na googlu, że ból pleców zwiastuje ronienie?! czy to jest wg ciebie normalne?
i "bo moja koleżanka nigdy nie miała takich objawów", nosz @#$%^&*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 11:56
-
Spoko, tylko tak rzuciłam przykład To co opisujesz to już chyba czarnowidztwo jakieś...5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
no to się prosi samo przez się, żeby się stresować
czekam aż doszuka się, że ból piersi zwiastuje niedorozwój mózgu albo kolejnej głupoty w tym stylu a właściwie nie czekam, bo więcej nie wejdę na ten temat, żeby samej siebie takimi postami głupimi nie stresować -
nick nieaktualny
-
No ale skąd miałaś wiedzieć... Nie wyrzucaj sobie takich rzeczy bo zwariujesz.
A kredytu jesteś pewna że nie dostaniecie? Mi wiecznie proponują z mojego banku kredyt na dowód ok 10tys (a na konto za wiele kasy mi nie wpływa
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
A tu chodzi chyba o to, że test wykrywa tylko pik LH który zwiastuje owulację a niekoniecznie ją potwierdza bo pod wpływem różnych czynników owulacja może się przesunąć (stres, choroba itp).
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*]