Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My też mamy nowe bo niedawno się urządzaliśmy Szkody są, ale niewspółmierne do zalet jakie ma posiadanie kotów (mamy 2 dziewczynki:P)
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
aaagaaatka wrote:Na pewno bym tak zrobiła, gdyby nie to, że muszę wyznaczać skoki żeby wiedzieć od kiedy brać luteinę ;/5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
To normalne w przypadku tej rasy Bo to mieszanka kota domowego z dzikim i teraz masz 50/50 po którym odziedziczy charakter - jak po dzikim masz przerąbane
Moje są kochane, szczególnie ta starsza z avatara - kot idealny. Nic nie niszczy, cały czas się przytula, ugniata i mruczy a do tego jest strasznie śmieszna (np jak zapomni schować języka jak na zdjęciu) I ładnie pachnie (nie wiem czemu).
Młodsza upodobała sobie kable i obgryzanie wszystkiego co się da, ale mam nadzieję, że po sterylce jej przejdzie. Albo jak jej zęby wyjdą drugie. Niemniej jednak jest tez strasznie kochana, taka wesoła - a mruczy tak głośno, że chyba u sąsiada słychać
Mogłabym tak o nich godzinami , ale nie będę Was zadręczać haha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 14:25
Katada wrote:Ale bym chciała mieć kotka ale mamy nowe meble, nowe firanki - ze wszystkiego by tylko frędzle zostały
nie cierpię takich tekstów
L powiedział, że czas na psa..
agatka, na co czekasz ze sterylką?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 14:46
-
Starsza już jest dawno wysterylizowana, a młodsza dopiero do tego dorosła bo nawet roku nie ma i sądny dzień czeka ją już w przyszła środę Ale mam straszne wyrzuty sumienia, że będzie cierpieć
wszystkie moje kocięta, które idą na kolanka kastruję wieku ok 13-14 tyg życia tysiac razy lepiej jest to zrobić, jak są małe, niż męczyć rujami (bardzo wyniszczające organizm kotki i bardzo zwiększające ryzyko zachorowania na raka hormonozależnego).
-
Weterynarze to w większości konowały Najlepszy wiek to właśnie jak najwcześniej, bo zdrowiej dla kota, dużo szybciej również po zabiegu do siebie dochodzą itd itp.
Mogłabym wymieniać i wymieniać mnóstwo pozytywów wczesnej kastracji.
A ciche ruje to nic nowego i wcale nie musiałaś wiedzieć, że w ogóle je przeszła -
Wiem wiem Uwierz że mój weterynarz to nie jest konował Możnaby długo dyskutować ale w końcu to forum o naszych macicach nie kocich hehehe
Morisek, są gotowce My ostatnio się ubrechtaliśmy z koleżanki, która w dobrej intencji (bo stara była zużyta) kupiła teściowej miotłę i ta się na nią śmiertelnie obraziła Ja nie potrafiłam zrozumieć dlaczego - przecież licencji na latanie nie dorzuciła
Morisek28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny