Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Miasta mogly same znalesc budrzet i refundowac moja klinika podpiela sie pid Warszawe
Ale mega wiadomosc! Ja dzis mialam pierwszy sen o II kreseczkach ale byl cuuudny! -
mycha91 wrote:Ale mega wiadomosc! Ja dzis mialam pierwszy sen o II kreseczkach ale byl cuuudny!
Ja nigdy nie śniłam o dwóch kreskach oby to u Ciebie był proroczy !!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Miasta mogly same znalesc budrzet i refundowac moja klinika podpiela sie pid Warszawe
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kaczorka wrote:malka - też byłam 4 dni w szpitalu po laparoskopii. Z tym, że jak u mnie narkoza puściła to bolało. I w ogóle dużo krwi straciłam.
Ogólnie w 2 tygodnie powinno się dojść do siebie ja chyba miałam 2,5 tyg. zwolnienia.
Życzę powodzenia w dochodzeniu do zdrówka
A ja super. Jestem trochę słaba i boję się gwałtownie ruszać, ale w ogóle nic mnie nie boli.
Dowiedziałam się dziś że torbiel endometrialna usunięta, potwierdzone że jajowody drożne ale niestety jest więcej ognisk endometriozy w jamie brzusznej. Także potrzebne będzie jakieś leczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 09:43
-
nick nieaktualny
-
Karolina90 wrote:Ja melduje oficjalnie @
Karola tulę niech @ szybko pójdzie, odpocznij chwilę i za kilka dni bądź zwarta i gotowa do kolejnych działań. niedługo przyjdzie na nas czasKarolina90 lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Agniechaaaa wrote:Mycha oby sen stal sie prawda
Flowwer no wiem jakie to koszty bo jak my przeliczalismy to kosmos ale wiadomo, ze sie zbierze i zrobi
Ja czekam na tel z kliniki czy IUI w czwartek wieczor cxy w piatek rano
O, no właśnie napisałam Ci Aguś pod wykresem:) jeśli IUI będzie w czwartek wieczór to 31.01 będzie 12 dpo, ja będę tak samo, więc może jeszcze w styczniu zatestujemy ?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:O, no właśnie napisałam Ci Aguś pod wykresem:) jeśli IUI będzie w czwartek wieczór to 31.01 będzie 12 dpo, ja będę tak samo, więc może jeszcze w styczniu zatestujemy ?
Hihi jezeli bede miec IUI w cswartek to kto wie moze sie skusze navwczesniejszy test -
nick nieaktualny
-
kaha wrote:Przepraszam, ale co tu się wyrabia? Za mną przyszłaś czy co? A tak poważnie, to przykro mi, miałam nadzieję, że Tobie się uda
Tak! chyba wykrakałam, że będziemy miała ten sam termin porodu, hah👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dg wrote:Witajcie dziewczyny jestem tu nowa my bedziemy testować w połowie lutego (mam nadzieję, że @ nie przyjdzie) to już 5 cykl staran...
Hej Dg:)Trzymamy kciuki:)
-
Poproszę o wpisanie mnie na 14.02. W zasadzie to 2 dni po spodziewanej małpie, ale jak się spóźni, to będzie chociaż nadzieja, a jak przyjdzie punktualnie to trudno. Walentynki i czwarta rocznica naszych zaręczyn... kto wie, może ten dzień będzie dla nas tym szczęśliwym!
kaha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykascok wrote:Poproszę o wpisanie mnie na 14.02. W zasadzie to 2 dni po spodziewanej małpie, ale jak się spóźni, to będzie chociaż nadzieja, a jak przyjdzie punktualnie to trudno. Walentynki i czwarta rocznica naszych zaręczyn... kto wie, może ten dzień będzie dla nas tym szczęśliwym!
-
Hahahaa! Tyle z mojego "zycia na luzaku" test owu pokazaly dzis kteske testowa ciemniejsza niz kontrolna a ja ruszam na monitoring do gina ^^ sprawdze czy jest jakeczko i endo ok. I czy juz peklo czy to wlasnie przed nami ^^
Tlumacze sobie w glowie ze to tylko dlatego, ze akurat dzis sroda i gin przyjmuje wiec takie zbiegi nie zdarzaja sie czesto xDWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 11:55
kaha, Amy333, suri2016, Oluchna lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Hahahaa! Tyle z mojego "zycia na luzaku" test owu pokazaly dzis kteske testowa ciemniejsza niz kontrolna a ja ruszam na monitoring do gina ^^ sprawdze czy jest jakeczko i endo ok. I czy juz peklo czy to wlasnie przed nami ^^
Tlumacze sobie w glowie ze to tylko dlatego, ze akurat dzis sroda i gin przyjmuje wiec takie zbiegi nie zdarzaja sie czesto xD
Mycha dawaj znać, trzymam kciuki Jak dzisiaj pokazało ciemniejszą to owu pewnie jutro3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę