Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Camie wrote:A ja chyba jednak nie będę testować w lutym. Byłam u giną w piątek no i moje Endo jest w tym cyklu na tyle cienkie że powiedział że raczej nie ma szans. Od następnego cyklu zaczynam przygodę z clo
-
Agniechaaaa wrote:Annamanna wow rany julek blinieta by mi wystarczyły chcociaz narzekać nie bede byle były całe i zdrowe
Camie ja sie dziwię tej decyzji twojego gina o Clo bo on jeszcze bardziej uposledza endo sama to przerabiałam.Lameta nie uposledza endo i ona dopiero u mnie zadziałała fakt fasolki jeszcze nie ma ale sprawa u mnie sie wyjasni po laparoskopi.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Camie wrote:Tak się zastanawiam co może być powodem mała bo Endo? Czy możliwe że to przez lyzeczkowanie po pierwszym porodzie?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczęta, jestem obecna. Dużo pracy w weekend i dlatego mnie nie było Odwiedziłam nową panią gin, na USG wszystko super, na dodatek TSH spadło do 1,58 Także jestem mega, mega zadowolona. To był jeden z tych piątków 13, który po raz kolejny był szczęśliwy Na dodatek znalazłam pracę i w końcu będę robić to co uwielbiam, więc szczęście jest podwójne.
Bliźniaki są u mnie w rodzinie, więc jakaś szansa jest. Moja ciocia po inseminacji dorobiła się bliźniąt, na dodatek parki Kochane dzieciaki. Aga i Inna trzymam za was mocno kciuki. -
Camie wrote:14msc temu.
-
nick nieaktualny
-
AnnaManna wrote:Agniechaaa i innamorata88 przed Wami stresujący okres, ale wszystkie tu na forum będziemy Wam kibicować i trzymać kciuki. Znam dwie pary, którym bez problemu udało się
za pierwszym razem (w tym jedna para spodziewa się trojaczków! )Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Oluchna dziekuje ciesze sie ze u Ciebie dobree wiesciMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Agniechaaa dobrze widzę w sygnaturce, że już przygotowujecie się do ivf? Drugiej inseminacji nie będzie?
Dobrze widzisz nie bedzie, No chyba ze urosły tylko 2jaja co sie okaże jutro na monitoringu ale raczej ivf bo jajniki dają czadu i liczę na piękne dorodne jajca w sporej ilościinnamorata88, suri2016 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dobrze widzisz nie bedzie, No chyba ze urosły tylko 2jaja co sie okaże jutro na monitoringu ale raczej ivf bo jajniki dają czadu i liczę na piękne dorodne jajca w sporej ilościMikołaj 25.04.2011
-
Agniechaaaa wrote:Dobrze widzisz nie bedzie, No chyba ze urosły tylko 2jaja co sie okaże jutro na monitoringu ale raczej ivf bo jajniki dają czadu i liczę na piękne dorodne jajca w sporej ilości
super, z niecierpliwością czekam na jutrzejsze wieści dużo mocniej czuć jajniki niż normalnie przed owu?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Hej rozpoczynam kolejny cykl tym razem sam gonal 300, przez 6dni po 50 jednostek i estrofem na endo 2*1 do 26.01. Proszę wstępnie wpisać mnie na 11.02
Czy któraś przyjmowała gonal lub inne zastrzyki od 6dc?
Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki za każdą z WasWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 22:03
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
nick nieaktualnyInna u mnie brak naturalnej ovu wiec tylko stymulowane jak wejdziesz na mój wykres możesz zobaczyć co biorę
SURI masakra ból masakryczny jak mnie złapie "skórcz" to nie moge sie ruszyć nie ma co porównywać do poprzednich cykliinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Witam Was Dziewczynki!
Jako, że ujrzałam dziś biel vizira na teście, będe sobie Was podczytywała bo teraz przegotowujemy się z mężem do IUI u marcu więc luty będzie lajtowy
Ale lubie tu z Wami być, więc będę Was jedynie wspierać, bez mojego marudzenia
Edit: jedynie planuje zbadać w tym cyklu AMH na wszelki wypadek i może pójdę do internisty po skierowanie na ogólne badania krwi, bo jakaś taka osłabiona chyba ostatnio jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 07:41
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️