Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina90 wrote:Witam Was Dziewczynki!
Jako, że ujrzałam dziś biel vizira na teście, będe sobie Was podczytywała bo teraz przegotowujemy się z mężem do IUI u marcu więc luty będzie lajtowy
Ale lubie tu z Wami być, więc będę Was jedynie wspierać, bez mojego marudzenia
Edit: jedynie planuje zbadać w tym cyklu AMH na wszelki wypadek i może pójdę do internisty po skierowanie na ogólne badania krwi, bo jakaś taka osłabiona chyba ostatnio jestem.
Karola sio stąd! jeszcze nic nie jest przesadzone niektórym testy wychodzą dopiero w dzień @. ja nadal trzymam kciuki!kaha, Oluchna lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Karola sio stąd! jeszcze nic nie jest przesadzone niektórym testy wychodzą dopiero w dzień @. ja nadal trzymam kciuki!
Haha dzięki Surisuri2016 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
suri2016 wrote:Karola sio stąd! jeszcze nic nie jest przesadzone niektórym testy wychodzą dopiero w dzień @. ja nadal trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 11:40
-
Dziewczyny, po prostu najmilsze powitanie jakie miałam no Kochane
Kamelkowo, suri2016 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Cześć, mogę się przyłączyć? I wpisać na 12.02?
Wcześniej byłam na staraniach, ale potrzebuję chyba jakiejś odmiany
no i jakoś tu wesoło tego mi trzeba dystansu i roześmianych postów
W założeniu, nie będę udzielać się za często, ale i tak pewnie co chwila będę wtrącać swoje trzy groszekaha, Kamelkowo lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
mi_lejdi wrote:Cześć, mogę się przyłączyć? I wpisać na 12.02?
W założeniu, nie będę udzielać się za często, ale i tak pewnie co chwila będę wtrącać swoje trzy groszemi_lejdi lubi tę wiadomość
-
mi_lejdi wrote:Cześć, mogę się przyłączyć? I wpisać na 12.02?
W założeniu, nie będę udzielać się za często, ale i tak pewnie co chwila będę wtrącać swoje trzy grosze
Jak potrzeba dystansu i humoru to to jest idealne miejsce
Karolina - chyba musisz wrócić do nas na styczeń :p ja zapraszam!! -
Hej dziewczyny! Ja miałam dzisiaj laparoskopie, więc cykl jak dla mnie stracony. Niby jest jeszcze przed owu, ale jakoś nie widzę teraz przytulania, chociaż jak na razie 4h po czuję się bardzo dobrze, ale pewnie jeszcze leki działają. Jak okres przyjdzie planowo to kolejne @ wypada na początek marca, ale wpiszcie mnie na ostatniego lutego. Bo pewnie i tak będę testować przed terminem @.
-
malka wrote:Hej dziewczyny! Ja miałam dzisiaj laparoskopie, więc cykl jak dla mnie stracony. Niby jest jeszcze przed owu, ale jakoś nie widzę teraz przytulania, chociaż jak na razie 4h po czuję się bardzo dobrze, ale pewnie jeszcze leki działają. Jak okres przyjdzie planowo to kolejne @ wypada na początek marca, ale wpiszcie mnie na ostatniego lutego. Bo pewnie i tak będę testować przed terminem @.
Cos wyszło na laparo? Wracaj szybko do zdrowia i starań!!malka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Karolina90 wrote:Dziewczyny, po prostu najmilsze powitanie jakie miałam no Kochane
To już nie miejsce dla ciebie tam zostań z kropkąsuri2016 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
W sumie jeszcze nic nie wiem. Miała być usunięta torbiel jajnika i sprawdzona drożność jajowodów. Jak przyjdzie lekarz wieczorem to będę dopytywać. Torbiel pewnie poszła dopiero na histopatologie, ale mówili że jest prawdopodobnie endometrialna, bo rosła po każdej @. A czy jajowody drozne zapytam wieczorem i dam Wam znać. Nie było to takie straszne, ale stresowalam się mocno. Wyjątkowo mocno jak na mnie.
-
malka wrote:W sumie jeszcze nic nie wiem. Miała być usunięta torbiel jajnika i sprawdzona drożność jajowodów. Jak przyjdzie lekarz wieczorem to będę dopytywać. Torbiel pewnie poszła dopiero na histopatologie, ale mówili że jest prawdopodobnie endometrialna, bo rosła po każdej @. A czy jajowody drozne zapytam wieczorem i dam Wam znać. Nie było to takie straszne, ale stresowalam się mocno. Wyjątkowo mocno jak na mnie.
Daj znać i trzymam kciuki za zielone światło!!malka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Malka biedna kobietko, napisz koniecznie, czy bardzo Cię boli, jak już leki przestały działać, i co powiedział lekarz. Długo czekałaś na zabieg?
Zastanawia mnie też ile czasu potrzeba, aby wrócić do pracy po takim zabiegu?
Po powrocie i ponownej adaptacji w kraju zapewne też czeka mnie taki zabieg, dlatego dopytuję. -
AnnaManna wrote:Malka biedna kobietko, napisz koniecznie, czy bardzo Cię boli, jak już leki przestały działać, i co powiedział lekarz. Długo czekałaś na zabieg?
Zastanawia mnie też ile czasu potrzeba, aby wrócić do pracy po takim zabiegu?
Po powrocie i ponownej adaptacji w kraju zapewne też czeka mnie taki zabieg, dlatego dopytuję.
Hej. Jedyne czego udało mi się dowiedzieć od lekarza gbura który był na wieczornej wizycie, to że jajowody drożne (jupiii) o torbieli nic nie mówił więc zakładam że wszystko ok poszło. Może rano jak będzie inny lekarz to się czegoś dowiem. Bo może będzie ten co mnie operował.
Ogólnie jak na razie super. Nie wiem czy leki już przestały działać bo dalej mnie NIC nie boli. Pielęgniarka powiedziała że czasem się tak zdarza, że pacjentki po laparo nie potrzebują nic przeciwbólowego, ale to rzadko. Na razie nic nie brałam bo nie ma potrzeby. Tylko jak się ruszam to czuję lekkie ciągnięcie. A jak się nie ruszam to jest tak jakbym nic tam nie miała robione. Mam nadzieję, że w nocy nie zacznie boleć.
Ponoć mam być w sumie 4 dni w szpitalu (od wczoraj do czwartku) a później około 2tyg zwolnienia. I to wszystko.
AnnaManna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem po monitoringu sa 2dorodne jaja wiec jednak w tym cyklu 2IUI na pocieszenie gdyby sie nie udało Nasza klinika wywalczyła refundację in vitro i mój gin obiecał, ze łapiemy sie do programu w razie niepowodzenia same dobre wieści
kaha, Amy333, AnnaManna, suri2016, Oluchna, Karolina90, Kamelkowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Jestem po monitoringu sa 2dorodne jaja wiec jednak w tym cyklu 2IUI na pocieszenie gdyby sie nie udało Nasza klinika wywalczyła refundację in vitro i mój gin obiecał, ze łapiemy sie do programu w razie niepowodzenia same dobre wieści
-
malka - też byłam 4 dni w szpitalu po laparoskopii. Z tym, że jak u mnie narkoza puściła to bolało. I w ogóle dużo krwi straciłam.
Ogólnie w 2 tygodnie powinno się dojść do siebie ja chyba miałam 2,5 tyg. zwolnienia.
Życzę powodzenia w dochodzeniu do zdrówka -
Agniechaaaa wrote:Jestem po monitoringu sa 2dorodne jaja wiec jednak w tym cyklu 2IUI na pocieszenie gdyby sie nie udało Nasza klinika wywalczyła refundację in vitro i mój gin obiecał, ze łapiemy sie do programu w razie niepowodzenia same dobre wieści
Agniecha super oby IUI wystarczyło
Myślałam, że nie ma już refundowanego in vitro👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️