Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
evve wrote:Anuśka - bez dołów, szwagierka mogla miec wczesna oqulacje , wczesne zagniezdzenie itd i testowac po terminie @. Ja tylko w pierwszej ciązy mialam krechy , reszta to bladziochy. Rwanie, klucie , ciągnięcie jest normalne. Nie plamisz. Bądz dobrej mysli.
-
E_w_c_i_a wrote:To czemu te łajzy testy wychodzą takie blade że ledwo je widać?
malka, bertha lubią tę wiadomość
-
Dla mnie i tak te testy nie są potwierdzeniem więc ja na pewno już nie będę sikać.
Najważniejszy dla mnie jest prawidłowy przyrost bo w 1 ciąży już od początku źle przyrastała (na poziomie 45 %). Lekarz dawał niestety złudną nadzieję bo serduszko biło do 10 tygodnia więc liczył chyba na cud.
Z drugiej strony myślę że jak ma się coś dziać złego to niech się dzieje na tym etapie, nie później.
Także co będzie to będzie!Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
E_w_c_i_a wrote:Dla mnie i tak te testy nie są potwierdzeniem więc ja na pewno już nie będę sikać.
Najważniejszy dla mnie jest prawidłowy przyrost bo w 1 ciąży już od początku źle przyrastała (na poziomie 45 %). Lekarz dawał niestety złudną nadzieję bo serduszko biło do 10 tygodnia więc liczył chyba na cud.
Z drugiej strony myślę że jak ma się coś dziać złego to niech się dzieje na tym etapie, nie później.
Także co będzie to będzie! -
Czy to normalne, że ja cała II fazę mam uchyloną szyjkę jak nie rodziłam?? żałuję, że nie spytałam gin...
W każdym razie u mnie pozamiatane, szyjka powędrowała w górę, rozmięka i się otwiera. 4-5 dni przed okresem, strasznie wcześniej.
Karmelka, przepisz mnie na 13.02. Dłużej nie mam co czekać. I tak już wszystko jasne...14.04.2018 Théo -
E_w_c_i_a wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Wynik BHCG: 103,6 mlU/ml
W poniedziałek powtórka!
E_w_c_i_a lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
E_w_c_i_a wrote:Dla mnie i tak te testy nie są potwierdzeniem więc ja na pewno już nie będę sikać.
Także co będzie to będzie!E_w_c_i_a lubi tę wiadomość
-
E_w_c_i_a wrote:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Wynik BHCG: 103,6 mlU/ml
W poniedziałek powtórka!
Gratulacje!!!!
Ja nie mogę jutro iść na betę bo wyjeżdżam, więc pozostanie mi czekanie na testowanie, może jutro siknac hmm?E_w_c_i_a lubi tę wiadomość
-
mi_lejdi wrote:Ewcia gratulacje!
Czy ktoś wie, co dzieje się u Hopeless? -
suri2016 wrote:wczoraj był zdecydowanie ciemniejszy, ale to nie oznacza, że już po owulacji, może dopiero nadejść
A może pik lh był po teście albo rano w dniu testu... Dziwne że nagle by spadło tak lh przed owulacją że już nic praktycznie na teście nie widać. Raczej się już chyba nie podniesie. Dziwne. Myślałam że dzisiaj będzie pozytyw. Ale sprawdzę jeszcze jutro na wszelki wypadek. Chociaż i tak dzisiaj W. wyjeżdża na tydzień więc i tak starań już nie będzie
A tempka mi szaleje i nie będę mieć potwierdzenia czy była owulacja... Buuuu!
-
Anuśka19 wrote:Ewcia 22 październik bete masz mega większa niż mója :-p mi tez pokazuje 3t 6d
U mnie pokazuje 21 październik
Nie patrz na poziom, porównamy przyrosty
Jeśli mamy porównywać to u mnie temperatura spada a u Ciebie nie
Robiłam razem z BHCG poziom TSH i Progesteron i tych wyników nie ma Zawsze miałam po 13 tego samego dnia a tu klops!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 21:15
Anuśka19 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
E_w_c_i_a wrote:U mnie pokazuje 21 październik
Nie patrz na poziom, porównamy przyrosty
Jeśli mamy porównywać to u mnie temperatura spada a u Ciebie nie
Robiłam razem z BHCG poziom TSH i Progesteron i tych wyników nie ma Zawsze miałam po 13 tego samego dnia a tu klops! -
nick nieaktualny
-
suri2016 wrote:Mycha Ty samico alfa! ten cykl będzie Twój
Zobaczymy! Najbardziej sie ciesze ze jak narazie wszystko u mnie ok. -
bertha wrote:A mam dla was ciekawostke. Bylam u gin wlasnie, jestem w 3dc, a tam w prawym jajniku pecherzyk 16mm, czyli prawdopodobnie za 3 dni owulacja!! czyli w 6dc bedzie!!!
Jesli tak bedzie, to cykl bedzie trwal 20 dni. Wiec nie ma sie co dziewczyny martwic krotszymi cyklami, bo moze to owu taka szybka... chociaz ja sadze, ze bede miala po prostu dwie - teraz jedna, ale druga przyjdzie w normalnym terminie w 14dc. zobaczymy.
Ale bardzo mozliwe, ze jeszcze w lutym bede testować.
No a teraz ciekawostka kolejna - podczas usg gin pokazuje mi ze w macicy mam plyn (krew, bo mam jeszcze @). I to źle że ona tam sie zatrzymuje. To jest spowodowane tyłozgięciem. Bo przez to tylozgiecie, krew grawitacyjnie nie wylatuje, bo macica jest odgięta, i krew wydostaje sie tylko podczas jakiś skurczy - np podczas chodzenia do toalety na jedynke czy dwójkę. i to prawda, tak wlasnie mam.
A jak ta krew tam zalega, to robi sie żółty nalot - hem z hemoglobiny i on moze utrudniac w zagniezdzaniu....
No i teraz co na to - otóż mam pić przez miesiączkę codziennie 0,5-1 litra toniku, moze być z ginem Tonik zawiera chininę, która powoduje mikroskurcze, co pomoze wydostawac sie tej krwi z macicy.
(w ciąży nie pijcie toniku!)evve, bertha lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bertha - moze wlasnoe dlatego tak wiele kobiet z tylozgieciem ma tak bolesne @? Jedyny sposob na pozbycie sie krwi? Jesli nastepna @ sie zjawi to bede popijac ten tonik
bertha lubi tę wiadomość