Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarna84 wrote:Dziewczyny jak to jest z wiesiolkiem, odstawić go należy po owulacji w związku z potencjalna ciąża i zagrożeniem dla niej, tak? Jeśli w obecnym cyklu się nie staram (poronienie w styczniu, czekam na pierwszą @) to mogę sobie brać wieśka cały cykl, zgadza się?
Sarna84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gigi wrote:Ja już niecierpliwie odliczam dni do testowania.
Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek
Chyba kazdy tak ma Ja juz od dnia owulacji licze
Ja rowniez gratuluje wszytskim Paniom i czekam na kolejne szczesliwe wiadomsocipanazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Cześć dziewczyny nie udzielałam się na wątku ale trochę Was podczytuję Gratulacje dla zafasolkowanych a wszystkie te do których przyszłą @ mocno tulę i trzymam kciuki w kolejnych cyklach.
Krótko o mnie - jest to 1 cs o dzidzię. Jestem już mamą 1,5 rocznej Natalki i 2 aniołków. Testować planuję w sobotę. Do tej pory podchodziłam na luzie ale teraz zaczynam się nakręcać
-
Aga89 wrote:Cześć dziewczyny nie udzielałam się na wątku ale trochę Was podczytuję Gratulacje dla zafasolkowanych a wszystkie te do których przyszłą @ mocno tulę i trzymam kciuki w kolejnych cyklach.
Krótko o mnie - jest to 1 cs o dzidzię. Jestem już mamą 1,5 rocznej Natalki i 2 aniołków. Testować planuję w sobotę. Do tej pory podchodziłam na luzie ale teraz zaczynam się nakręcać
Trzymam kciuki za Twoje sobotnie testowanie, daj nam koniecznie o wyniku, liczę, ze będzie pozytywny.
Zrobiło mi się strasznie przykro gdy zorientowałam się, że mój najszczesliwszy dzień w zyciu był jednocześnie tak smutnym dla Ciebie... (28.08.14).
Ja tez jestem aniołkowa mama i szczerze wierze, ze wkrótce dla nas zaświeci słońce, oby dla Ciebie juz w soboteAga89 lubi tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Cześć dziewczyny nie udzielałam się na wątku ale trochę Was podczytuję Gratulacje dla zafasolkowanych a wszystkie te do których przyszłą @ mocno tulę i trzymam kciuki w kolejnych cyklach.
Krótko o mnie - jest to 1 cs o dzidzię. Jestem już mamą 1,5 rocznej Natalki i 2 aniołków. Testować planuję w sobotę. Do tej pory podchodziłam na luzie ale teraz zaczynam się nakręcać -
A więc przyszła @. Nie jestem specjalnie zaskoczona. Przemknę na wątek marcowy, ale nie zamierzam odpuścić kibicowania wszystkim tu pozostałym dzielnym walczącym dziewczynom. Powodzenia i samych zieloności! W miarę możliwości czasowych będę tu się pojawiała i dopingowała:)
-
nick nieaktualny
-
Zgredek 12 wrote:Czesc. Myslam, ze pisalam wam co u mnie. W sobotę poronilam. Ciaza biochemiczna. Wykreślcie mnie z listy prosze.
Zgredek strasznie mi przykro, nawet nie wiesz jak Ci współczuję3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Kamelkowo wykreśl mnie proszę z listy. Niedawno poroniłam, ciąża biochemiczna, i myślałam, że uda mi się w lutym mieć normalny cykl, ale niestety. Cały czas mam cyklicznie powtarzające się plamienia, dalej hcg jeszcze we krwi więc nie ma szans. Muszę czekać na unormowanie się mojego organizmu.
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym a za resztę trzymam kciuki
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Kobietki czy Wy coś widzicie ? Ciężko uchwycić telefonem prawie 11dpo robiony po 16.00... jutro testuję bobotestem.. te paskowe były dodane do owulacyjnych, które są do d... nigdy mi nie pokazały owulacji która była... nie wiem co o tym myśleć...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d803598200c6.jpg -
nick nieaktualnyTinusia wrote:Kobietki czy Wy coś widzicie ? Ciężko uchwycić telefonem prawie 11dpo robiony po 16.00... jutro testuję bobotestem.. te paskowe były dodane do owulacyjnych, które są do d... nigdy mi nie pokazały owulacji która była... nie wiem co o tym myśleć...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d803598200c6.jpg
Ja widzę lekki cień -
Tinusia wrote:Kobietki czy Wy coś widzicie ? Ciężko uchwycić telefonem prawie 11dpo robiony po 16.00... jutro testuję bobotestem.. te paskowe były dodane do owulacyjnych, które są do d... nigdy mi nie pokazały owulacji która była... nie wiem co o tym myśleć...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d803598200c6.jpg
No cos tam widać