Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiaaaaa wrote:Witam ponownie. Pisałam pierwszy raz na tym forum w piątek. Może nakresle moja sytuację jeszczecraz bo już sama nie wiem czy nadal sprawdzać czy już nie ma szans na ciążę. Ostatnia miesiaczke miałam 6 stycznia. 29 miałam niespełna 3 dniowe plamienie (różowy śluz z czerwonymi niteczkami kilka razy). Zrobiłam test - negatywny. Piątkowy test wieczorny również negatywny. Okresu nie mam nadal. Objawy jak przed okresem tylko delikatne.Od 3 dni mierze temperaturę. Rano oscyluje w granicach 37,6 37,2. Jak myślicie czy jest jszcze szansa na to, ze to jednak ciąża? Czy testować nadal? Dodam że od 1 stycznia brałam przez 30 dni lek CastangusWojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
Ale popisałyście przez weekend
U mnie tydzień po owulacji i od czasu do czasu boli mnie podbrzusze i mnie kłuje przez chwilę. Tylko to może znaczyć wszystko i nic, dlatego się nie nakręcam, a wręcz przeciwnie, bo jestem zupełnie spokojna.
Widzę, że wypłynął temat wieku. Ja mam 32 lata, a pierwsze dziecko urodziłam rok temu i udało się zajść w ciążę bez starań na zasadzie co ma być to będzie. Wiedziałam wtedy, że albo jest dzień owulacji albo już po i wtedy były 1 raz
Maja84, Pixi86 lubią tę wiadomość
-
Kufa. Przypaletalo mi sie zapalenie... na sama owulke.W chacie nic nie ma wiec psiknelam ocinoceptem i licze ze przejdzie....
-
Anuśka19 wrote:Dziewczyny nie wiecie co z Zgredkiem12? gdzieś czytałam że się nie utrzymała
Kurde nic nie wiem ale mam nadzieje ze to nie prawda Trzymak kciuki zeby bylo u niej jak najlepiejPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
mycha91 wrote:Kufa. Przypaletalo mi sie zapalenie... na sama owulke.W chacie nic nie ma wiec psiknelam ocinoceptem i licze ze przejdzie....
Nie masz zadnych olejkow? Ja sie lecze tylko olejkami Jak masz z drzewa herbacianego ewentualnie lawendowy to na wkladke kilka kropelek, mozesz tez na wacik nasaczony woda dac kropelke i przetrzec sie co jakis czas. Do tego zaparz rumianek i waciki w tym mocz i sie przecieraj albo dobrze wycisnij i poloz taki na wkladce.
Nie wiem jak z nasiadowkami bo nigdy nie robilam, nawet nie mialabym w czym chyba ze cala wanna wody.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Kurde nic nie wiem ale mam nadzieje ze to nie prawda Trzymak kciuki zeby bylo u niej jak najlepiej
LilyEvans lubi tę wiadomość
-
Madziula wrote:Hej, u mnie test negatywny...czekam na @...
Powodzenia w nastepnm cyklu
ps. moze test nie wyszedl prawdziwie? Powtorz moze jutro czy za 2 dni jak @ nie przyjdzie?Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Nie masz zadnych olejkow? Ja sie lecze tylko olejkami Jak masz z drzewa herbacianego ewentualnie lawendowy to na wkladke kilka kropelek, mozesz tez na wacik nasaczony woda dac kropelke i przetrzec sie co jakis czas. Do tego zaparz rumianek i waciki w tym mocz i sie przecieraj albo dobrze wycisnij i poloz taki na wkladce.
Nie wiem jak z nasiadowkami bo nigdy nie robilam, nawet nie mialabym w czym chyba ze cala wanna wody.
Ja zawsze ocinocept albo ewentualnie masc - bo u mnie to wynik otarc albo oslabienia organizmu. Niestety budowa moja i B. nie jest idealnie spasowana i przy duzej ilosci czesto mi sie te ostarcia zdazaja. No nic pozostaje sie wyleczyc i modlic o naturalny porod za 9 miesiecy zeby sie troche "rozklapciac"... moj maz jest chyba jedynym facetem w tej galaktyce ktoremu marzy sie "szersza zona".Maja84, bertha lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Ja zawsze ocinocept albo ewentualnie masc - bo u mnie to wynik otarc albo oslabienia organizmu. Niestety budowa moja i B. nie jest idealnie spasowana i przy duzej ilosci czesto mi sie te ostarcia zdazaja. No nic pozostaje sie wyleczyc i modlic o naturalny porod za 9 miesiecy zeby sie troche "rozklapciac"... moj maz jest chyba jedynym facetem w tej galaktyce ktoremu marzy sie "szersza zona".
Znam to z otarciami, najczesniej jak sie dlugo nie widzimy i pozniej dzialamy (jak w tym cyklu) to konczy sie to zapaleniem i pochwy i pecherza. Nigdy nie pomyslalam o tym zeby uzyc ocetnisepytu, a to przeciez takie logiczne.
Twoj nie jest jedyny zaufaj mi moj by chcial glebsza i szersza, a nie taka co sie odsuwa i nie piszczy :p A moze to ja jestem jedyna kobieta, ktora by chciala krotszego i wezszego? :p
Aczkowiek trzeba sie cieszyc z takiego stanu rzeczy
A co do olejkow to faktycznie polecam zainwestowac zwlaszcza w te 2. Ja tym lecze wszystko: zapalenia (ucho, pochwa, gardlo etc), grzybice, wzmacniam paznokcie, lecze tradzik (ahh te uroki bycia nastolatka), choroby drog oddechowych, nerowbole, bole glowy, lupierz i wszystko co sie da.
Najlepiej zainwestowac w kamforowy, lawendowy, drzewo herbaciane i ew. pichtowy.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
mycha91 wrote:Dziewczyny o 3 nad ranem oznaczacie jako rano czy wieczor?
Haha parę dni temu miałam ten sam dylemat, ale w końcu zaznaczyłam jako wieczór, bo po tym poszliśmy spać
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml