X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lutowe testowanie 2017
Odpowiedz

Lutowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecz czy w moim przypadku jest jeszcze nadzieja zeby robić bete?

• suri2016 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiaaaaa wrote:

może przesunęla Ci się owulacja? nadzieja jest zawsze...

zubii lubi tę wiadomość

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiaaaaa wrote:
    Jak nie ma @ to zawsze jest nadzieja :) Trzymam kciuki

Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
    PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :) Jutro idę się zarejstrowac do ginekologa i rano zrobię ponownie test :)

• kajax Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiaaaaa wrote:
    Witam ponownie. Pisałam pierwszy raz na tym forum w piątek. Może nakresle moja sytuację jeszczecraz bo już sama nie wiem czy nadal sprawdzać czy już nie ma szans na ciążę. Ostatnia miesiaczke miałam 6 stycznia. 29 miałam niespełna 3 dniowe plamienie (różowy śluz z czerwonymi niteczkami kilka razy). Zrobiłam test - negatywny. Piątkowy test wieczorny również negatywny. Okresu nie mam nadal. Objawy jak przed okresem tylko delikatne.Od 3 dni mierze temperaturę. Rano oscyluje w granicach 37,6 37,2. Jak myślicie czy jest jszcze szansa na to, ze to jednak ciąża? Czy testować nadal? Dodam że od 1 stycznia brałam przez 30 dni lek Castangus
    na betę idź. I bedzie jasne. Majatku nie kosztuje.

Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
    Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
    Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10
  • agacia Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale popisałyście przez weekend :)

U mnie tydzień po owulacji i od czasu do czasu boli mnie podbrzusze i mnie kłuje przez chwilę. Tylko to może znaczyć wszystko i nic, dlatego się nie nakręcam, a wręcz przeciwnie, bo jestem zupełnie spokojna.

Widzę, że wypłynął temat wieku. Ja mam 32 lata, a pierwsze dziecko urodziłam rok temu i udało się zajść w ciążę bez starań na zasadzie co ma być to będzie. Wiedziałam wtedy, że albo jest dzień owulacji albo już po i wtedy <3 były 1 raz ;)

Maja84, Pixi86 lubią tę wiadomość

• mycha91 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kufa. Przypaletalo mi sie zapalenie... na sama owulke.W chacie nic nie ma wiec psiknelam ocinoceptem i licze ze przejdzie....

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • Anuśka19 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiecie co z Zgredkiem12? gdzieś czytałam że się nie utrzymała :-(

p19udqk3biqtk3ub.png
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka19 wrote:
    Dziewczyny nie wiecie co z Zgredkiem12? gdzieś czytałam że się nie utrzymała :-(

Kurde nic nie wiem ale mam nadzieje ze to nie prawda :/ Trzymak kciuki zeby bylo u niej jak najlepiej <3

PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha91 wrote:
    Kufa. Przypaletalo mi sie zapalenie... na sama owulke.W chacie nic nie ma wiec psiknelam ocinoceptem i licze ze przejdzie....

Nie masz zadnych olejkow? Ja sie lecze tylko olejkami :) Jak masz z drzewa herbacianego ewentualnie lawendowy to na wkladke kilka kropelek, mozesz tez na wacik nasaczony woda dac kropelke i przetrzec sie co jakis czas. Do tego zaparz rumianek i waciki w tym mocz i sie przecieraj albo dobrze wycisnij i poloz taki na wkladce.
    Nie wiem jak z nasiadowkami bo nigdy nie robilam, nawet nie mialabym w czym chyba ze cala wanna wody.

PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • Anuśka19 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LiluyEvans wrote:
    Kurde nic nie wiem ale mam nadzieje ze to nie prawda :/ Trzymak kciuki zeby bylo u niej jak najlepiej <3
    Zerkłam teraz na jej wykres,ma zaznaczone wczoraj mocne krawienie :-( ale no nie wiem może u lekarza była i okazało się ,że to nie to najgorsze :-/

LilyEvans lubi tę wiadomość

p19udqk3biqtk3ub.png
  • Madziula Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie test negatywny...czekam na @... :(

zrz6anlirst3bnij.png
    ijpbcwa141osr42x.png
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula wrote:
    Hej, u mnie test negatywny...czekam na @... :(
    Wspolczuje i tule <3
    Powodzenia w nastepnm cyklu :)
    ps. moze test nie wyszedl prawdziwie? Powtorz moze jutro czy za 2 dni jak @ nie przyjdzie?

PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • mycha91 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LiluyEvans wrote:
    Nie masz zadnych olejkow? Ja sie lecze tylko olejkami :) Jak masz z drzewa herbacianego ewentualnie lawendowy to na wkladke kilka kropelek, mozesz tez na wacik nasaczony woda dac kropelke i przetrzec sie co jakis czas. Do tego zaparz rumianek i waciki w tym mocz i sie przecieraj albo dobrze wycisnij i poloz taki na wkladce.
    Nie wiem jak z nasiadowkami bo nigdy nie robilam, nawet nie mialabym w czym chyba ze cala wanna wody.

Ja zawsze ocinocept albo ewentualnie masc - bo u mnie to wynik otarc albo oslabienia organizmu. Niestety budowa moja i B. nie jest idealnie spasowana i przy duzej ilosci <3 czesto mi sie te ostarcia zdazaja. No nic pozostaje sie wyleczyc i modlic o naturalny porod za 9 miesiecy zeby sie troche "rozklapciac"... moj maz jest chyba jedynym facetem w tej galaktyce ktoremu marzy sie "szersza zona".

Maja84, bertha lubią tę wiadomość

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha91 wrote:
    Ja zawsze ocinocept albo ewentualnie masc - bo u mnie to wynik otarc albo oslabienia organizmu. Niestety budowa moja i B. nie jest idealnie spasowana i przy duzej ilosci <3 czesto mi sie te ostarcia zdazaja. No nic pozostaje sie wyleczyc i modlic o naturalny porod za 9 miesiecy zeby sie troche "rozklapciac"... moj maz jest chyba jedynym facetem w tej galaktyce ktoremu marzy sie "szersza zona".

Znam to z otarciami, najczesniej jak sie dlugo nie widzimy i pozniej dzialamy (jak w tym cyklu) to konczy sie to zapaleniem i pochwy i pecherza. Nigdy nie pomyslalam o tym zeby uzyc ocetnisepytu, a to przeciez takie logiczne.

Twoj nie jest jedyny zaufaj mi ;) moj by chcial glebsza i szersza, a nie taka co sie odsuwa i nie piszczy :p A moze to ja jestem jedyna kobieta, ktora by chciala krotszego i wezszego? :p
    Aczkowiek trzeba sie cieszyc z takiego stanu rzeczy ;)

A co do olejkow to faktycznie polecam zainwestowac zwlaszcza w te 2. Ja tym lecze wszystko: zapalenia (ucho, pochwa, gardlo etc), grzybice, wzmacniam paznokcie, lecze tradzik (ahh te uroki bycia nastolatka), choroby drog oddechowych, nerowbole, bole glowy, lupierz i wszystko co sie da.
    Najlepiej zainwestowac w kamforowy, lawendowy, drzewo herbaciane i ew. pichtowy.

PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • Maja84 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 02:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha91 wrote:
    Dziewczyny <3 o 3 nad ranem oznaczacie jako rano czy wieczor?

Haha :) parę dni temu miałam ten sam dylemat, ale w końcu zaznaczyłam jako wieczór, bo po tym poszliśmy spać ;)

2nn3dqk32lub7s72.png
    16cs - szczęśliwy! <3
    27.11 - beta 462 mlU/ml
    29.11 - beta 1114 mlU/ml
    01.12 - beta 2901 mlU/ml
    04.12 - beta 7617 mlU/ml
  • megilejn Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2017, 04:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktos tak jak ja boi sie zrobic test ciazowy? Ja sie boje kolejnego rozczarowania a zdrugiej strony chce juz wiedziec na czym stoje...

czekamy na corcie i synka

fbe4e53146.png
  • megilejn Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2017, 05:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie kropeczki przy podcieraniu wiec chyba @ sie zbliza...

czekamy na corcie i synka

fbe4e53146.png
  • AnnaManna Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2017, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Do dupy z takimi cyklami!

@ spóźnia się już o 4 dni, temperatura 37.1 (a zawsze mam bardzo niską), piersi zaraz eksplodują, a na testach nawet cienia szansy nie ma.

ijpbio4pgzuzz66o.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie z Toba ze doluja takie sytuacje. Ostatnio zdarzyla mi sie taka sytuacja, spoznienie o 7 dni ;(

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
‹‹ 121 122 123 124 125 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ