Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Az sie usmiechnelam jak to zobaczyłam a dlaczego, dlatego ze w tym cyklu z mezem jednego dnia przytulaski byly 3 razy 1 raz o 11 a drugi o 17, no i po 20 i maz mowi, no i co bedzie problem jak odznaczyc w kalendarzu niestety 3 nie da rady, ale od czego sa notatki
A ja kochane pije za nasze zdrowie drinka, trochę smutno bo sama sie nimi racze
Ewela to ja idę po winko moze złagodzi moje cierpienia okresowe, bo brzuch mnie boli okrutnie:(
Maz poszedł grać w piłkę a ja siedzę z kodeksem w łóżku i się nudze... -
E_w_c_i_a wrote:Ewi mnie w tym cykly w ogóle piersi nie bolały a zawsze mam taki ból ze nie mogłam ich dotknąć. Pomyslalam ze jakis dziwny ten cykl i chyba nic z tego nie bedzie. Dopiero ze 2 dni przed spodziewana miesiączka moje sutki stały sie wrażliwe, a po tescie piersi bolą, są ciężkie. To chyba dobry znak dla Ciebie
Izape91, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzdobyłam wino, bede powoli sączyła tak sobie myślę, ze ten 7 cykl musi być udany, mam urodziny, a zaraz po mnie urodziny ma moja mama i brat więc muszę mieć dla nich dobre wieści:) szkoda tylko ze moje dni plodne przypadają na weekend gdzie mam zjazd,mam nadzieje ze to nic nie zaszkodzi. Alez mi się nie chce iść jutro do roboty z ta @!!!!!
-
Ewi28 wrote:A mogą mnie piersi nie boleć od duphastonu? Pierwszy raz w życiu biorę w tym cyklu.przesuwam sobie cykl żeby owu miec na końcu marca początek kwietania.i lekarz kazał mi brać od 16 do 29 dc przez 14 dni
-
mycha91 wrote:Ja bym zrobila jeszcze jeden. Nie wiem czy ta druga kreska to nie jest czasem juz koncowka testu.
summer powtórz test koniecznie! i kiedy Ty w ogóle masz mieć @ ? -
Izape91 wrote:zdobyłam wino, bede powoli sączyła tak sobie myślę, ze ten 7 cykl musi być udany, mam urodziny, a zaraz po mnie urodziny ma moja mama i brat więc muszę mieć dla nich dobre wieści:) szkoda tylko ze moje dni plodne przypadają na weekend gdzie mam zjazd,mam nadzieje ze to nic nie zaszkodzi. Alez mi się nie chce iść jutro do roboty z ta @!!!!!Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Izape najwazniejsze to dobre nastawienie, ja z M w tym cyklu idziemy na spontan. Ile chcemy, kiedy chcemy i jak chcemy jak sie nie uda teraz trudno, grudzien na porod tez fajny termin, ja jestem z grudnia
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Izape najwazniejsze to dobre nastawienie, ja z M w tym cyklu idziemy na spontan. Ile chcemy, kiedy chcemy i jak chcemy jak sie nie uda teraz trudno, grudzien na porod tez fajny termin, ja jestem z grudnia
Mada92, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izape91 wrote:u nas musi zaskoczyć w tym roku, chce święta juz w 3, o niczym lepszym nie mogę marzyć oby udalo się każdej z nas!
Ja tez chce o takim cudzie powiedziec wszystkim -
nick nieaktualnyWitam ponownie. Pisałam pierwszy raz na tym forum w piątek. Może nakresle moja sytuację jeszczecraz bo już sama nie wiem czy nadal sprawdzać czy już nie ma szans na ciążę. Ostatnia miesiaczke miałam 6 stycznia. 29 miałam niespełna 3 dniowe plamienie (różowy śluz z czerwonymi niteczkami kilka razy). Zrobiłam test - negatywny. Piątkowy test wieczorny również negatywny. Okresu nie mam nadal. Objawy jak przed okresem tylko delikatne.Od 3 dni mierze temperaturę. Rano oscyluje w granicach 37,6 37,2. Jak myślicie czy jest jszcze szansa na to, ze to jednak ciąża? Czy testować nadal? Dodam że od 1 stycznia brałam przez 30 dni lek Castangus
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny