Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
malka wrote:Triss Merigold? Spakowski ❤️
Triss kocham i sie z nia utozsamiam bo byla wiecznym dzieckiem, mimo ze rownie bardzo kochan Filippe to Triss moim zdaniem byla ladnijesza Z Yen utozsamia mnie chec posiadania dziecka za to, a poza tym jej nie lubie :p
malka lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Tak patrze na Was wiek i sobie mysle o moim rodzenstwie. Moja siostra rocznik 83, w pierwsza ciaze zaszla na zasadzie "co bedzie to bedzie" bo jeszcze nie bylo nawet daty slubu itp majc 26 lat. Drug tak samo i za pierwszym razem. Na trzecia miala w miesiacu tylko 2 bo maz konczy kolejne studia i nawet nie liczyla dni plodnych (trzecia jest aktualna termin na lipiec). A siostra ma miesniaki po porodach, dwie cesarki za soba i PCOS.
Moja bratowa rocznik 84, pierwsza ciaza z peknietej gumki, druga z 1c bez staran tylko na luzie, i w trzecia poltora roku temu tak samo.
Moze to jednak wiek nie jest az takim wyznacznikiem? Ja jestem 97 wiec powinnam jak to nastolatka zajsc nawet przy antykoncepcji. W koncu w moim wieku ponoc najlepsza plodnosc, u mojego faceta z reszta tez. A tu "dupa", nie mowie ze sie bardzo dlugo staram ale co by bylo gdybym zaczela pozniej. Poza tym zaczelam odrazu po rzuceniu tabletek czyli ta "wzmorzona plodnosc"...
A zapomnialam, moja mama zaszla ze mna majac 36 lat, jestem wpadka bo kochali sie 1 dzien po okresie :p
Pamietajcie cyferki nie maja znaczenia, wszytskie jestescie mlode duchem i na pewno tez pieknym cialem
Maja84 lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
nick nieaktualny@ nie ma odwagi mnie nawiedzić od rana... Ja to się zastanawiam czy u mnie w ogóle był cykl z owulacja. Co prawda ovufriend mi wyznaczył ale skakał z 11 ma 14 15 16 dzień... A fertilityfriend w ogóle owulki mi nie wykrył! w tym cyklu regularnie co drugi dzień będą serduszka juz postanowione.
-
Nie wiedziałam, że jestem "wiekowa" 31 lat w marcu, ale ze staraniami czekaliśmy zupełnie świadomie. Przed 30-stka nie wchodziło w grę my musielismy się wyszumieć, świat trochę pozwiedzać... I teraz tez juz 3 bilety podwójne kupione...
Ale teraz jakbym zaszła w ciąże, to juz by była czysta radość, czas na zmianęmalka, Maja84, Gigi lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Izape91 wrote:@ nie ma odwagi mnie nawiedzić od rana... Ja to się zastanawiam czy u mnie w ogóle był cykl z owulacja. Co prawda ovufriend mi wyznaczył ale skakał z 11 ma 14 15 16 dzień... A fertilityfriend w ogóle owulki mi nie wykrył! w tym cyklu regularnie co drugi dzień będą serduszka juz postanowione.
Izape91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katik wrote:Ja tylko od Ciebie o 2 lata młodsza. Więc jest ktoś jeszcze z lat 90-tychPonad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Izape91 wrote:też mam zawsze z tym problem :p albo o 13.... To niw rano ani nie wieczórPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Ja tak do 16 oznaczam rano, potem wieczor. Ale z tymi nocnymi godzinami to nie wiem co robic xD
Maja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mycha91 wrote:Dziewczyny o 3 nad ranem oznaczacie jako rano czy wieczor?
A ja kochane pije za nasze zdrowie drinka, trochę smutno bo sama sie nimi raczeMaja84 lubi tę wiadomość
-
Kobietki, przesyłam link do zdjęcia testu, który wykonałam 5 minut temu
https://zapodaj.net/1cdb975f6d181.jpg.html
Powiedzcie mi o co chodzi, bo ja już nie mam siły z tymi testami...
Bobo strumieniowy -
summersun wrote:Kobietki, przesyłam link do zdjęcia testu, który wykonałam 5 minut temu
Bobo strumieniowy
Ja bym zrobila jeszcze jeden. Nie wiem czy ta druga kreska to nie jest czasem juz koncowka testu. -
summersun wrote:Kobietki, przesyłam link do zdjęcia testu, który wykonałam 5 minut temu
Bobo strumieniowy
ja też bym uznała za nieważny... zrób rano jeszcze jeden3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Summersum, dla mnie tez test uznalabym za niwazny, jutro zrob beteLipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY