Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobietki w ten niedzielny poranek. Tyle tu wczoraj pozapisywałyście, że czytałam te posty, jak dobrą książkę. Ja też jestem z rocznika 88', staram się o pierwsze dziecko, pomimo że mamy kompletnie niepoukładne życie, ale wiem że jeśli już spełnimy marzenie, to możemy dać dziecku to, co najważniejsze - dużo miłości. Reszta na pewno sama się jakoś ułoży.
Póki co, @ spóźnia mi się 3 dzień. Robiłam test w dniu spodziewanej @, biel poraziła mi oczy, kilka godzin później miałam delikatne plamienie i cisza. Piersi z dnia na dzień bolą bardziej, jutro znowu zatestuję. Jak będzie biel, to znaczy że moje cykle rozjechały się totalnie.
-
Anuśka19 wrote:o to jestem w tej 5
-
nick nieaktualny
-
Izape91 wrote:A u mnie test się nie mylił, tempka ostro w dół i brzuch boli, zaraz przyjdzie @ jak w zegarku. Moje cykle jakoś mega się wuregulowaly 27 i ani dnia dłużej.... 28 zawsze budzę się rano z @
-
Hej dziewczynki! Ale się rozpisałyście! Wszystko przeczytałam.
Ja wyjechałam na weekend z przyjaciółmi, wczoraj popiliśmy winka grzanego ☺ pozazdrościłam Karolinie może teraz coś zaskoczy.. Owulacja podobno była 3 dni temu, ale od 3 dni właśnie bolą mnie piersi dziwne to trochę. No nic pozostaje czekać.Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Ewi28 wrote:Ja zawsze po owu mam bolące sutki przez pare dni a w tym miesiącu nic a nic nie boli.czemu tak?
Ewi28 lubi tę wiadomość
Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
To i mnie wrzućcie do "wora" tych "wiekowych" - w maju kończę 30.
Durny OF zmienił mi dziś dzień owu z 12 dc na 14 dc. Nie zgadzam się z nim totalnie, bo ewidentnie czułam kiedy była. Wyjątkowo w tym cyklu było boleśnie.
A mam pytanie - nie wiecie co to może być, że po owu z rana mam wyższą temperaturę niż wieczorem? Zawsze to jednak wieczorna była wyższa. A tu taki psikus.. -
gratuluje wszystki zafosolkowanym, dziś miałam 30 min lekturę żeby was nadrobić bo ostatnie dni mam bardzo pracowicie a ja też już piszę się do tej "5" starszych ;p do 30 tylko rok ale zyję nadzieją że może się jeszcze przed 30 uda urodzić chociaż ten cykl mam jakiś zwariowany- w ogóle zaczęłam cierpieć na bezsennośćTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Przykro mi ale ja tez ten cykl straciłam i kolejny tez będę mieć stracony
-
Ewi mnie w tym cykly w ogóle piersi nie bolały a zawsze mam taki ból ze nie mogłam ich dotknąć. Pomyslalam ze jakis dziwny ten cykl i chyba nic z tego nie bedzie. Dopiero ze 2 dni przed spodziewana miesiączka moje sutki stały sie wrażliwe, a po tescie piersi bolą, są ciężkie. To chyba dobry znak dla CiebieSzczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015