Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sept wrote:Robiłam testy ovu, nie monitoruje cyklu jakoś szczególnie, tak domyślam się tylko z moich nieprofesjonalnych wyliczeń.
Sept lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Anna Stesia pytanie z innej beczki: z jakiego miasta jest ta wieża zegarowa w Twoim avatarze?
Z Krakowa, z WaweluDlatego nie mogłam nic napisać Sept, która pytała o dobrego ginekologa w Warszawie. Bo wprawdzie urzęduję w polskiej stolicy, ale smogu:-)
Sept, Asik84, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Idźcie mi, łobuzy, zaraz się okaże, że jako jedyna tutaj zdawałam starą maturę
I będziecie musiały do mnie mówić na "pani" ;-0
Nie jedna:)) witam w klubie:)Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Ja też
i my dopiero staramy się o pierwsze... początkowo założenie było ze pierwsze dziecko przed 30. A ja mam urodziny za dwa tygodnie wiec wypadałoby zaskoczyć w tym cyklu żeby chociaż kilka komórek potomka przed 30stka się pojawiło!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Anna Stesia wrote:Z Krakowa, z Wawelu
Dlatego nie mogłam nic napisać Sept, która pytała o dobrego ginekologa w Warszawie. Bo wprawdzie urzęduję w polskiej stolicy, ale smogu:-)
Skąd ja to znam. Kocham to miasto ale nie w smogu.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Ja chciałam 2 dzieci przed 30-stką a 3 po a wychodzi jak wychodzi że 36 mam na karku a stoje w miejscu i przez najbliższe dwa cykle nie mam co testować
i plan i marzenia zrealizowane :-*
Asik84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Z Krakowa, z Wawelu
Dlatego nie mogłam nic napisać Sept, która pytała o dobrego ginekologa w Warszawie. Bo wprawdzie urzęduję w polskiej stolicy, ale smogu:-)
Anna Stesia lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Właśnie coś mi świtało i stwierdziłam, że dopytam, bo mi to spokoju nie daje.
ciekawość to pierwszy stopień do... wiedzy!
Dałam go tutaj nie dlatego, że kojarzy mi się z tykaniem mojego zegara biologicznego, ale dlatego, że na każdego przyjdzie właściwa pora, właściwa godzina. Trzeba tylko trochę (lub więcej niż trochę) poczekać. Bardzo mnie to uspokaja.
Sept, Bocianiątko, innamorata88, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za wsparcie, czasem musze ukraść od Was trochę pozytywnego myślenia bo inaczej marnie to widzę. Dobilo mnie trochę w tym cyklu to, ze wydawało mi się ze coś tam mi moja intuicja kobieca podpowiada a okazało się ze mnie bujala i nic wiecej
hehe a w środę szlam taka uradowana rano do pracy bo jakoś tak sobie wkrecilam ze się udało :p no trudno... Za miesiąc mam urodziny moze bedzie jakiś prezencik, a moze nadal nie... Zobaczymy, a poku co to brzuch mnie ćmi okresowo
Sept, innamorata88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
evve wrote:hmmm..a może ta piątka jest w drugą stronę - tzn. młodszych
hehe... ja tam młoda jestem... w dowodzie niech pisza co chcą ja mam tyle na ile się czuje... a czuje się ooo ja bardzo mlodo... no tak te 18-19
ehhh
innamorata88, Sept lubią tę wiadomość
-
evve wrote:hmmm..a może ta piątka jest w drugą stronę - tzn. młodszych
Anna Stesia, Anuśka19 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości