Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sept wrote:Robiłam testy ovu, nie monitoruje cyklu jakoś szczególnie, tak domyślam się tylko z moich nieprofesjonalnych wyliczeń.
Sept lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Anna Stesia pytanie z innej beczki: z jakiego miasta jest ta wieża zegarowa w Twoim avatarze?
Z Krakowa, z Wawelu Dlatego nie mogłam nic napisać Sept, która pytała o dobrego ginekologa w Warszawie. Bo wprawdzie urzęduję w polskiej stolicy, ale smogu:-)Sept, Asik84, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Idźcie mi, łobuzy, zaraz się okaże, że jako jedyna tutaj zdawałam starą maturę I będziecie musiały do mnie mówić na "pani" ;-0
Nie jedna:)) witam w klubie:)Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Ja też i my dopiero staramy się o pierwsze... początkowo założenie było ze pierwsze dziecko przed 30. A ja mam urodziny za dwa tygodnie wiec wypadałoby zaskoczyć w tym cyklu żeby chociaż kilka komórek potomka przed 30stka się pojawiło!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Anna Stesia wrote:Z Krakowa, z Wawelu Dlatego nie mogłam nic napisać Sept, która pytała o dobrego ginekologa w Warszawie. Bo wprawdzie urzęduję w polskiej stolicy, ale smogu:-)
Skąd ja to znam. Kocham to miasto ale nie w smogu.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Ja chciałam 2 dzieci przed 30-stką a 3 po a wychodzi jak wychodzi że 36 mam na karku a stoje w miejscu i przez najbliższe dwa cykle nie mam co testować
Asik84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Z Krakowa, z Wawelu Dlatego nie mogłam nic napisać Sept, która pytała o dobrego ginekologa w Warszawie. Bo wprawdzie urzęduję w polskiej stolicy, ale smogu:-)
Anna Stesia lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Właśnie coś mi świtało i stwierdziłam, że dopytam, bo mi to spokoju nie daje.
ciekawość to pierwszy stopień do... wiedzy!
Dałam go tutaj nie dlatego, że kojarzy mi się z tykaniem mojego zegara biologicznego , ale dlatego, że na każdego przyjdzie właściwa pora, właściwa godzina. Trzeba tylko trochę (lub więcej niż trochę) poczekać. Bardzo mnie to uspokaja.
Sept, Bocianiątko, innamorata88, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za wsparcie, czasem musze ukraść od Was trochę pozytywnego myślenia bo inaczej marnie to widzę. Dobilo mnie trochę w tym cyklu to, ze wydawało mi się ze coś tam mi moja intuicja kobieca podpowiada a okazało się ze mnie bujala i nic wiecej hehe a w środę szlam taka uradowana rano do pracy bo jakoś tak sobie wkrecilam ze się udało :p no trudno... Za miesiąc mam urodziny moze bedzie jakiś prezencik, a moze nadal nie... Zobaczymy, a poku co to brzuch mnie ćmi okresowo
Sept, innamorata88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
evve wrote:hmmm..a może ta piątka jest w drugą stronę - tzn. młodszych
innamorata88, Sept lubią tę wiadomość
-
evve wrote:hmmm..a może ta piątka jest w drugą stronę - tzn. młodszych
Anna Stesia, Anuśka19 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości