Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Izape91 wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie, czasem musze ukraść od Was trochę pozytywnego myślenia bo inaczej marnie to widzę. Dobilo mnie trochę w tym cyklu to, ze wydawało mi się ze coś tam mi moja intuicja kobieca podpowiada a okazało się ze mnie bujala i nic wiecej hehe a w środę szlam taka uradowana rano do pracy bo jakoś tak sobie wkrecilam ze się udało :p no trudno... Za miesiąc mam urodziny moze bedzie jakiś prezencik, a moze nadal nie... Zobaczymy, a poku co to brzuch mnie ćmi okresowo
Ja w którymś z początkowych miesięcy starań, kiedy byłam pewna na 100%, że jestem w ciąży (całe ciało to do mnie krzyczało), mówiłam mężowi, że tym razem mamy to, test jedynie potwierdzi to, co już szóstym zmysłem wyczuwam. A kiedy powątpiewał, wypaliłam do niego cos w stylu "kobiety to czują, matki to czują, co ty możesz wiedzieć". No więc tą naszą osławioną intuicją to można czasem buty czyścić, lubimy sobie wkręcać różne rzeczy. A z tego, co napisałaś, Izape, najbardziej podoba mi się zdanie, że jest kolejny miesiąc. Otóż to!Sept, Izape91 lubią tę wiadomość
-
Izape91 ja staram sie 5 miesięcy a juz mam wszystkiego dość i wyje co miesiąc albo nawet częściej...musimy być silne i dać rade a kiedyś zobaczymy dwie kreski na teście. Ja w tym cyklu na cud nie liczę bo po jednym stosunku to heh... No nic...
Idę zaraz spać.młody śpi a ja za jedzenie sie wzięłamzubii lubi tę wiadomość
-
Siła,siła,siła!!! dobrze prawisz Teraz tak myśle że może dlatego mam tyle szczęścia i Nam się udało! bo przez pierwsze lata życia musiałam być silna ! I jeszcze niech Bóg da 3 zdrowe dziecko a będzie to nagroda za cale zło Dziecięce zło jakiego doznałam. Powiem Wam coś. Jestem dzieckiem adopcyjnym nie macie (a może i macie) pojecie jakim jest szczęściem posadanie rodziców i rodziny. Tak nam się udało Jestem dzieckiem Czarnobyla,troche wykręconym,troche napromieniowanym,czesto zastanawiałam się czy będę mogła mieć własne dzieci,,,, Dwie kreski na teście= cud ..... ofiarowanie dziecku miłości i rodziny= cud. Jak widać cuda się zdazaja i musimy na nie cierpliwe czekac i dać szanse temu cudowi
Anna Stesia, Sept, Flowwer, Amy333, evve, E_w_c_i_a, 100krotka30, innamorata88, Mamma-mia, Izape91, KasiaHaBe, Ewi28, Sarna84, Maja84, Gigi lubią tę wiadomość
-
Piekna historia, Anuśka, kochający rodzice to samo dobro. A czy już sa biologiczni, czy adopcyjni, to nie ma znaczenia. Podziwiam ogromnie, że mimo tylu zawirowań życiowych emanujesz pozytywnym myśleniem i afirmujesz życie. Cudownie coś takiego przeczytać. Wszystkiego, co najlepsze, dla Ciebie i Twoich najbliższych!
Sept, Anuśka19, Flowwer, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:A bo to chyba może zależy od tego, czy ma się np. 22 lata czy 38. Dla dziewczyn sporo po 30., które zaczynają swoje starania każdy miesiąc i każde jajo jest na wagę złota.
Święte słowa...Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Dokładnie:)
Dopisz mnie do tej "listy" starszych od Ciebie kolezanek;-) Ja rocznik '82.Anna Stesia, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Dopisz mnie do tej "listy" starszych od Ciebie kolezanek;-) Ja rocznik '82.
Strasznie mi sie ten cykl dłuży dziś 30 dc i czekam na @ trzymajcie kciuki by do środy przyszła bo bede następny cykl w plecy a cykle na wagę złota !!innamorata88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja dzis do zabicia czasu hybrydy sobie robię nawet już mi to całkiem profesjonalnie wychodzi nie ma to jak pokłady czasu w weekend
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja dzis do zabicia czasu hybrydy sobie robię nawet już mi to całkiem profesjonalnie wychodzi nie ma to jak pokłady czasu w weekend
A ja dzisiaj z kolei mam całe mnóstwo roboty, ale jak weszłam na OVU tak wsiąkłam. Za fajnie tu jest No ale pewnie będę musiała coś jeszcze porobić.
Pochwal się jakimiś fotkami swoich prac, uwielbiam śliczne zadbane paznokcie (sama takich nie mam, niestety). -
nick nieaktualnyLiluyEvans wrote:Tak czytam o tym wieku i wychodzi ze ja tutaj najmlodsza (a czego sie spodziewalam?)
19 i 2,5 miesiaca I 3 cykl staran - ale pierwszy z owulacja.innamorata88, Izape91, Mada92 lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Proszę zmień avatar, wcześniej przy kajax musiałam oglądać jej gołą dupę, a przy Twoim gołe cyce
Ale czemu mam zmieniac? Moim zdaniem piersi to cos pieknego i bardzo kobiecego, ta postac zas jest moja ulubiona z setek ujetych w ksiazce
Z reszta Triss i jej "cyce" mam rowniez na tapecie w telefonie i nikt nie mial z tym problemu - nawet babcia
Nie wiedzialam ze rysunkowe cyce sa az tak obuzajceWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 22:36
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Flowwer wrote:Ja 81
Strasznie mi sie ten cykl dłuży dziś 30 dc i czekam na @ trzymajcie kciuki by do środy przyszła bo bede następny cykl w plecy a cykle na wagę złota !!
o to witam w klubie:) -
LiluyEvans wrote:To nie moje cyce, tylko postaci z gry i ksiazki
Ale czemu mam zmieniac? Moim zdaniem piersi to cos pieknego i bardzo kobiecego, ta postac zas jest moja ulubiona z setek ujetych w ksiazce
Z reszta Triss i jej "cyce" mam rowniez na tapecie w telefonie i nikt nie mial z tym problemu - nawet babcia
Nie wiedzialam ze rysunkowe cyce sa az tak obuzajceWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 00:37
Anuśka19, LilyEvans lubią tę wiadomość
Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
Haha... Uwielbiam Was ... Uzależniłam się od OVU... co chwile sprawdzam czy ktoś coś obwieścił... ehh a te Wasz piękne sprzeczki są bezbłędne kajax nie rozumiem jak goła dupa może być w majtkach? albo ma majtki albo jest goła głupawka mnie teraz wziela... Liluy... No biust jest boski,marzy mi się taki no ale... Nie dla psa kielbasa,jak się guzy wycina :-p dobranoc dziewczynki
Gigi lubi tę wiadomość
-
Anuśka19 wrote:Haha... Uwielbiam Was ... Uzależniłam się od OVU... co chwile sprawdzam czy ktoś coś obwieścił... ehh a te Wasz piękne sprzeczki są bezbłędne kajax nie rozumiem jak goła dupa może być w majtkach? albo ma majtki albo jest goła głupawka mnie teraz wziela... Liluy... No biust jest boski,marzy mi się taki no ale... Nie dla psa kielbasa,jak się guzy wycina :-p dobranoc dziewczynki
Anuśka19 lubi tę wiadomość
Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
innamorata88 wrote:Oj ja już też do najmłodszych nie należę. Na wątku jest niewiele dziewczyn starszych ode mnie, max 5:)
No i ja jestem w tej piątce. W tym roku 31 a ja dalej bez dzieci... Ale też mi się wcześniej nie spieszyło do macierzyństwa. Na każdego przyjdzie czas. U mnie 11cs. Jak nie ten to następny. Oby jak najszybciej.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
LiluyEvans wrote:To nie moje cyce, tylko postaci z gry i ksiazki
Nie wiedzialam ze rysunkowe cyce sa az tak obuzajce
Triss Merigold? Spakowski ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 02:38