Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wam powiem że dzisiaj mam dobry dzień ogólnie jakoś tak jestem pozytywnie do życia nastawiona i pełna wiary że się uda. Jak nie teraz to w następnym cyklu. A do tego jeszcze dostałam przelew z PZU za laparo i już całkiem jestem zadowolona przynajmniej można na jakieś zakupy pójść poszaleć za to że trzeba było się w szpitalu pomęczyć trochę
zubii lubi tę wiadomość
-
Tinusia wrote:Kobietki czy Wy coś widzicie ? Ciężko uchwycić telefonem prawie 11dpo robiony po 16.00... jutro testuję bobotestem.. te paskowe były dodane do owulacyjnych, które są do d... nigdy mi nie pokazały owulacji która była... nie wiem co o tym myśleć...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d803598200c6.jpg
Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie. -
Tinusia wrote:Narazie biorę to z duuuużym dystansem na żywo lepiej widać.. nie wiem czy jutro testować żółtym bobotestem czy tym z doz 10... no zobaczymy
Tinusia lubi tę wiadomość
-
Tinusia wrote:Narazie biorę to z duuuużym dystansem na żywo lepiej widać.. nie wiem czy jutro testować żółtym bobotestem czy tym z doz 10... no zobaczymy
-
Dziewczyny....na zapalenia nic rylko octinocept. Dwa razy psiknelam i po zapaleniu juz prawie!
Wiec dzis jeszcze dzialamy bo zakladajac ze pecherzyk rosnie 2mm na dzien to dzis jest gotowy do pekania ^^malka, Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Hej Kobotki, u mnie sytuacja tak wyglada 8 dpo ovu beta 14,5 dzis 11 dpo ovu beta 4,4 wiec albo pozostalosc po zastrzyku byla w piatek albo juz 3 raz z rzedu c. hiochemiczna no i dupaLipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
mycha91 wrote:Dziewczyny....na zapalenia nic rylko octinocept. Dwa razy psiknelam i po zapaleniu juz prawie!
Wiec dzis jeszcze dzialamy bo zakladajac ze pecherzyk rosnie 2mm na dzien to dzis jest gotowy do pekania ^^
Mycha to baw się dobrze trzymam kciuki za owocne starania!3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Kasiak621 wrote:Hej Kobotki, u mnie sytuacja tak wyglada 8 dpo ovu beta 14,5 dzis 11 dpo ovu beta 4,4 wiec albo pozostalosc po zastrzyku byla w piatek albo juz 3 raz z rzedu c. hiochemiczna no i dupa
8dpo to raczej pozostalosc po zastrzyku, tym bardziej, że spada...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
mycha91 wrote:Dziewczyny....na zapalenia nic rylko octinocept. Dwa razy psiknelam i po zapaleniu juz prawie!
Wiec dzis jeszcze dzialamy bo zakladajac ze pecherzyk rosnie 2mm na dzien to dzis jest gotowy do pekania ^^
Mycha jak ty stosujesz ten octanisept? Mam w domu a nie wpadlam na to zeby uzyc, u mnie w tym cyklu od tez byla infekcja, ale zapodalam sobie olejek z drzewa herbacianego i tez obylo sie bez wizytyMisia 09.2013
Misio 08.2018 -
100krotka30 wrote:Mycha jak ty stosujesz ten octanisept? Mam w domu a nie wpadlam na to zeby uzyc, u mnie w tym cyklu od tez byla infekcja, ale zapodalam sobie olejek z drzewa herbacianego i tez obylo sie bez wizyty
Mowiac prosto - psikam prosto w cipke. I do okola tez na zas ^^E_w_c_i_a, Mada92 lubią tę wiadomość
-
suri2016 wrote:Mycha to baw się dobrze trzymam kciuki za owocne starania!
Suri nie zycze ci zadnych infekcji ale on jest tez bezpieczny w ciazy i podczas karmieniasuri2016 lubi tę wiadomość
-
Tinusia to pozytyw moim zdaniem
-
Jesli najdzie potrzeba to na pewno sprobuje, dzieki Mycha za odpowiedz
A mam dziewczyny pytanie, jak to jest z ciaza biochemiczna, jest mozliwe ze testy jej wcale nie wykazuja? Dajmy na to okres spoznia sie 5 dni, testy negatywne a potem przychodzi @? Czy mowimy o niej tylko wtedy kiedy byla potwierdzona beta badz testem?Misia 09.2013
Misio 08.2018