Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:To sprawa indywidualna innym 20mm a drugiej 25 mm ale są i ciaze z takich powyżej 28 mm
ehh, właśnie wiem że u każdej inaczej, pocieszam się tylko tym, że te 27-28mm, to nie katastrofa. Bo u mnie to juz chyba tyle bedzie, licząc ze przyrasta z 2mm na dobe. Ale na razie nie robie monitorinu, wiec to takie troche wróżenie z fusów -
Amy333 wrote:ehh, właśnie wiem że u każdej inaczej, pocieszam się tylko tym, że te 27-28mm, to nie katastrofa. Bo u mnie to juz chyba tyle bedzie, licząc ze przyrasta z 2mm na dobe. Ale na razie nie robie monitorinu, wiec to takie troche wróżenie z fusów
Amy333 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Tu może tak nie istotne jest wielkość pecherzyka tylko czy komórka jajowa jest dojrzała a tego sprawdzić nie idzie
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Amy333 wrote:ehh, właśnie wiem że u każdej inaczej, pocieszam się tylko tym, że te 27-28mm, to nie katastrofa. Bo u mnie to juz chyba tyle bedzie, licząc ze przyrasta z 2mm na dobe. Ale na razie nie robie monitorinu, wiec to takie troche wróżenie z fusów
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Mnie mozna wypisac z testowania lutowego. Cykl na straty totalnie nie wstrzelilismy sie w owulke ktora byla dzis albo jutro z rana, a ostatnie serduszka byly w sobote nie moge miec pretensji do B. mial prawo nie miec ochoty.
Nie wiem przy ilu pekaja ale zazwyczaj 14 dc jestem juz po owulce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 00:29
-
mycha91 wrote:Mnie mozna wypisac z testowania lutowego. Cykl na straty totalnie nie wstrzelilismy sie w owulke ktora byla dzis albo jutro z rana, a ostatnie serduszka byly w sobote nie moge miec pretensji do B. mial prawo nie miec ochoty.
Nie wiem przy ilu pekaja ale zazwyczaj 14 dc jestem juz po owulce.Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Dziewczyny....na zapalenia nic rylko octinocept. Dwa razy psiknelam i po zapaleniu juz prawie!
Wiec dzis jeszcze dzialamy bo zakladajac ze pecherzyk rosnie 2mm na dzien to dzis jest gotowy do pekania ^^
Jak to dobrze być z Wami na forum ile można się przydatnych rzeczy dowiedzieć
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
mycha91 wrote:Mnie mozna wypisac z testowania lutowego. Cykl na straty totalnie nie wstrzelilismy sie w owulke ktora byla dzis albo jutro z rana, a ostatnie serduszka byly w sobote nie moge miec pretensji do B. mial prawo nie miec ochoty.
Nie wiem przy ilu pekaja ale zazwyczaj 14 dc jestem juz po owulce.
Mycha - Ty się nie wypisuj, bo te plemniki z soboty to spokojnie powinny dać radę.Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Summersun ja tam nie jestem ekspertem, kreska jest widoczna, tylko jakas bardziej szarawa niz rozowa ale to moze wina aparatu, ktory nie uchwycil koloru Ale widze ze u Ciebie implantacja byla 4 dni temu wiec bardzo mozliwe ze mozesz juz sie cieszyc Gratuluje po cichu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 07:29
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
summersun wrote:Co myślicie?
https://zapodaj.net/6ed924d5e6c8f.jpg.html
https://zapodaj.net/a823b79e140c3.jpg.html -
100krotka30 wrote:Summersun ja tam nie jestem ekspertem, kreska jest widoczna, tylko jakas bardziej szarawa niz rozowa ale to moze wina aparatu, ktory nie uchwycil koloru Ale widze ze u Ciebie implantacja byla 4 dni temu wiec bardzo mozliwe ze mozesz juz sie cieszyc Gratuluje po cichu
Nie jest bardziej różowa, jest dokładnie taka, jak na zdjęciu. Może bardziej wyraźna w realu była, bo już teraz nie ma nic na teście -
Hopeless wrote:Jajca mają często tak ze na początku rosną wolniej a potem przyspieszają
Mam nadzieje ze moje jest już dorodne i w końcu raczy się ukazać Już któryś z rzedu dzień mam identyczna temeprature, az dziwnie to a wykresie wygląda. A ja tak skoku tempki wypatruje, ehh... -
Amy333 wrote:Mam nadzieje ze moje jest już dorodne i w końcu raczy się ukazać Już któryś z rzedu dzień mam identyczna temeprature, az dziwnie to a wykresie wygląda. A ja tak skoku tempki wypatruje, ehh...
Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to 30 dc, test z porannego moczu negatywny . cykle mam ok 28-32 dniowe ... Owulację na podstawie testów owu wyliczyłam na ok 16 dc . Przytulanie było w 14,15 i 16 dc ...
Najgorsza nadzieja: że za wcześnie, że mogło jeszcze nie wykryć. Co sądzicie???
-
Pixi86 wrote:No to 30 dc, test z porannego moczu negatywny . cykle mam ok 28-32 dniowe ... Owulację na podstawie testów owu wyliczyłam na ok 16 dc . Przytulanie było w 14,15 i 16 dc ...
Najgorsza nadzieja: że za wcześnie, że mogło jeszcze nie wykryć. Co sądzicie??? -
Anuśka19 wrote:Ha! wcale dziwnie też tak mam czasem żaluje że teromometr mam z jednym miejscem po przecinku,bo się też czuje jak dziwadło :-p
O jak mnie ten Twój wykres pocieszyl:) Początek mam bardzo podobny do Twojego, hehe:)Anuśka19 lubi tę wiadomość
-
Anuśka19 wrote:nadzieja umiera ostatnia! chciałam luknąć na wykresik ale ni ma .
Nie ma @, to i nadzieja jest. Chyba każda z nas tak reaguje i jeszcze do samego końca wierzy, ze moglo się udac. Mocno trzymam kciuki:) Szkoda, ze wykresu nie widać..Anuśka19 lubi tę wiadomość