Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Cześć kochane cały weekend mnie nie było, byliśmy na skokach w Zakopanem było cudownie!!
Co do mnie i moich dni po IUI to jest zdecydowanie inaczej niż ostatnio ból jajników nie do wytrzymania(aż nie staraliśmy się naturalnie bo ból był nie do wytrzymania) a o moich piersiach nawet nie wspomnę... wielkie nabrzmiałe żylaste! Aj No nic od wczoraj jestem na dupku i czekamy
Agniecha - to ta innosc to pewnie dobry znak! -
Agniechaaaa wrote:Cześć kochane cały weekend mnie nie było, byliśmy na skokach w Zakopanem było cudownie!!
Co do mnie i moich dni po IUI to jest zdecydowanie inaczej niż ostatnio ból jajników nie do wytrzymania(aż nie staraliśmy się naturalnie bo ból był nie do wytrzymania) a o moich piersiach nawet nie wspomnę... wielkie nabrzmiałe żylaste! Aj No nic od wczoraj jestem na dupku i czekamyMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Co do mnie i moich dni po IUI to jest zdecydowanie inaczej niż ostatnio ból jajników nie do wytrzymania(aż nie staraliśmy się naturalnie bo ból był nie do wytrzymania) a o moich piersiach nawet nie wspomnę... wielkie nabrzmiałe żylaste! Aj No nic od wczoraj jestem na dupku i czekamy
oo..ja też za 2,5 tyg. jade do Zakopanego
ja u siebie melduje prawie koniec @, więc wracamy do gry ale bez żadnych zasad i reguł heh👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny bardzo długo mnie tu nie było ale melduję się z owulacją .... jutro wizyta , żeby zobaczyć czy pękło i podpytać musze o plan na kolejne cykle.... i potem już tylko czekamy na początek lutego i ruszamy z testami mam nadzieję, że będą tutaj same pozytywy !
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny U mnie już 7 miesiąc starań cykle 26 dniowe. Planowana owu miała być 17-18 stycznia, ale odpuściliśmy starania na kilka dni. 21.01 poszaleliśmy nad ranem, a wieczorem czułam kłucia i pobolewania w podbrzuszu, wczoraj rano czułam że zaczynają mnie boleć piersi. Dzisiaj chyba wybuchną
Na początku stycznia trochę chorowałam i balowałam jednocześnie za granicą Może owu przesunęła się o kilka dni i tym razem się udało. Planowany okres 02 lutego ale czas pokaże. A jak u was sytuacja?Majeczka 21.11.2012 r.
11 cs o drugie maleństwo -
nick nieaktualnyHej ! I ja melduje sie w 19 dc.
Agniecha to naprawdę dobrze wróży, w tamtym mcu chyba az tak nie miałaś? Z tego co pamiętam to poprawialiście ?
Az zazdroszczę Wam tego Zakopanego !!!! Wczoraj jak oglądaliśmy skoki, to wlasnie mówiliśmy ze super byłoby sobie na nie pojechać i zobaczyć na żywo.
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wasz śluz plodny zawsze jest idealnie przezroczysty ?? Ja już zgłupiałam w niedziele miałam wg kalenadarza dp ale nie zaobserwowałam takiego służy jak zawsze był mega rozciągliwy i taki momentami przezroczysty a momentami białawy o bylo tego straaaasznie dużo. Jak myślicie jest szansa ze to był plodny ? -
nick nieaktualnyCzeresniowaMama wrote:Hej ! I ja melduje sie w 19 dc.
Agniecha to naprawdę dobrze wróży, w tamtym mcu chyba az tak nie miałaś? Z tego co pamiętam to poprawialiście ?
Az zazdroszczę Wam tego Zakopanego !!!! Wczoraj jak oglądaliśmy skoki, to wlasnie mówiliśmy ze super byłoby sobie na nie pojechać i zobaczyć na żywo.
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wasz śluz plodny zawsze jest idealnie przezroczysty ?? Ja już zgłupiałam w niedziele miałam wg kalenadarza dp ale nie zaobserwowałam takiego służy jak zawsze był mega rozciągliwy i taki momentami przezroczysty a momentami białawy o bylo tego straaaasznie dużo. Jak myślicie jest szansa ze to był plodny ?
Dokładnie. Dopiero przed sama @ zaczęło dawać sie we znaki a tu odrazu od IUI dziwne to No nic zobaczymy. A co do skoków to polecam cos cudownego -
CzeresniowaMama wrote:Hej ! I ja melduje sie w 19 dc.
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wasz śluz plodny zawsze jest idealnie przezroczysty ?? Ja już zgłupiałam w niedziele miałam wg kalenadarza dp ale nie zaobserwowałam takiego służy jak zawsze był mega rozciągliwy i taki momentami przezroczysty a momentami białawy o bylo tego straaaasznie dużo. Jak myślicie jest szansa ze to był plodny ?
U mnie w tym msc sluz byl mega rozciagliwy i lekko biawy juz. -
Agniechaaaa wrote:Flowwer tez sie nad tym zastanawiam.
Oluchnaaaaaaaaaaa gdzieeeeeee jestesssssss ??????
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja dzis 11 dc i jajniki śpią jak przez 10 lat czyli cykl bez ovu. Termin laparo ustalony , mam nadzieję że @ za bardzo sie nie przesunie
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ja postanowiłam nieco odpuścić, zwłaszcza, że ostatnio sporo przytyłam i od tygodnia skupiam się bardziej na diecie i ćwiczeniach niż staraniach. Wcześniej było tak, że wieczorem czekałam na rano żeby jak najszybciej wiedzieć jaka temperatura, a później do wieczora żeby zrobić test owulacyjny. W tym cyklu robię testy i mierze temperaturę ale podchodzę do tego wszystkiego bardziej na luzie. Co ma być to będzie.
-
CzeresniowaMama wrote:Mycha a miałaś już tak ? Zastanawiam sie co może znaczyć taki śluz już sobie myślę ze to był cykl bez owu
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:śluz rozciągliwy ale z białymi kawałkami to już śluz płodny to nie jest tak e musi być idealny ja mam najbardziej rozciągliwy taki bialawy a jak jest zupełnie bezbarwny to ciągnie się troszkę mniej. I mam 2 ciąże na koncie. Nie przekreśla cyklu tylko przez śluz
To mnie pocieszyłaś, już myślałam ze stracę w tym miesiącu nadzieje wyjątkowo szybko, a tal zostaje mi jej jakiś maleńki cień -
Dziewczyny a śluz wodnisty jest przed tym płodnym rozciagliwym??
Czekam na owulacje. Obstawiam za 2 dni (12dc, cykle 26 dniowe). Jak na razie szyjka nisko, twarda i zamknięta, testy owulacyjne negatywne. Tylko śluz zmienił sie z takiego lepkiego na wodnisty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 21:44
Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
nick nieaktualny