X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lutowe testowanie 2017
Odpowiedz

Lutowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • mycha91 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Cześć kochane cały weekend mnie nie było, byliśmy na skokach w Zakopanem :) było cudownie!!

Co do mnie i moich dni po IUI to jest zdecydowanie inaczej niż ostatnio ból jajników nie do wytrzymania(aż nie staraliśmy się naturalnie bo ból był nie do wytrzymania) a o moich piersiach nawet nie wspomnę... wielkie nabrzmiałe żylaste! Aj :( No nic od wczoraj jestem na dupku i czekamy

Agniecha - to ta innosc to pewnie dobry znak!

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Cześć kochane cały weekend mnie nie było, byliśmy na skokach w Zakopanem :) było cudownie!!

Co do mnie i moich dni po IUI to jest zdecydowanie inaczej niż ostatnio ból jajników nie do wytrzymania(aż nie staraliśmy się naturalnie bo ból był nie do wytrzymania) a o moich piersiach nawet nie wspomnę... wielkie nabrzmiałe żylaste! Aj :( No nic od wczoraj jestem na dupku i czekamy
    Dobra wróżba! :)

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby kobitki :D do końca mc jestem na duphastonie wiec zeby nie skrzywdzić potencjalnego kropka zatestuje chyba 1.02 :) i nie sikanca a bete jak kazał gin :)

• Karolina90 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

oo..ja też za 2,5 tyg. jade do Zakopanego :) :)
    ja u siebie melduje prawie koniec @, więc wracamy do gry ale bez żadnych zasad i reguł:) heh :)

👶 1.03.2023 synek 💓
    VIII - FET 4.2.1
    💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
    27 dpt ❤️

👶 30.05.2021 synek 💓
    IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
    💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
    22dpt ❤️
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie Olucha ?!!!

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer tez sie nad tym zastanawiam.

Oluchnaaaaaaaaaaa gdzieeeeeee jestesssssss ??????

• karola_aa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;) bardzo długo mnie tu nie było ;) ale melduję się z owulacją .... jutro wizyta , żeby zobaczyć czy pękło i podpytać musze o plan na kolejne cykle.... i potem już tylko czekamy na początek lutego i ruszamy z testami ;) mam nadzieję, że będą tutaj same pozytywy ! :)

Flowwer lubi tę wiadomość

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • Karen25 Koleżanka

Wysłany: 23 stycznia 2017, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) U mnie już 7 miesiąc starań :) cykle 26 dniowe. Planowana owu miała być 17-18 stycznia, ale odpuściliśmy starania na kilka dni. 21.01 poszaleliśmy nad ranem, a wieczorem czułam kłucia i pobolewania w podbrzuszu, wczoraj rano czułam że zaczynają mnie boleć piersi. Dzisiaj chyba wybuchną :)

Na początku stycznia trochę chorowałam i balowałam jednocześnie za granicą :) Może owu przesunęła się o kilka dni i tym razem się udało. Planowany okres 02 lutego :) ale czas pokaże. A jak u was sytuacja?

Majeczka 21.11.2012 r. <3
    11 cs o drugie maleństwo :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ! I ja melduje sie w 19 dc. :)
    Agniecha to naprawdę dobrze wróży, w tamtym mcu chyba az tak nie miałaś? Z tego co pamiętam to poprawialiście ?
    Az zazdroszczę Wam tego Zakopanego !!!! Wczoraj jak oglądaliśmy skoki, to wlasnie mówiliśmy ze super byłoby sobie na nie pojechać i zobaczyć na żywo.
    Dziewczyny powiedzcie mi czy Wasz śluz plodny zawsze jest idealnie przezroczysty ?? Ja już zgłupiałam w niedziele miałam wg kalenadarza dp ale nie zaobserwowałam takiego służy jak zawsze był mega rozciągliwy i taki momentami przezroczysty a momentami białawy o bylo tego straaaasznie dużo. Jak myślicie jest szansa ze to był plodny ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzeresniowaMama wrote:
    Agniecha to naprawdę dobrze wróży, w tamtym mcu chyba az tak nie miałaś? Z tego co pamiętam to poprawialiście ?
    Az zazdroszczę Wam tego Zakopanego !!!! Wczoraj jak oglądaliśmy skoki, to wlasnie mówiliśmy ze super byłoby sobie na nie pojechać i zobaczyć na żywo.
    Dziewczyny powiedzcie mi czy Wasz śluz plodny zawsze jest idealnie przezroczysty ?? Ja już zgłupiałam w niedziele miałam wg kalenadarza dp ale nie zaobserwowałam takiego służy jak zawsze był mega rozciągliwy i taki momentami przezroczysty a momentami białawy o bylo tego straaaasznie dużo. Jak myślicie jest szansa ze to był plodny ?

Dokładnie. Dopiero przed sama @ zaczęło dawać sie we znaki a tu odrazu od IUI dziwne to :/ No nic zobaczymy. A co do skoków to polecam cos cudownego :D

• mycha91 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzeresniowaMama wrote:

U mnie w tym msc sluz byl mega rozciagliwy i lekko biawy juz.

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Flowwer tez sie nad tym zastanawiam.

Oluchnaaaaaaaaaaa gdzieeeeeee jestesssssss ??????
    Chyba odpoczywa czasem tak trzeba

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis 11 dc i jajniki śpią jak przez 10 lat czyli cykl bez ovu. Termin laparo ustalony , mam nadzieję że @ za bardzo sie nie przesunie

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Dobra wróżba! :)

innamorata a jak u Ciebie? bHCG spadło? kiedy zaczynasz brać tabletki anty?

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha a miałaś już tak ? Zastanawiam sie co może znaczyć taki śluz już sobie myślę ze to był cykl bez owu :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 18:04

• Klaudiia87 Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja postanowiłam nieco odpuścić, zwłaszcza, że ostatnio sporo przytyłam i od tygodnia skupiam się bardziej na diecie i ćwiczeniach niż staraniach. Wcześniej było tak, że wieczorem czekałam na rano żeby jak najszybciej wiedzieć jaka temperatura, a później do wieczora żeby zrobić test owulacyjny. W tym cyklu robię testy i mierze temperaturę ale podchodzę do tego wszystkiego bardziej na luzie. Co ma być to będzie.

p19ucsqvnm5skatr.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzeresniowaMama wrote:
    Mycha a miałaś już tak ? Zastanawiam sie co może znaczyć taki śluz już sobie myślę ze to był cykl bez owu :(
    śluz rozciągliwy ale z białymi kawałkami to już śluz płodny :) to nie jest tak e musi być idealny ;) ja mam najbardziej rozciągliwy taki bialawy a jak jest zupełnie bezbarwny to ciągnie się troszkę mniej. I mam 2 ciąże na koncie. Nie przekreśla cyklu tylko przez śluz ;)

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    śluz rozciągliwy ale z białymi kawałkami to już śluz płodny :) to nie jest tak e musi być idealny ;) ja mam najbardziej rozciągliwy taki bialawy a jak jest zupełnie bezbarwny to ciągnie się troszkę mniej. I mam 2 ciąże na koncie. Nie przekreśla cyklu tylko przez śluz ;)

To mnie pocieszyłaś, już myślałam ze stracę w tym miesiącu nadzieje wyjątkowo szybko, a tal zostaje mi jej jakiś maleńki cień:)

• E_w_c_i_a Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a śluz wodnisty jest przed tym płodnym rozciagliwym??

Czekam na owulacje. Obstawiam za 2 dni (12dc, cykle 26 dniowe). Jak na razie szyjka nisko, twarda i zamknięta, testy owulacyjne negatywne. Tylko śluz zmienił sie z takiego lepkiego na wodnisty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 21:44

Szczęśliwa mama Majeczki :*
    Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane co za dupa :( jakieś przeziębienie mnie próbuje złamać :/

‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ