Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:kobitki juz po
Były aż 4jaja !!!! Endo 11,5mm
Parametry nasienia ideolo!!
Dzis i jutri mamy działać a od niedzieli przez 10 dni dupek. Jesesmy bardzo dobrej mysli
Gin sie śmiał ze czeka na naszą dzidzie jak by miał być dziadkiem
Czas strat czekamy na rezultat -
Kaczorka wrote:Pewnie visanne dostaniesz na 3-6 m-cy. Przechodziłam to samo. Ale na szczęście czułam się po tym super i schudłam :p tylko owulację wstrzymuje.. więc jak Ci lekarz nie przepisze czegoś od razu to starajcie się i może zajdziesz w ciążę to naturalna kuracja na endometriozę
Idę do lekarza dopiero za 1.5 tygodnia nie mam pojęcia co mi powie, ale myślę że każe jakieś starania poczynić przez parę miesięcy a jak się nie uda to leczenie. Wyszłam ze szpitala przed wczoraj a w sumie niczego się tam nie dowiedziałam kontakt z lekarzami na oddziale tragiczny. Nawet nie wiem czy mogę zacząć starania już w tym cyklu czy mam czekac. A na wizycie jak będę to już pewnie będzie po owu (chyba że się przesunie z powodu zabiegu) więc nawet jak pozwoli to już będzie za późno. Ogólnie czuję się super (4 dni po laparo) więc za 2-3 dni pewnie byłabym w stanie się trochę poprzytulac
-
malka wrote:Idę do lekarza dopiero za 1.5 tygodnia nie mam pojęcia co mi powie, ale myślę że każe jakieś starania poczynić przez parę miesięcy a jak się nie uda to leczenie. Wyszłam ze szpitala przed wczoraj a w sumie niczego się tam nie dowiedziałam kontakt z lekarzami na oddziale tragiczny. Nawet nie wiem czy mogę zacząć starania już w tym cyklu czy mam czekac. A na wizycie jak będę to już pewnie będzie po owu (chyba że się przesunie z powodu zabiegu) więc nawet jak pozwoli to już będzie za późno. Ogólnie czuję się super (4 dni po laparo) więc za 2-3 dni pewnie byłabym w stanie się trochę poprzytulac
Ogólnie przez około 2-3 tyg. nie jest zalecany wysiłek. Ja bym chyba poczekała te 1,5 tygodnia do wizyty u lekarza. I głowa do góry - będzie dobrzemalka lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f9e29688b1e.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31164ace23cd.jpg
Co myślicie? Pozytyw czy jeszcze nie?
Wydaje mi się, że ta pierwsza kreska testowa nie jest wcale taka mocna. Chyba, że ma być taka. Obie są podobne ale nie takie intensywne
13dc dzisiaj. A na owulke licze dopiero w 16 albo 17 dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 16:22
-
Kamelkowo wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f9e29688b1e.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31164ace23cd.jpg
Wydaje mi się, że ta pierwsza kreska testowa nie jest wcale taka mocna. Chyba, że ma być taka. Obie są podobne ale nie takie intensywne
13dc dzisiaj. A na owulke licze dopiero w 16 albo 17 dc
jak na moje oko jeszcze negatyw, brakuje tego bordo w kresce testowejKamelkowo lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Kamelkowo wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f9e29688b1e.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31164ace23cd.jpg
13dc dzisiaj. A na owulke licze dopiero w 16 albo 17 dcKamelkowo lubi tę wiadomość
-
Kamelkowo wrote:Witajcie
Wiem, że do lutego jeszcze dużo czasu ale może jest ktoś kto wcześniej nie będzie testował. My zaczynamy starania od stycznia więc najszybsze testowanko będzie w lutym.
Zapraszam
1. melonek, mycha91
2.
3. Katik, suri2016, karola_aa
4. CzeresniowaMama, Camie, Amy333, lilka1984
5. Minerva, Agniechaaaa, Maribell,MamaFabianka
6. Kamelkowo
7.
8. Klaudiia87, Tinusia, Malus9393, beatka_c, Szatyneczka
9. Zgredek, Oluchna, Zgredek 12, E_w_c_i_a
10.AnnaManna, Lady_E
11.Justa0801, Madzia_
12.Madziula, mi_lejdi
13.Mama Sowa, Ewi28
14.kika77, kascok, kuki123
15.Anna Stesia, Flowwer, Paulinucha87
16.
17.
18.Nadia83
19.
20.kaha
21.agacia
22.
23.
24.
25.
26.
27. nesairah
28. sara9555, malka
Ciąża:
Okres: @
Proszę na 13 mnie zapisać
Niby jeszcze dużo czasu ale ... -
Kamelkowo wrote:Witajcie
Wiem, że do lutego jeszcze dużo czasu ale może jest ktoś kto wcześniej nie będzie testował. My zaczynamy starania od stycznia więc najszybsze testowanko będzie w lutym.
Zapraszam
1. melonek, mycha91
2.
3. Katik, suri2016, karola_aa
4. CzeresniowaMama, Camie, Amy333, lilka1984
5. Minerva, Agniechaaaa, Maribell,MamaFabianka
6. Kamelkowo
7.
8. Klaudiia87, Tinusia, Malus9393, beatka_c, Szatyneczka
9. Zgredek, Oluchna, Zgredek 12, E_w_c_i_a
10.AnnaManna, Lady_E
11.Justa0801, Madzia_
12.Madziula, mi_lejdi
13.Mama Sowa, Ewi28
14.kika77, kascok, kuki123
15.Anna Stesia, Flowwer, Paulinucha87
16.
17.
18.Nadia83
19.
20.kaha
21.agacia
22.
23.
24.
25.
26.
27. nesairah
28. sara9555, malka
Ciąża:
Okres: @
a ja poproszę o dopisanie na 20 mam nadzieję że tym razem owu się nie przesunie
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
suri2016 wrote:Maryś trzymam kciuki!
Mąż stwierdził żebyśmy nie odpuszczali ja podchodzę do tego z lekkim dystansem, nie mam weny w tym roku Stwierdziłam że wracam do normalnej pracy latam z CV od kilku dni może jak wrócę do pracy i będę skupiała się na czymś innym to będzie kontrolowana "wpadka" -
OjMaryś wrote:Nie dziękuję kochana żeby nie zapeszać
Mąż stwierdził żebyśmy nie odpuszczali ja podchodzę do tego z lekkim dystansem, nie mam weny w tym roku Stwierdziłam że wracam do normalnej pracy latam z CV od kilku dni może jak wrócę do pracy i będę skupiała się na czymś innym to będzie kontrolowana "wpadka"
to na pewno, często ciaza przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
MamaFabianka wrote:Hahaaaa zdychajacy królik:)
No wez! Mialam po 36.2-3 a teraz moge miec nawet 36.7!
Laski ale mnie wysypalo na rylku. Wygladam jak czlowiek pizza...czolo zwlaszcza.pelno malych grudek. Podbrodek, okolice ust, a nawet policzki gdzie nie mialam pruszczy nawet w okresie dorastania!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 21:00
-
mycha91 wrote:No wez! Mialam po 36.2-3 a teraz moge miec nawet 36.7!
Laski ale mnie wysypalo na rylku. Wygladam jak czlowiek pizza...czolo zwlaszcza.pelno malych grudek. Podbrodek, okolice ust, a nawet policzki gdzie nie mialam pruszczy nawet w okresie dorastania!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hej, ja w sobotę miałam monitoring i ani jednego pęcherzyka przy gonalu 50j przez 6dni, w sobotę brałam 150j, dzisiaj i jutro po 100j i we wtorek znów monitoring martwię się, że kolejny cykl będzie bezowulacyjny ehh już nie wiem co robić...
Możecie polecić jakiegoś lekarza/klinikę z Warszawy? W najbliższym tygodniu się przeprowadzam i jeszcze nie mam wybranego lekarza
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
nick nieaktualnyCześć kochane cały weekend mnie nie było, byliśmy na skokach w Zakopanem było cudownie!!
Co do mnie i moich dni po IUI to jest zdecydowanie inaczej niż ostatnio ból jajników nie do wytrzymania(aż nie staraliśmy się naturalnie bo ból był nie do wytrzymania) a o moich piersiach nawet nie wspomnę... wielkie nabrzmiałe żylaste! Aj No nic od wczoraj jestem na dupku i czekamy