Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:kobitki juz po
Były aż 4jaja !!!! Endo 11,5mm
Parametry nasienia ideolo!!
Dzis i jutri mamy działać a od niedzieli przez 10 dni dupek. Jesesmy bardzo dobrej mysli
Gin sie śmiał ze czeka na naszą dzidzie jak by miał być dziadkiem
Czas strat czekamy na rezultat
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Wow ale naprodukowsłas !!brałaś coś na stymulację ? Blizniaki jak tralala !!!
Tak od 5-7dc lamette a potem co dwa dni pergoveris u wczoraj ovitralle i dzis tak piknie na usg wyszło
Przyjmę każda ilość byle były zdroweFlowwer lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Tak od 5-7dc lamette a potem co dwa dni pergoveris u wczoraj ovitralle i dzis tak piknie na usg wyszło
Przyjmę każda ilość byle były zdrowe
Teraz niech wszystko popęka i za 10 dni wielki test !!Trzymam kciuki i tule oby choć jeden został z tobą na 9 mies
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Mnie dzisiaj boli spojenie, brzuch-wzgorek ale udaje ze w zeszlym miesiacu nie bylo tego i ze jest szansa na fasolka.
Zrobilam sobie u fryzjera ombre na wlosach i po powrocie sie dopiescilam robiac sobie hybrydy piekne przed serialem tazke dzien in plusAmy333 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaa trzymam mocno kciuki
Mycha chyba znamy to wszystkie. Te objawy ciążowo - okresowe. Szkoda, że nie ma jakiegoś konkretnego, który zwiastował by ciążę. Ja depresję dwudniową przechodzę po pierwszym spadku temp. Ostatnio nawet mdłości miałam dzień przed @. Masakra
Ale trzeba robić coś dla siebie. Fryzjer i pazurki super sprawa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 07:33
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Nadia83 wrote:Agniechaaa trzymam mocno kciuki
Mycha chyba znamy to wszystkie. Te objawy ciążowo - okresowe. Szkoda, że nie ma jakiegoś konkretnego, który zwiastował by ciążę. Ja depresję dwudniową przechodzę po pierwszym spadku temp. Ostatnio nawet mdłości miałam dzień przed @. Masakra
Ale trzeba robić coś dla siebie. Fryzjer i pazurki super sprawa
Ja w poprzednim cyklu tez mialam mdlosci i to bardzo mocne. Nie wiem czy to mozg juz płata figle, czy naprawde jakies problemy gastryczne. Teraz jestem w 1dpo i mam nadzieje, ze zaraz mnie cala seia niby obajwow nie zaatakuje -
Amy ja już stwierdzam, że jak test czy beta nie wskazuje na ciążę to jej nie ma. Ja już miałam jednodniowe mdłości dwukrotnie w dzień owulacji i raz dzień przed @, ból piersi, sutków, brzucha na ciążę też były i to za każdym razem trochę inne więc już w nic nie wierzę, tylko konkrety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 09:20
Amy333 lubi tę wiadomość
Nadia83 wrote:Amy ja już stwierdzam, że jak test czy beta nie wskazuje na ciążę to jej nie ma. Ja już miałam jednodniowe mdłości dwukrotnie w dzień owulacji i raz dzień przed @, ból piersi, sutków, brzucha na ciążę też były i to za każdym razem trochę inne więc już w nic nie wierzę, tylko konkrety
i tak trzeba, tylko czasami czlowiek tak bardzo chce, ze jest w stanie uwierzyc we wszystko;-)
Ja w tym cyklu postanowilam sie nie nakrecac, nie wsluchiwac i nie wymyslac :pNadia83 lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:i tak trzeba, tylko czasami czlowiek tak bardzo chce, ze jest w stanie uwierzyc we wszystko;-)
Ja w tym cyklu postanowilam sie nie nakrecac, nie wsluchiwac i nie wymyslac :pAmy333 lubi tę wiadomość
Amy333 wrote:i tak trzeba, tylko czasami czlowiek tak bardzo chce, ze jest w stanie uwierzyc we wszystko;-)
Ja w tym cyklu postanowilam sie nie nakrecac, nie wsluchiwac i nie wymyslac :p
Hehe, tak się tylko mówi :p a im dalej od owulacji tym trudniej
Ja się staram nie schizować, ale nie wychodzi mi do końca :pAmy333, Gagarek lubią tę wiadomość
-
Klaudiia87 wrote:U mnie dzisiaj mega spadek temperatury, ale zastanawia się czy powinnam go brać pod uwagę z dwóch powodów, po pierwsze jakieś 40 minut wcześniej wstawałam z łóżka, a po drugie spadł mi poziom cukru co pewnie też ma znaczenie. Jak myślicie?
A to nie owulacyjny spadek czaem?
Ciezko sie nie nakrecac. Ja niby spoko i wgle, a jednak kazda wyzsza temperatura cieszy ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 10:52
-
Kaczorka wrote:Hehe, tak się tylko mówi :p a im dalej od owulacji tym trudniej
Ja się staram nie schizować, ale nie wychodzi mi do końca :p
Ja tez tak cwaniakuje, bo dzisiaj 1dpo, haha;-) a juz i tak zwrocilam uwage ze jakos czesciej sikam, hahahahaha;-)))))))) -
Rozowe testy z allegro działają
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7898ae2b283b.jpg
suri2016, Kamelkowo lubią tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Rozowe testy z allegro działają
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7898ae2b283b.jpg
Oj bedzie bal dzis!