X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lutowe testowanie 2017
Odpowiedz

Lutowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • madzia8lenka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigi wrote:
    Tak. Wyniki maja byc po południu

Później daj znać jaka Ci wyszła. ;)

Gigi lubi tę wiadomość

13 stycznia - 3450g Szczęścia ❤
    Marcelinka ❤❤❤
    bl9cp07w03m965a1.png
  • Paulinucha87 Ekspertka

Wysłany: 22 lutego 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigi wrote:
    Czuję że @ przyjdzie niedługo :( czuje się dokładnie tak jak przed każdą @.bol głowy i ból brzucha :(

Jako ciekawostkę to Ci powiem,ze w każdej ciązy na etapie po owulacji do pozytywnego testu ciązowego miałam takie objawy jak na nadchodzącą miesiaczke.Byłam w szoku,ze test wyszedł pozytywny bo wszystkie znaki na niebie wskazywały,ze @ nadchodzi ;)Bóle brzucha jak na @,nerwica nie miłosierna,zmiany nastrojów i częstomocz.Powodzenia trzymam kciuki za bete :)

madzia8lenka, Gigi lubią tę wiadomość

• Gigi Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Lily ja nadal nie wierzę w ten twój negatyw :/

881429f8d9ff9f1c7b0ddbb15cc4cdcd.png
    1cs - cb, Niedoczynność tarczycy
  • Madziula Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mariafaf24 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/116251a9bb86.jpg.html

Nie wiem czy dobrze robie ale jak wam sie wyswietli zdjecie to dajcie znac czy widzicie to co ja??
    jest krecha, powodzenia! :)

IZOSTAR niestety każdy przeżywa to na swój sposób...każdej z nas jest bardzo przykro w momencie braku kreski bądź też poronienia i każda z osobna musi sobie z tym poradzić...ja osobiście zachodzę w głowę dlaczego się nie udało...ovu była, temperatura była, serduszkowanie było to o co chodzi? dlaczego nastoletnie dziewczyny zachodzą tak szybko w ciążę po jednym stosunku bez tych wszystkich obliczeń,obserwacji...dlaczego maja wiecej szczescia niz rozumu...?
    ale wiesz co? nic nie poradzisz...musisz walczyc do konca i nie moze zabraknąć Ci sił do działania, bo tylko tak osiągnie się sukces :) rok to nie jest krótko ale też nie można się załamywać bo to nie tak strasznie długo :)

zrz6anlirst3bnij.png
    ijpbcwa141osr42x.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Cześć :-)
    Ja starania od ponad pół roku, ale od 3 miesięcy już łapie doły jak przychodzi @. Ale dół jest jeden dzień a potem nadzieja na nowo, bo nowy cykl, nowe szanse. Przy okazji trochę zmieniłam naszą dietę, od wiosny także idzie w ruch tryb życia.
    Ja testuję 27-28, zapraszamy w te dni :-D

Nam otwierają siłownie pod domem, także tego, nie ma wyjścia;-) Jak pomyśle o tym 27-28...obym tylko dotrwała do tych dni.

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Asik84 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Nam otwierają siłownie pod domem, także tego, nie ma wyjścia;-) Jak pomyśle o tym 27-28...obym tylko dotrwała do tych dni.

Mi otwarli pod domem siłownie 16.01, kupiłam karnet spakowałem torbę. Tydzień pózniej test ciążowy II. Czekałam na ta siłownie od 2 miesięcy a teraz tak zle sie czuje i wymiotuje ze nawet nie mam siły ćwiczyć:)

Aniołeczek 31.03.2015
    I IUI 16.12☹️
    II IUI 14.01 ...16dpo hcg 450,9 30dpo (6tc1d) ♥️
    218848792f.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asik84 wrote:
    Mi otwarli pod domem siłownie 16.01, kupiłam karnet spakowałem torbę. Tydzień pózniej test ciążowy II. Czekałam na ta siłownie od 2 miesięcy a teraz tak zle sie czuje i wymiotuje ze nawet nie mam siły ćwiczyć:)
    Po ciąży nadrobisz ;)

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Asik84 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IZOSTAR wrote:
    Cześć dziewuszki,
    nie wiem czy się pokuszę na test w lutym, termin @ mam na 1/2 marca więc w sumie bym mogła. My juz z rok sie staramy i powiem Wam, że z kazdym miesiącem spada mi entuzjazm w związku z testami, doszukiwaniem sie objawów itp. Mam trochę doła...
    Dalismy sobie czas do konca marca, jak nie zaskoczy to w kwietniu kolejny raz do kliniki leczenia niepłodności (bylismy juz kilka razy, generalnie wszytsko ok, jedynie morfologia nasienia słaba) i zaczniemy badania pod IUI.
    Jak radzicie sobie z dołem co miesiąc? Czy macie juz jak ja takie zobojętnienie i smutek?

Ja starałam sie 2,5 roku, gdyby ktoś mi wcześniej zaproponował IUI to juz bym pewnie była w ciąży z drugim dzieckiem a nie pierwszym. Głowa do góry i działaj. Zwłaszcza przy obniżonych parametrach nasienia warto zaryzykować. I nawet jeśli pierwsza IUI nie wydzie to na serio nie ma sie co załamywać. W końcu wiesz czego chcesz i musisz dążyć do tego zeby to osiągnąć:)

IZOSTAR lubi tę wiadomość

Aniołeczek 31.03.2015
    I IUI 16.12☹️
    II IUI 14.01 ...16dpo hcg 450,9 30dpo (6tc1d) ♥️
    218848792f.png
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigi wrote:
    Kurde Lily ja nadal nie wierzę w ten twój negatyw :/

Ja w niego nie chce wierzyc. Jeszcze mnie potrzeba nie zlapala na siku wiec sobie czekaja mojenwe testy, moze one beda szczesliwsze ;) W koncu to moja sroda miala byc... A jedyne co dostalam to bol krzyza jak na @, bol piersi i zawroty glowy.

panazuzanna lubi tę wiadomość

Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
    PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asik84 wrote:

o kurcze, może to jakiś dobry znak z tą siłownią pod domem ;-)
    oj ale tych wymiotów to współczuje:/

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) wierzyłam że ten 22 będzie szczęsliwym dniem:) i liczę na to że dziewczynom którym pokazała sie tylko jedna kreska na teście wkrótce się to zmieni i jednak okaże się że mają fasolinke w brzuchu:)

co do mnie, to nawet nie mialam czasu patrzeć na objawy bo byłam w urzędzie i pół miasta musiałam złazić w tej ochydnej pogodzie, i o ile było lekko słabo tak musiałam dotrzeć do pewnej firmy bo prawdopodobnie dostanę staż:) kurcze ciesze się:) bo może i podłe pieniądze ale zawsze to coś i czegoś się naucze no i wyjdę do ludzi:) i nawet jak @ mnie nawiedzi w weekend to trudno:)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Hej dziewczyny:) wierzyłam że ten 22 będzie szczęsliwym dniem:) i liczę na to że dziewczynom którym pokazała sie tylko jedna kreska na teście wkrótce się to zmieni i jednak okaże się że mają fasolinke w brzuchu:)

co do mnie, to nawet nie mialam czasu patrzeć na objawy bo byłam w urzędzie i pół miasta musiałam złazić w tej ochydnej pogodzie, i o ile było lekko słabo tak musiałam dotrzeć do pewnej firmy bo prawdopodobnie dostanę staż:) kurcze ciesze się:) bo może i podłe pieniądze ale zawsze to coś i czegoś się naucze no i wyjdę do ludzi:) i nawet jak @ mnie nawiedzi w weekend to trudno:)

staz dobra rzecz bo pozniej zwieksza szanse na zatrudnienie w tej firme, maja wyszkolonego pracownika, a sama nauka ich nic nie kosztuje, a czesto pracodawca doklada z wlanej kieszeni jak widzi ze sie spisujesz
    Sama zamierzam isc na jakis na wkacjach, najchetniej juz z brzuszkiem ;)
    Powodzenia!

PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • Katik Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję || kresek bardzo miło je widzieć:)
    Czy możecie zerknąć na mój wykres? Bardzo mi się nie podoba temp, strasznie skacze (w poprzednich cyklach była na jednym poziomie i max rozbieżnością 0,1) do tego przez cały dzień jest mi strasznie gorąco jakbym miała gorączkę a rano jak mierzę to 36,6 lub 36,7. To jest dość denerwujące. I jeszcze ta owu...

p19ucsqvbtkflok9.png
  • Kamelkowo Ekspertka

Wysłany: 22 lutego 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigi ta beta to formalność tylko gratki :*

Tule wszystkie z jedną kreska ale pamiętajcie że dopóki nie ka @ jest nadzieja :*

3cs
    8deab571c61f556e5e730311273870f6.png
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamelkowo wrote:
    Gigi ta beta to formalność tylko gratki :*

Tule wszystkie z jedną kreska ale pamiętajcie że dopóki nie ka @ jest nadzieja :*

nadzieja umiera ostatnia ;)

Btw milo Cie widziec kamelkowo, przyznam ze tesknilam :D

Kamelkowo lubi tę wiadomość

PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz mąż odbierze wyniki bety a ja z nerwów nie mogę się skupić na niczym..:(

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:

ja po tescie sie na niczym nie moglam skupic przez dobre 5h, mega mi sie krecilo w glowie
    bedzie dobrze <3 zobaczysz

PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:

Tinusia - a Twój pierwszy wynik jaki był? I kiedy?
    Ja zaraz idę oddać krew. Jutro o tej porze będę przeżywać :p

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • madzia8lenka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w śluzie miałam brązowe coś. Sprawdziłam palcem aż z ciekawości. Ale jak na razie to się nie powtórzyło. I martwię się.

13 stycznia - 3450g Szczęścia ❤
    Marcelinka ❤❤❤
    bl9cp07w03m965a1.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:
    Czekam niecierpliwie !!!

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
‹‹ 196 197 198 199 200 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ