Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gigi wrote:Czuję że @ przyjdzie niedługo czuje się dokładnie tak jak przed każdą @.bol głowy i ból brzucha
Jako ciekawostkę to Ci powiem,ze w każdej ciązy na etapie po owulacji do pozytywnego testu ciązowego miałam takie objawy jak na nadchodzącą miesiaczke.Byłam w szoku,ze test wyszedł pozytywny bo wszystkie znaki na niebie wskazywały,ze @ nadchodzi ;)Bóle brzucha jak na @,nerwica nie miłosierna,zmiany nastrojów i częstomocz.Powodzenia trzymam kciuki za betemadzia8lenka, Gigi lubią tę wiadomość
-
Mariafaf24 wrote:https://naforum.zapodaj.net/116251a9bb86.jpg.html
Nie wiem czy dobrze robie ale jak wam sie wyswietli zdjecie to dajcie znac czy widzicie to co ja??
IZOSTAR niestety każdy przeżywa to na swój sposób...każdej z nas jest bardzo przykro w momencie braku kreski bądź też poronienia i każda z osobna musi sobie z tym poradzić...ja osobiście zachodzę w głowę dlaczego się nie udało...ovu była, temperatura była, serduszkowanie było to o co chodzi? dlaczego nastoletnie dziewczyny zachodzą tak szybko w ciążę po jednym stosunku bez tych wszystkich obliczeń,obserwacji...dlaczego maja wiecej szczescia niz rozumu...?
ale wiesz co? nic nie poradzisz...musisz walczyc do konca i nie moze zabraknąć Ci sił do działania, bo tylko tak osiągnie się sukces rok to nie jest krótko ale też nie można się załamywać bo to nie tak strasznie długo
-
KateHawke wrote:Cześć
Ja starania od ponad pół roku, ale od 3 miesięcy już łapie doły jak przychodzi @. Ale dół jest jeden dzień a potem nadzieja na nowo, bo nowy cykl, nowe szanse. Przy okazji trochę zmieniłam naszą dietę, od wiosny także idzie w ruch tryb życia.
Ja testuję 27-28, zapraszamy w te dni
Nam otwierają siłownie pod domem, także tego, nie ma wyjścia;-) Jak pomyśle o tym 27-28...obym tylko dotrwała do tych dni. -
Amy333 wrote:Nam otwierają siłownie pod domem, także tego, nie ma wyjścia;-) Jak pomyśle o tym 27-28...obym tylko dotrwała do tych dni.
Mi otwarli pod domem siłownie 16.01, kupiłam karnet spakowałem torbę. Tydzień pózniej test ciążowy II. Czekałam na ta siłownie od 2 miesięcy a teraz tak zle sie czuje i wymiotuje ze nawet nie mam siły ćwiczyć -
Asik84 wrote:Mi otwarli pod domem siłownie 16.01, kupiłam karnet spakowałem torbę. Tydzień pózniej test ciążowy II. Czekałam na ta siłownie od 2 miesięcy a teraz tak zle sie czuje i wymiotuje ze nawet nie mam siły ćwiczyć
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
IZOSTAR wrote:Cześć dziewuszki,
nie wiem czy się pokuszę na test w lutym, termin @ mam na 1/2 marca więc w sumie bym mogła. My juz z rok sie staramy i powiem Wam, że z kazdym miesiącem spada mi entuzjazm w związku z testami, doszukiwaniem sie objawów itp. Mam trochę doła...
Dalismy sobie czas do konca marca, jak nie zaskoczy to w kwietniu kolejny raz do kliniki leczenia niepłodności (bylismy juz kilka razy, generalnie wszytsko ok, jedynie morfologia nasienia słaba) i zaczniemy badania pod IUI.
Jak radzicie sobie z dołem co miesiąc? Czy macie juz jak ja takie zobojętnienie i smutek?
Ja starałam sie 2,5 roku, gdyby ktoś mi wcześniej zaproponował IUI to juz bym pewnie była w ciąży z drugim dzieckiem a nie pierwszym. Głowa do góry i działaj. Zwłaszcza przy obniżonych parametrach nasienia warto zaryzykować. I nawet jeśli pierwsza IUI nie wydzie to na serio nie ma sie co załamywać. W końcu wiesz czego chcesz i musisz dążyć do tego zeby to osiągnąćIZOSTAR lubi tę wiadomość
-
Gigi wrote:Kurde Lily ja nadal nie wierzę w ten twój negatyw
Ja w niego nie chce wierzyc. Jeszcze mnie potrzeba nie zlapala na siku wiec sobie czekaja mojenwe testy, moze one beda szczesliwsze W koncu to moja sroda miala byc... A jedyne co dostalam to bol krzyza jak na @, bol piersi i zawroty glowy.panazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Asik84 wrote:Mi otwarli pod domem siłownie 16.01, kupiłam karnet spakowałem torbę. Tydzień pózniej test ciążowy II. Czekałam na ta siłownie od 2 miesięcy a teraz tak zle sie czuje i wymiotuje ze nawet nie mam siły ćwiczyć
o kurcze, może to jakiś dobry znak z tą siłownią pod domem
oj ale tych wymiotów to współczuje:/ -
Hej dziewczyny:) wierzyłam że ten 22 będzie szczęsliwym dniem:) i liczę na to że dziewczynom którym pokazała sie tylko jedna kreska na teście wkrótce się to zmieni i jednak okaże się że mają fasolinke w brzuchu:)
co do mnie, to nawet nie mialam czasu patrzeć na objawy bo byłam w urzędzie i pół miasta musiałam złazić w tej ochydnej pogodzie, i o ile było lekko słabo tak musiałam dotrzeć do pewnej firmy bo prawdopodobnie dostanę staż kurcze ciesze się bo może i podłe pieniądze ale zawsze to coś i czegoś się naucze no i wyjdę do ludzi:) i nawet jak @ mnie nawiedzi w weekend to trudno:) -
Bajkaaa wrote:Hej dziewczyny:) wierzyłam że ten 22 będzie szczęsliwym dniem:) i liczę na to że dziewczynom którym pokazała sie tylko jedna kreska na teście wkrótce się to zmieni i jednak okaże się że mają fasolinke w brzuchu:)
co do mnie, to nawet nie mialam czasu patrzeć na objawy bo byłam w urzędzie i pół miasta musiałam złazić w tej ochydnej pogodzie, i o ile było lekko słabo tak musiałam dotrzeć do pewnej firmy bo prawdopodobnie dostanę staż kurcze ciesze się bo może i podłe pieniądze ale zawsze to coś i czegoś się naucze no i wyjdę do ludzi:) i nawet jak @ mnie nawiedzi w weekend to trudno:)
staz dobra rzecz bo pozniej zwieksza szanse na zatrudnienie w tej firme, maja wyszkolonego pracownika, a sama nauka ich nic nie kosztuje, a czesto pracodawca doklada z wlanej kieszeni jak widzi ze sie spisujesz
Sama zamierzam isc na jakis na wkacjach, najchetniej juz z brzuszkiem
Powodzenia!Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Gratuluję || kresek bardzo miło je widzieć
Czy możecie zerknąć na mój wykres? Bardzo mi się nie podoba temp, strasznie skacze (w poprzednich cyklach była na jednym poziomie i max rozbieżnością 0,1) do tego przez cały dzień jest mi strasznie gorąco jakbym miała gorączkę a rano jak mierzę to 36,6 lub 36,7. To jest dość denerwujące. I jeszcze ta owu... -
Kamelkowo wrote:Gigi ta beta to formalność tylko gratki :*
Tule wszystkie z jedną kreska ale pamiętajcie że dopóki nie ka @ jest nadzieja :*
nadzieja umiera ostatnia
Btw milo Cie widziec kamelkowo, przyznam ze tesknilamKamelkowo lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Tinusia wrote:Zaraz mąż odbierze wyniki bety a ja z nerwów nie mogę się skupić na niczym..
ja po tescie sie na niczym nie moglam skupic przez dobre 5h, mega mi sie krecilo w glowie
bedzie dobrze zobaczyszPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Tinusia wrote:Zaraz mąż odbierze wyniki bety a ja z nerwów nie mogę się skupić na niczym..
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄