Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
LiluyEvans wrote:Kupilam nowe tesciki, jak mnie zlapie potrzeba to ide testowac ale juz sie nie nastawiam.
Jutro drugi jak cos
Brawo,brawo,brawo Ty ! Ja też dzisiaj się zaopatrzę To musi być ten miesiąc ja jeszcze żyje nadzieją że owulacja o dwa dni się przesunęła czy o jeden i wteduly wynik mógł wyjść negatywny,ale co ma być to będzie. Dziewczyny jesteście super,że tak wwzystkich wspieracie. -
Bibiś wrote:U mnie tabletki przeciwbolowe poszly w ruch ale wam.dziewczyny zycze samych pozytywnych testow ;-*
Dziekuje i wspolczuje, sama bym cos chetnie wziela bo boli niemilosiernie ale na mnie nic nie dziala wiec nie bede sie truc
Ale mam zawroty glowy dziewczyny...Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Tinusia wrote:Kaczorka wiem co czujesz... ja rano byłam na drugiej becie po 48h i powiem Ci ze taki mnie stres bierze ze jak pomyśle ze po 15 będzie już wiadomo co i jak to łapie zakręty do kibelka
Heh, ja dopiero po 15 idę krwi upuścić :p wyniki będą pewnie jutro po 15. Więc zazdroszczę trochę, że już dziś będziesz wiedzieć
Jakoś bardzo się nie stresuję. Ale niepewność jakaś jest.
Zwłaszcza, że w zasadzie nic nie czuję :p tylko trochę jakby mi jajnik promieniował do biodra. -
Mariafaf24 wrote:https://naforum.zapodaj.net/116251a9bb86.jpg.html
Nie wiem czy dobrze robie ale jak wam sie wyswietli zdjecie to dajcie znac czy widzicie to co ja??
Jak dla mnie to... GRATULUJE! Blada bo blada ale kreska. Taką samą miałam w pierwszej ciąży. -
https://naforum.zapodaj.net/181af357dce7.jpg.html
Z miesiaczki jak sobie wyliczylam to byl by 5 tydzien.
Boli mnoe troche brzuch jak na miesiaczke ale mam nadzieje ze bedzie wszystko okE_w_c_i_a lubi tę wiadomość
Do puki walczysz jestes zwycięzca -
Mariafaf24 wrote:https://naforum.zapodaj.net/116251a9bb86.jpg.html
Nie wiem czy dobrze robie ale jak wam sie wyswietli zdjecie to dajcie znac czy widzicie to co ja??
ja widze piekna kreseczke
gratuluje i duzo zdrowka zyczePierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Dziekuje ale jeszcze nic nie zaznaczam i sie nie ciesze bo po poronieniach i ciazy poza macicznej mam pewien dystans. Lekarz dopiero w przyszlym tyhodniu. Jak bedzie wszystko ok to dopiero zaczne sie cieszyc jak bedzie na 200% potwierdzoneDo puki walczysz jestes zwycięzca
-
Gratuluje dziewczyny !!!Aż miło sie robi ma sercu jak tu sie wchodzi a tu takie dobre wieści!!!
Czekam na wasze wyniki bet
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Cześć dziewuszki,
nie wiem czy się pokuszę na test w lutym, termin @ mam na 1/2 marca więc w sumie bym mogła. My juz z rok sie staramy i powiem Wam, że z kazdym miesiącem spada mi entuzjazm w związku z testami, doszukiwaniem sie objawów itp. Mam trochę doła...
Dalismy sobie czas do konca marca, jak nie zaskoczy to w kwietniu kolejny raz do kliniki leczenia niepłodności (bylismy juz kilka razy, generalnie wszytsko ok, jedynie morfologia nasienia słaba) i zaczniemy badania pod IUI.
Jak radzicie sobie z dołem co miesiąc? Czy macie juz jak ja takie zobojętnienie i smutek? -
IZOSTAR wrote:Cześć dziewuszki,
nie wiem czy się pokuszę na test w lutym, termin @ mam na 1/2 marca więc w sumie bym mogła. My juz z rok sie staramy i powiem Wam, że z kazdym miesiącem spada mi entuzjazm w związku z testami, doszukiwaniem sie objawów itp. Mam trochę doła...
Dalismy sobie czas do konca marca, jak nie zaskoczy to w kwietniu kolejny raz do kliniki leczenia niepłodności (bylismy juz kilka razy, generalnie wszytsko ok, jedynie morfologia nasienia słaba) i zaczniemy badania pod IUI.
Jak radzicie sobie z dołem co miesiąc? Czy macie juz jak ja takie zobojętnienie i smutek?
Cześć
Ja starania od ponad pół roku, ale od 3 miesięcy już łapie doły jak przychodzi @. Ale dół jest jeden dzień a potem nadzieja na nowo, bo nowy cykl, nowe szanse. Przy okazji trochę zmieniłam naszą dietę, od wiosny także idzie w ruch tryb życia.
Ja testuję 27-28, zapraszamy w te dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 13:08
-
Gigi wrote:Czuję że @ przyjdzie niedługo czuje się dokładnie tak jak przed każdą @.bol głowy i ból brzucha
madzia8lenka, Gigi, LilyEvans lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Gigi wrote:Zdjęcie testu wstawie jak będę miala porównanie do kolejnego, że kreska ciemnieje. Bo póki co to nie wiem czy jest się czym chwalić..
Tule wszystkie dziewczyny z jedną kreskaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
A u mnie zamiast bóle się nasilać to zanikają i mam nadal nadzieję pomimo negatywnego testu. Brzuch dzisiaj w ogole mnie nie boli,a tak bolał. Tylko ten ból krzyża jak na @ ale dzisiaj jest lżejszy. Piesi na zmiane mnie bolą.