Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka24 wrote:Lily wkladke wloz
Ale mi sie zawsze obracaja, przekrecaja, odklejaja i depiluja (tak porrafia sie tak odwrocic ze sa przyklejone do mnie a nie do majtek.
A jak juz siedzi na miejscu to i tak wylewa sie wszytsko przodem lub tylem xDPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
A powiedzcie mi proszę jak to jest z tą temperaturą? Ona w ciąży wzrasta, czy może utrzymywać się na tym samym poziomie ( powyżej 37 stopni)? Ja kurczę mam wrażenie, że raczej nie dane bedzie mi się cieszyć z fasolki w tym cyklu, mąż mnie opierdzielił od góry do dołu, że nastawiam się za szybko, ze teraz załamana chodzę i że powinnam mniej emocjonalnie do tego podchodzić...
-
sayuri3 wrote:A powiedzcie mi proszę jak to jest z tą temperaturą? Ona w ciąży wzrasta, czy może utrzymywać się na tym samym poziomie ( powyżej 37 stopni)? Ja kurczę mam wrażenie, że raczej nie dane bedzie mi się cieszyć z fasolki w tym cyklu, mąż mnie opierdzielił od góry do dołu, że nastawiam się za szybko, ze teraz załamana chodzę i że powinnam mniej emocjonalnie do tego podchodzić...
raczej sie trzyma, nie moze zwrastac w nieskonczonosc przeciezPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:mam mam ale n a moje krwawienia to wlasnie nie dziala, ani wkladki ani podpaski :p Albo nie umiem nosic
Ale mi sie zawsze obracaja, przekrecaja, odklejaja i depiluja (tak porrafia sie tak odwrocic ze sa przyklejone do mnie a nie do majtek.
A jak juz siedzi na miejscu to i tak wylewa sie wszytsko przodem lub tylem xDLilyEvans lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyDziewczyny, będzie dobrze! Musi przecież!
U mnie według moich obliczeń okres jutro (33 dniowe cykle), ovu wyznaczyło @ na sobotę. Nie wiem czym się kierować. Zawsze mi się sprawdzało według moich obliczeń, nie wiem czy zrobić test czy nie. Dopiero 11 dpo. -
Madziula wrote:Lily Kochana jak się nie uda to w przyszłym miesiącu będziemy testować razem, wiec się nie łam. A w marcu na pewno się uda bo w końcu musi.
Zobacz jaki mialam dlugi cykl, watpie zeby to bylo marcowe testowanie.
Poza tym male szanse na marcowe starania bo raczej sie nie widze z moim
Ale dziekiPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Madziula wrote:No to może faktycznie teraz jednak się uda
oj obys miala racje
Bo kwiecien tez odpada z racji operacji mojego, maj tez bo wyjezdzam znowu do UK.
Chyba ze szykuja sie spotkaniowe niespodziankiPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Tez takie okresy mam ni3strty ze sie przelewa ale tampony odpadają. Bo czesto od nich mam infekcje. I nosze jedna ciensza podpaske wnet do konca gaci i od przodu juz mam wielka gruba bella nova siper ze skrzydelkami. Sie czuje wtedy jak w pampersie ale wyjscia nie maNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:Tez takie okresy mam ni3strty ze sie przelewa ale tampony odpadają. Bo czesto od nich mam infekcje. I nosze jedna ciensza podpaske wnet do konca gaci i od przodu juz mam wielka gruba bella nova siper ze skrzydelkami. Sie czuje wtedy jak w pampersie ale wyjscia nie ma
mi po 5 minutach skrzyelka sie odklkejaja i przyklejaja do ud, lub gorzej - depiluja mi tylek xDPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs