Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
LiluyEvans wrote:Gigi zabij mnie ale zaspalam
budzik zle nastawilam i wstalam o mojej 7 a nie Waszej
A co do testu: negatywny ;-;
Lily tulę :* Ale może jest jeszcze nadzieja. Temperatura ładnie się trzyma.panazuzanna lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Lily tulę :* Ale może jest jeszcze nadzieja. Temperatura ładnie się trzyma.
Trzyma sie ale moge miec jak inne dziewczyny ze pozniej spada
Dziekujepanazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
sayuri3 wrote:u mnie też negatywny biel, aż w oczy razi...
Ktory masz DPO?
Wspolczuje, mozemy sie przytulic i posiedziec w ciszy obie, az negatywne emocje opadnapanazuzanna lubi tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
staraczka24 wrote:Zaciazonym gratuluje.
A tym z | mowie stop! Glowa do gory poki nie ma @ jest nadzieja!
Dzieki, boje sie ze nadzieja jest zludna
Tak jak mowilam jeszcze 2 testy strzele bo i tak sa pakowane po 2. Tym razem inna firma, ta jest za droga zeby byly negatywne :p
panazuzanna lubi tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
staraczka24 wrote:Dziewczyny. Progesteron ladny! Ja zwykle mialam na poziomie max 5!! Dlatego biore duphaston bo dzidzia bez niego nie. Mialaby szans sie zagniezdzic
A naczytałam się gdzies ze 12ng/ml to mało i swiruje od wczoraj. Dzięki -
Amy333 wrote:Mycha powiedz mi kochana, co ja mam sądzic o swoim wyniku. Wyszedl progesteron niecale 12. Powinnam leciec do gina po lutke? Ja perwszy raz badałam hormony i po prostu nie mam pojęcia. Wg norm laboratoryjnych niby jestem w normie, ale z tego co czytam to niby to wcale nie jest tak dobrze...Kurcze, boje się, bo 8dpo u mnie, a jak progesteronu jest jednak za mało, to wiadomo jak to się skończy:( No i piersi mnie oczywiście nic a nic nie bolą
Kochana ja ekspertem nie jestem. Ale wydaje mi sie ze ta prawie 12 to juz ok. Mowi sie niby ze powinno kolo 15. U Ciebie bliziutko. Ja w teorii wychodze tez juz w normach (tez 1 raz robilam) ale moj lekarz orzekl ze musimy ta faze delikatnie wspomoc. -
sayuri3 wrote:Dziś 13 dzień więc jeszcze się nie załamuje, okres powinnam dostać w piątek lub w sobotę. Jestem też zdania, że póki okresu nie ma, to cień nadziei jest
Jasne ze jest, jak chcesz zeby przyszla na czas jesli nie jestes w ciazy to zrob jak ja, zaloz najlepsze biale majtki jakie masz, to ja kusi bardzo. A jesli fasolka w Tobie jest to i tak nie przyjdzie :ppanazuzanna lubi tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Wiecie tak sobie myślałam że skoro i tak idę do apteki to kupię test przy okazji w końcu już mam mieć za 3 dni @ ale tak pomyślałam że nie wytrzymam w domu mając test więc zrobię go wcześniej więc będę z całych sił próbować się wstrzymać i poczekać aż @ przyjdzie, jak nie przyjdzie to dopiero wtedy, mam nadzieję że wytrzymam w postanowieniu
-
Dziewczyny leje sie ze mnie sluz niesamowicie, co 5 minut jestem w lazience zeby sprawdzic czy to nie krew, ale jej na szczescie nie ma. To mi podwaja stres bo nie chce chodzic z czerwona plama, podpaski sie u mnie nie sprawdzaja, a tampona nie chce wkladac bo jesli jednak jest fasolka to nie chce nic uszkodzic ani zrobic infekcji.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs