Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:Lily, nic straconego na razie. Tempka ładnie w górze, objawy są. Mycha ma rację, test cię w ciula robi Ja trzymam dalej kciuki i zobaczysz - beta będzie piękna!
Dzieki, dzisiaj kupuje inny jeszcze, a ze sa w paczkach po 2 to na dzisiaj i jutro.
Chcialabym zebyscie mialy racje
Jestescie najlepszeKateHawke, Bocianiątko, madzia8lenka, panazuzanna lubią tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
madzia8lenka wrote:A ja przepraszam dziewczyny dopiero co nie dawno się obudziłam i nawet jeszcze z wyrka nie wyszłam miałam budzik na 7,ale w śnie wyłączyłam go ręką
nie ma za co cekam na +panazuzanna lubi tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Gigi Kochana cieszę się bardzo i gratuluje ;* fasoleczka w Twoim brzuszku niech spokojnie rośnie przez te 9 miesięcy. ❤
LiluyEvans powtórzy Kochana test jutro lub pojutrze,wierzę nadal że w Twoim brzuszku znajduje się piękne małe serduszko :* dopóki nie m @ to jest nadziejaGigi lubi tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Ej mala nie lam sie! Tu jest doborowe towarzycho! Moze test Cie w ciula zrobil! A jak nie to kolejny miesiac nasz jesli Cie to pocieszy to ja tez przed ginem sprawdzilam czy czegos nie widac i tez mam negatyw. Takze cyc do przodu, wkladaj korone na glowe i zapi.... dalej ksiezniczko ^^
A btw laski chyba u mnie z tym progesteronem faktycznie cos nie halo bo mnie cycki przestaly bolec... planowana @ miedzy 26-28 lutego. No nic. Zapindalam dzisiaj do gina po lutke coby zrobic dzidzi dobre warunki. Bo maz juz sie cieszy na intensywne serduszka xD
Mycha powiedz mi kochana, co ja mam sądzic o swoim wyniku. Wyszedl progesteron niecale 12. Powinnam leciec do gina po lutke? Ja perwszy raz badałam hormony i po prostu nie mam pojęcia. Wg norm laboratoryjnych niby jestem w normie, ale z tego co czytam to niby to wcale nie jest tak dobrze...Kurcze, boje się, bo 8dpo u mnie, a jak progesteronu jest jednak za mało, to wiadomo jak to się skończy:( No i piersi mnie oczywiście nic a nic nie bolą -
LiluyEvans wrote:Kupie paczke to beda 2, na dzis i na jutro. Ale watpie ze cokolwiek wyjdzie, bo to niby najlepsze testy itp a nie bylo nawet cienia cienia.
Poza tym z objawami nic sie nie zmienilo, jajnik boli, macica tez...
Kochana, koniecznie jutro zrób powtórke! Tule mocno:*
panazuzanna lubi tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:Gigi Kochana cieszę się bardzo i gratuluje ;* fasoleczka w Twoim brzuszku niech spokojnie rośnie przez te 9 miesięcy. ❤
LiluyEvans powtórzy Kochana test jutro lub pojutrze,wierzę nadal że w Twoim brzuszku znajduje się piękne małe serduszko :* dopóki nie m @ to jest nadzieja
Dziekuje Jestescie wszytskie mega kochane
Nadzieja jest, testy zrobieAmy333, panazuzanna lubią tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Gigi gratuluję Lily jako głos rozsądku na tym wątku wydaje mi się, że test wyplułby przynajmniej cień cienia tyle dni po owulce. Jednak życzę Ci, żebyś zaliczyła się do tej 0,001% dziewczyn, u których fasol chował się do ostatniej chwili.
panazuzanna lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
madzia8lenka wrote:A ja po wykonanym teście i niestety biel,ale @ mam na poniedziałek i jak do tego czasu nie dostanę to zrobię powtórkę smutno trochę,ale najwyżej w marcu zaczniemy działać.
Ty jeszcze masz sporo czasu do @ wiec jest duza szansa na pomylke testu
u mnie mniejszapanazuzanna lubi tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
innamorata88 wrote:Gigi gratuluję Lily jako głos rozsądku na tym wątku wydaje mi się, że test wyplułby przynajmniej cień cienia tyle dni po owulce. Jednak życzę Ci, żebyś zaliczyła się do tej 0,001% dziewczyn, u których fasol chował się do ostatniej chwili.
Haha ja wiem masz racje, na razie cieszy mnie brak @panazuzanna lubi tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Ty jeszcze masz sporo czasu do @ wiec jest duza szansa na pomylke testu
u mnie mniejsza
Do tego owulacja może się przesunęła bo na innej aplikacji pokazywała 13-14. Zobaczymy ;* a Ty Kochana głowa do góry i będzie dobrze. -
LiluyEvans wrote:Haha ja wiem masz racje, na razie cieszy mnie brak @
Bocianiątko, panazuzanna lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Masz rację żyj chwilą sama reprezentuję opcję, że dopóki nie ma @ wszystko jest możliwe
Zalozylam biale majtki zeby ja wywolac jesli nie jestem w ciazy Zawsze na ta @ dzialaly biale majtki, nawet jak powinna przyjsc wczesniej lub pozniej.innamorata88, Amy333, panazuzanna lubią tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs