Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:LiluyEvans student powinien być wyspany
Ja jestem aktualnie bezrobotna to mogę pół nocy nie spać chociaż męczy mnie to tymbardziej że mąż chrapię obok i mam ochotę go rozszarpac za to!
madzia8lenka jak musiał to wyjścia nie miał
wyspany student nie zdajepanazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:ja tez pewnie nie usne :p
musze przestac tyle pic bo rano mocz bedzie rozcienczony
Ale do pół 8 będę miala dostęp do forum wiec będę tu na bieżąco:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 00:12
panazuzanna lubi tę wiadomość
-
Gigi wrote:Jako flegmatyk musicie wiedzieć, że ja muszę mieć czas na wstanie z łóżka, na ubranie się, na zjedzenie, pomalowanie itp itd. Także rano zajmuje mi to wszystko pewnie z trzy razy dłużej niż innym;)
Ja tez wstaje z 30 minut :p Poranne zbieranie to z godzina +30 minut w lozkuGigi, panazuzanna lubią tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Ja tez wstaje z 30 minut :p Poranne zbieranie to z godzina +30 minut w lozku
. Tak jem i pije kawę w łóżku
Jeszcze nie uwierzcie ale czasem rano zdarzy nam się
Tak się już przyzwyczaiłam do tego wątku a tu niedługo luty się skończy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 00:24
panazuzanna lubi tę wiadomość
-
Gigi wrote:Ostatnio mam taki zły nawyk, że wstaje idę robić kawę i śniadanie i z tym idę do łóżka
. Tak jem i pije kawę w łóżku
Jeszcze nie uwierzcie ale czasem rano zdarzy nam się
Tak się już przyzwyczaiłam do tego wątku a tu niedługo luty się skończy.
E tam, my z mężem też zanosimy kawę i śniadanie do łóżka :p nie uważam, że to coś złego
No to dziewczyny czekam na Was!!
A mi się teraz tak dobrze śpi nad ranem.. aż ciężko się wstaje.
Flowwer - z jednej strony dobrze, że nic takiego nie znaleźlia skoro wychodzi na to, że problem tkwi w owulacji to po prostu trzeba działać w tym kierunku o będzie śliczne bobo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 05:34
Gigi lubi tę wiadomość
-
Jak u dziewczyny bo się niecierpliwie
U mnie melduję biel vizira. Nie ma co tego przeciągać i robić sobie nadziei więc spadam jednak na marzec. Zmieniłam znowu wykreschyba w tym cyklu będę mniej tu zaglądać. Trochę spróbuję odpuścić. Ale jeszcze dzisiaj będę podglądać wyniki
Trzymam za Was kciuki.
-
Amy333 wrote:i jak i jak???
))
One chyba na 7 są umówione :p
Podziwiam za wytrzymałość, bo ja bym siuśków nie utrzymała do tej godziny
U mnie też dziś termin @ a temperatura poszła w górę
Ale poza prawym jajnikiem czy innym kluciem po prawej stronie nie czuję nic.Bocianiątko, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:U mnie usunieto małego polipa który był przy ujściu jajowodu i małe ogniska endometriozy przy szyjce. Dr stwierdził że nie sa to zmiany utrudniające w zajsciu w ciążę. Czyli dalej jestem w kropce. Czyli od kolejnego cyklu ruszam ze stymulką bo ovu naturalnych nie mam.
Flowwer cieszę się, że wszystko ok po zabiegu. myślę, że ten polip mógł jednak mieć wpływ na zajscie w ciaze. mi również w grudniu usunięto polipa i od razu zaskoczyło. lekarz mówi, że taki polip właśnie mógł zatykac wejście do jajowodu lub uniemożliwiac zagniezdzenie. życzę CI z całego serca żeby już teraz poszło z górkiFlowwer, Kaczorka lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Są dwie kreseczki! Co prawda nie taka mocna ta druga ale nie ma wątpliwości, że to druga kreska
Kaczorka, AnnaManna, E_w_c_i_a, Amy333, malka, Bocianiątko, Tinusia, KasiaHaBe, Karolina90, KateHawke, annna83, LilyEvans, Pauline89, madzia8lenka, Bajkaaa, Madzik34, Karolka12345, gg88, Bibiś, Sept, Flowwer, Kamelkowo lubią tę wiadomość
-
Gigi wrote:Są dwie kreseczki! Co prawda nie taka mocna ta druga ale nie ma wątpliwości, że to druga kreska
Wiedziałam!!! Mówiłam, że będzie fasolkacudownie, gratuluję!!! :-*
Gigi lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Kaczorka wrote:No to dawaj fotkę
Na zapodaj.net. wybierz zakładkę "forum" i wrzucaj
Gratuluję!!bo zaraz musze wychodzić a jeszcze mam dużo do zrobienia
Lily ty śpiochu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 07:08