Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:LiluyEvans student powinien być wyspany
Ja jestem aktualnie bezrobotna to mogę pół nocy nie spać chociaż męczy mnie to tymbardziej że mąż chrapię obok i mam ochotę go rozszarpac za to!
madzia8lenka jak musiał to wyjścia nie miał
wyspany student nie zdaje
panazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Ja mam budził na 6.30 i nie wiem czy wytrzymam z sikaniem do 7LiluyEvans wrote:ja tez pewnie nie usne :p
musze przestac tyle pic bo rano mocz bedzie rozcienczony
Ale do pół 8 będę miala dostęp do forum wiec będę tu na bieżąco:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 00:12
-
Gigi wrote:Jako flegmatyk musicie wiedzieć, że ja muszę mieć czas na wstanie z łóżka, na ubranie się, na zjedzenie, pomalowanie itp itd. Także rano zajmuje mi to wszystko pewnie z trzy razy dłużej niż innym;)
Ja tez wstaje z 30 minut :p Poranne zbieranie to z godzina +30 minut w lozku
Gigi, panazuzanna lubią tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Ostatnio mam taki zły nawyk, że wstaje idę robić kawę i śniadanie i z tym idę do łóżkaLiluyEvans wrote:Ja tez wstaje z 30 minut :p Poranne zbieranie to z godzina +30 minut w lozku

. Tak jem i pije kawę w łóżku 
Jeszcze nie uwierzcie ale czasem rano zdarzy nam się

Tak się już przyzwyczaiłam do tego wątku a tu niedługo luty się skończy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 00:24
-
Gigi wrote:Ostatnio mam taki zły nawyk, że wstaje idę robić kawę i śniadanie i z tym idę do łóżka
. Tak jem i pije kawę w łóżku 
Jeszcze nie uwierzcie ale czasem rano zdarzy nam się

Tak się już przyzwyczaiłam do tego wątku a tu niedługo luty się skończy.
E tam, my z mężem też zanosimy kawę i śniadanie do łóżka :p nie uważam, że to coś złego
No to dziewczyny czekam na Was!!
A mi się teraz tak dobrze śpi nad ranem.. aż ciężko się wstaje.
Flowwer - z jednej strony dobrze, że nic takiego nie znaleźli
a skoro wychodzi na to, że problem tkwi w owulacji to po prostu trzeba działać w tym kierunku o będzie śliczne bobo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 05:34
Gigi lubi tę wiadomość
-
Jak u dziewczyny bo się niecierpliwie

U mnie melduję biel vizira. Nie ma co tego przeciągać i robić sobie nadziei więc spadam jednak na marzec. Zmieniłam znowu wykres
chyba w tym cyklu będę mniej tu zaglądać. Trochę spróbuję odpuścić. Ale jeszcze dzisiaj będę podglądać wyniki 
Trzymam za Was kciuki.

-
Amy333 wrote:i jak i jak???
))
One chyba na 7 są umówione :p
Podziwiam za wytrzymałość, bo ja bym siuśków nie utrzymała do tej godziny
U mnie też dziś termin @ a temperatura poszła w górę
Ale poza prawym jajnikiem czy innym kluciem po prawej stronie nie czuję nic.
Bocianiątko, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:U mnie usunieto małego polipa który był przy ujściu jajowodu i małe ogniska endometriozy przy szyjce. Dr stwierdził że nie sa to zmiany utrudniające w zajsciu w ciążę. Czyli dalej jestem w kropce. Czyli od kolejnego cyklu ruszam ze stymulką bo ovu naturalnych nie mam.
Flowwer cieszę się, że wszystko ok po zabiegu. myślę, że ten polip mógł jednak mieć wpływ na zajscie w ciaze. mi również w grudniu usunięto polipa i od razu zaskoczyło. lekarz mówi, że taki polip właśnie mógł zatykac wejście do jajowodu lub uniemożliwiac zagniezdzenie. życzę CI z całego serca żeby już teraz poszło z górki
Flowwer, Kaczorka lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę

-
Są dwie kreseczki! Co prawda nie taka mocna ta druga ale nie ma wątpliwości, że to druga kreska
Kaczorka, AnnaManna, E_w_c_i_a, Amy333, malka, Bocianiątko, Tinusia, KasiaHaBe, Karolina90, KateHawke, annna83, LilyEvans, Pauline89, madzia8lenka, Bajkaaa, Madzik34, Karolka12345, gg88, Bibiś, Sept, Flowwer, Kamelkowo lubią tę wiadomość
-
Gigi wrote:Są dwie kreseczki! Co prawda nie taka mocna ta druga ale nie ma wątpliwości, że to druga kreska

Wiedziałam!!! Mówiłam, że będzie fasolka
cudownie, gratuluję!!! :-*
Gigi lubi tę wiadomość

16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Wstawię po pracyKaczorka wrote:No to dawaj fotkę

Na zapodaj.net. wybierz zakładkę "forum" i wrzucaj
Gratuluję!!