Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:U mnie usunieto małego polipa który był przy ujściu jajowodu i małe ogniska endometriozy przy szyjce. Dr stwierdził że nie sa to zmiany utrudniające w zajsciu w ciążę. Czyli dalej jestem w kropce. Czyli od kolejnego cyklu ruszam ze stymulką bo ovu naturalnych nie mam.
W końcu zajdziesz Kochana w upragnioną ciąże :* wiem,że łatwo pisać,ale trzeba być optymistą :* -
madzia8lenka wrote:W końcu zajdziesz Kochana w upragnioną ciąże :* wiem,że łatwo pisać,ale trzeba być optymistą :*
Mój małżonek zadowolony to takiego stopnia że już dziś by się brał do roboty hihi lubi ten sport
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ten optymizm mam trochę przytłumiony po tych 11 latach ale przynajmiej wiem że to kwestia stymulacji ovu.
Mój małżonek zadowolony to takiego stopnia że już dziś by się brał do roboty hihi lubi ten sport
Dobrze,że przynajmniej wiesz,że wszystko jest w porządku i jesteś zdrowa. Teraz tylko stymulacja o zobaczysz jeszcze w tym roku dwie kreseczkiFlowwer lubi tę wiadomość
-
Kurcze z wami to jest fajnie, wogole fajnie ze jest taka stronka gdzie można pogadać poczytać że nie jest się samemu z takim problemem, a z drugiej strony popatrzcie ile ludzi ma teraz problemy z plodnoscia to jest przerażające że w dzisiejszych czasach tak trudno o potomstwo, mówią że ludzie są wygodni że nie chcą dzieci itp ale ile jest właśnie takich par które nie mogą zajść w ciąże a są postrzegani jako ci wygodni... Masakra...
LilyEvans lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Kurcze z wami to jest fajnie, wogole fajnie ze jest taka stronka gdzie można pogadać poczytać że nie jest się samemu z takim problemem, a z drugiej strony popatrzcie ile ludzi ma teraz problemy z plodnoscia to jest przerażające że w dzisiejszych czasach tak trudno o potomstwo, mówią że ludzie są wygodni że nie chcą dzieci itp ale ile jest właśnie takich par które nie mogą zajść w ciąże a są postrzegani jako ci wygodni... Masakra...
Tutaj przynajmiej nie czuje sie odosobniona i inna.LilyEvans, panazuzanna lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:U mnie usunieto małego polipa który był przy ujściu jajowodu i małe ogniska endometriozy przy szyjce. Dr stwierdził że nie sa to zmiany utrudniające w zajsciu w ciążę. Czyli dalej jestem w kropce. Czyli od kolejnego cyklu ruszam ze stymulką bo ovu naturalnych nie mam.
kurde a myslalam ze sie wyjasni i pojdzie jak z platkapanazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Flowwer wrote:Tacz czasem z zewnatrz ludzie którzy nie maja problemów nas oceniają zwłaszcza jak już kobieta wiekowa.
Tutaj przynajmiej nie czuje sie odosobniona i inna.
No ja też jestem inna tylko w inny sposób niż ty np:) Ja mam inne problemy ale nie będę o nich pisać ale nie poddaje się i walczę tak naprawdę o szczęście gdzie jednym z elementem mojego szczęścia będzie moje ukochane dzieciątkodzieci mojego rodzeństwa powiedziały mi kiedyś że będę super mamą, mam nadzieję że będę miała okazję się o tym przekonać, a w tym cyklu nawet śniło mi się że urodziłam córeczkę kurcze jakie to było mega zajebiste uczucie, co prawda tylko we śnie ale chociaż tyle... Jutro 22 i dla wielu dziewczyn będzie to najpiękniejszy dzień
Ja 22 brałam ślub i mam sentyment do tego dnia. A poza tym każdego 22 dnia miesiąca w jednym kościele modlą się do świętej Rity - patronki spraw trudnych i beznadziejnych. Może dlatego też lubię ten dzień taki dzień nadzieji... I jutro chyba się pomodle do niej chociaż ostatnio dalej niż bliżej mi do kościoła...
-
Oby jutro jak sie obudze tu bedzie mnóstwo pozytywnych testów !!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
LiluyEvans wrote:kurde a myslalam ze sie wyjasni i pojdzie jak z platka
panazuzanna lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dzisiaj mąż pytał mnie czy zrobiłam test,bo dzisiaj jest nasz szczególny dzień- rocznica ślubu i myślał,że zrobię mu telefoniczą niespodziankę,a tutaj tłumaczę że jutro testuje z dziewczynami z forum ;*
LilyEvans, Gigi lubią tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:Dzisiaj mąż pytał mnie czy zrobiłam test,bo dzisiaj jest nasz szczególny dzień- rocznica ślubu i myślał,że zrobię mu telefoniczą niespodziankę,a tutaj tłumaczę że jutro testuje z dziewczynami z forum ;*
I jak to przyjął?
Szczerze Cie podziwiam bo ja bym nie wytrzymała w swoją rocznicę ślubu pewnie bym zrobiła i dziś i jutro hehe no ale tzn musisz mieć silna wolę -
Bajkaaa wrote:LiluyEvans - a ty nie powinnaś iść spać?
jutro twój dzień wyspij sie:-) no i szybciej czas zleci
Student nie spiStudent ma deadliny. A nic nie robi bo z Wami siedzi :p
Dziekuje za troske troche masz racjipanazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Bajkaaa wrote:I jak to przyjął?
Szczerze Cie podziwiam bo ja bym nie wytrzymała w swoją rocznicę ślubu pewnie bym zrobiła i dziś i jutro hehe no ale tzn musisz mieć silna wolę
Mam dzięki LiluyEvanspostanowiłam,że zatestuje z dziewczynami to musiał to zaakceptować.
-
Flowwer wrote:Przynajmiej wiem że u mnie to kwestia owulacji tyle dobrze bo na mnie letrozol działa więc mam cichą nadzieje że to kwestia czasu. Muszę uzbroić się w cierpliwość a to już wytrenowałam
No mialas na to 11 lat, czego szczerze wspolczuje.
W takim razie powodzenia, owocnych staran i owulacjiPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs