Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
bynajmniej
1. partykuła wzmacniająca przeczenie w wypowiedzi, np.: Nie jest to problem bynajmniej prosty.; wcale, zupełnie, ani trochę;
2. wykrzyknienie będące przeczącą odpowiedzią na pytanie
Napisalas ze 30zl, nie u Ciebie
Pamietaj bo bedziesz dzieckouczyc poprawnej polszczyznysayuri3, panazuzanna lubią tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
a ja jak miałam nadzieje cały dzisiejszy dzień że może u mnie w tym miesiącu @ nie przyjdzie, tak im bliżej wieczora tym bardziej uważam że poprostu organizm mój szykuje się do @ i obym dziś szybko zasneła bo już będzie środa, mnóstwo waszych pozytywów i jakoś zleci do mojego terminu
-
Kaczorka wrote:Już dziewczyny niecierpliwie czekam do jutra szkoda, że wstaję szybciej niż Wy :p
U mnie beta w Diagnostyce 25 zł.
I w końcu mam wynik progesteronu!! 20,38
Pamietam jak ja czekalam na Twoj test, bardziej niz na moj jutro czekam
Progesteron mam nadzieje dobry (nie znam sie) i z gory gratuluje
Ja wstaje o 6 zeby u Was byla 7 specjalnie dla Gigipanazuzanna lubi tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Uff, nie było mnie tu cały dzień i ledwo przebrnęłam! Suri, Kaczorka, gratuluję! A za wszystkie jutrzejsze testując trzymam kciuki! I czekam rano na same dobre wieści!
mnie dziś od rana strasznie ciągnie brzuch, tak dziwnie... w ogóle w tym cyklu jest jakoś inaczej przed okresem... totalnie brak śluzu, biust dużo mniej boli, za to bolą sutki, pierwszy raz w życiu;) i ta szyjka taka inna... nie chce myśleć ze może to coś znaczyć bo nie chce się niepotrzebnie nakręcić i znowu rozczarować...suri2016, Flowwer lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
wiecie jedna koleżanka kiedyś mi powiedziała że ona objawy miała dokladnie jak na okres tylko że trwało to 2 tyg, więc chyba co organizm to inaczej i mocno wierze w to że jak ktoś czegoś bardzo chce to to osiągnie!
tylko fajnie by było szybciej niż później:)Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
sayuri3 wrote:Zazwyczaj nie robię jakiś rażących błędów w szkole z polskiego byłam całkiem dobra, no ale jak człowiek w stresie, to i pisze głupoty Ale dziękuję, zawsze dobrze się czegoś dowiedzieć nowego na starość
Ja za to jestem dysortografem :p A z Polskiego mialam 2-3
Jaka starosc? Starosc zaczyna sie po 80, tak zauwazylam
Bocianiatko heh pierwszy raz bola sutki? Pogadaj ze swoim bo cos zlabo w tym temacie? :'DPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Temperatura jest jednak nieomylna, drastycznie dziś spadła i bach właśnie @ przylazła Także kochane moje nie doczekałam jutrzejszego testowania z Wami ;( ale baaaaaaaardzo mocno trzymam za Was kciuki i życzę sobie z samego rana zobaczyć wasze zielone wykresy i zdjęcia testów z 2 pięknymi kreseczkami! Nie może być inaczej!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Temperatura jest jednak nieomylna, drastycznie dziś spadła i bach właśnie @ przylazła Także kochane moje nie doczekałam jutrzejszego testowania z Wami ;( ale baaaaaaaardzo mocno trzymam za Was kciuki i życzę sobie z samego rana zobaczyć wasze zielone wykresy i zdjęcia testów z 2 pięknymi kreseczkami! Nie może być inaczej!
Bardzo mi przykro! ale nie przejmuj się kolejny miesiąc to kolejny cykl starań powodzenia Ci zycze :-*Maja84 lubi tę wiadomość
-
Maja dziekuje za kciuki, trzymam je za Ciebie na marcowe testowanko Przy okazji mocno tule
Staraczka 24 nie wiem jak to wyglada w poszczegolnych fazach wiec zdaje sie na Was. Ja nigdy nie mialam normalnych faz bo to chyba moj pierwszy cykl owuylacyjny (przed tabletkami nie miewalam owulacji, a je same bralam 3 lata).
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Maja84 wrote:Temperatura jest jednak nieomylna, drastycznie dziś spadła i bach właśnie @ przylazła Także kochane moje nie doczekałam jutrzejszego testowania z Wami ;( ale baaaaaaaardzo mocno trzymam za Was kciuki i życzę sobie z samego rana zobaczyć wasze zielone wykresy i zdjęcia testów z 2 pięknymi kreseczkami! Nie może być inaczej!
nie wiem czy to pocieszy ale lepiej że @ przyszła teraz niż miałaby się spóźnić kilka dni... a tak to szybciej zaczyna sie nowa nadzieja
ja coś czuje że mnie @ nawiedzi task jak w ostatnim cyklu czyli dwa dni wcześniej czyt. w czwarek, no ale zobaczymy
Maja84 lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:u mnie na fb moja poradnia gin udostepniła post odnośnie konsultacji ginekologicznych i dodali filmik z ush 3d kurcze jakie to musi być super oglądać tak własne dziecko
Super jest, miałam takie okazje przeprowadzić tylko że ja jako "półpacjentka" leżałam na łóżku i praktycznie nic nie widziałam, dopiero mój mąż nagrywał i w domu obejrzałam a druga sprawa ze zależy jak dziecko jest ułożone bo nasz młody to strasznie uciekał od ciepła głowicy wiec nie chciał się za bardzo pokazać
-
LiluyEvans wrote:Maja dziekuje za kciuki, trzymam je za Ciebie na marcowe testowanko Przy okazji mocno tule
Staraczka 24 nie wiem jak to wyglada w poszczegolnych fazach wiec zdaje sie na Was. Ja nigdy nie mialam normalnych faz bo to chyba moj pierwszy cykl owuylacyjny (przed tabletkami nie miewalam owulacji, a je same bralam 3 lata).Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.