Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sayuri3 wrote:ja jutro testuje, nie dam rady sie wstrzymać już kupiłam z rossmanna facelle, niby wykrywa nawet wczesną ciążę, więc mam cichutką nadzieje, ze może pojawi sie jakaś bladziutka kreseczka W pierwszej ciazy tez robiłam test, pierwszy negatywny, a dwa dni później już dwie kreski, więc nadzieja jest Dodatkowo od około godziny czuje jakby mi coś stało na żołądku, no i dziewczyny wybaczcie za stwierdzenie, ale też wam tak mokro? normalnie jakbym się zsiusiała, albo przynajmniej okres dostała, wiec latam co 10 minut do toalety patrzec co sie tam dzieje
Mam tak samo moze to dobry znak -
Bibiś wrote:A gdzie jest ta lista jestem tu nowa i nie wiem co i jak i w razie czego to jak moge sie na ta liste wpisac
-
Bajkaaa wrote:yhm wybacz nie rozumiem poprostu niektórych słów hehe:)
co do jutra to będzie szczęśliwy dzień wierzę w to!
roznica wieku 10 lat
bo organizm to taki maly lobuz co Ci nie powie co jest i czeka na test
co do tego momentu zaplodnienia to by bylo idealnie, albo chociaz od implantacji
gydby sie robilo cos jednoznacznego jak jakis slad/znamie w malo widocznym miejscu i tylko w ciazypanazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Dziewczyny a jesli moge dopytac to jak u Was z zapachem? u mnie jest mega kwasno az czuje jak ide siku. Ale nic nie swedzi ani nie piecze wiec raczej nie infekcja
Juz wspolczuje kamelkowo tych zapisow i szukania w postach kto kiedy
Powinno sie wysylac wiadomosc prywatna z wpisywaniem na konkretny dzien i z wynikiem bo mozna sie tu zgubic jak sie szuka :p
Madzialenka nie tylko Ty, jak pomysle ze juz niecale 11,5h to az mnie skurcze lapia i krzyz boli :pGigi, madzia8lenka, panazuzanna lubią tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:roznica wieku 10 lat
bo organizm to taki maly lobuz co Ci nie powie co jest i czeka na test
co do tego momentu zaplodnienia to by bylo idealnie, albo chociaz od implantacji
gydby sie robilo cos jednoznacznego jak jakis slad/znamie w malo widocznym miejscu i tylko w ciazy
nawet ginekolog za wcześnie nie powie, bo już kilka razy jak byłam u mojej gin to mówiła mi że jeszcze nic nie widać ale to nie takie hop siup
no wlaśnie taki łobuz czyli rodzaju męskiego, jakby było żeńskiego to na pewno był by jakiś sygnał bo kobieta to taka niecierpliwa i rozumie inne kobiety hehe i dała by znaćpanazuzanna lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:nawet ginekolog za wcześnie nie powie, bo już kilka razy jak byłam u mojej gin to mówiła mi że jeszcze nic nie widać ale to nie takie hop siup
no wlaśnie taki łobuz czyli rodzaju męskiego, jakby było żeńskiego to na pewno był by jakiś sygnał bo kobieta to taka niecierpliwa i rozumie inne kobiety hehe i dała by znać
dokladnie organizm to rodzaj meski, oni wszyscy sa lobuzami i nie rozumieja kobiet a zwlaszcza tak skomplikowanych jak staraczkiGigi, Bajkaaa, panazuzanna lubią tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Dziewczyny a jesli moge dopytac to jak u Was z zapachem? u mnie jest mega kwasno az czuje jak ide siku. Ale nic nie swedzi ani nie piecze wiec raczej nie infekcja
Powinno sie wysylac wiadomosc prywatna z wpisywaniem na konkretny dzien i z wynikiem bo mozna sie tu zgubic jak sie szuka :p
Madzialenka nie tylko Ty, jak pomysle ze juz niecale 11,5h to az mnie skurcze lapia i krzyz boli :p
ja tam pije ostatnio więcej niż zawsze ale też nie mega dużo więc zapachu to ja tam nie czuje żadnego prawie
a jak tylko kamelkowo się odezwie to damy rade jakoś to w prosty sposób przekazać
no i życze wam dziś szybkiego snu i oby te 11 h szybko zleciało -
sayuri3 wrote:u mnie zapach też lekko kwaśny i też nic nie piecze, nie swędzi, nie boli no i tego śluzu dużo, przezroczysty, doslownie jak woda
to moj jakbys wymieszala wode z kremem spf 50 (takim mega gestym)
Bajko ja mam takie pragnienie ze 3-4l pije ostatnioPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Dziewczyny a jesli moge dopytac to jak u Was z zapachem? u mnie jest mega kwasno az czuje jak ide siku. Ale nic nie swedzi ani nie piecze wiec raczej nie infekcja
Madzialenka nie tylko Ty, jak pomysle ze juz niecale 11,5h to az mnie skurcze lapia i krzyz boli :p
Zgadzam się z Tobą co do tych zapisów na testowanko,ewentualnie jak któraś ma kropka nas już w sobie.
A co do zapachu...hmmm... Szczerze nie zwracałam uwagi jedynie jak leże czy siedze to mam bardzo mokro i to widać ma majtkach,do tego jak się podcieram to mam taki kremowy,lepki śluz.
Też mam takie skurcze i ból krzyża ale to od kilku dni ;P -
Bajkaaa wrote:no to czekam na te jutrzejsze pozytywy! bo zapowiada się obiecująco:)
a tak z innej beczki ile kosztuje beta z ciekawości pytam, jakbym czasem miała ochotę iść to jak się nastawiać?
U mnie 35 zł -
sayuri3 wrote:chyba coś z 30 zł, bynajmniej u mnie w mieście
Pamietaj ze bynajmniej to nie przynajmniej
Nie jestem niemila zeby nie bylo, po prostu szanujemy jezyk Polski
Madzialenka ja mam takie @ bole krzyza od 3-4 dni dokladniepanazuzanna lubi tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs