Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo Wam kochane dziękuję za ciepłe słowa Z całego serducha trzymam za Was wszystkie kciuki, żeby luty należał do Was!!! A ja się nie poddam wrednej małpie! w końcu ją przegonię na dłuższy czas i mam nadzieję, że już w marcu Mimo, że pora mi iść na wątek marcowy, zostanę tu z Wami do końca, bo tu tak ciepło w waszym gronie no i nie mogę się doczekać waszych zielonych kropeczek
LilyEvans lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Bajkaaa wrote:nie wiem czy to pocieszy ale lepiej że @ przyszła teraz niż miałaby się spóźnić kilka dni... a tak to szybciej zaczyna sie nowa nadzieja
ja coś czuje że mnie @ nawiedzi task jak w ostatnim cyklu czyli dwa dni wcześniej czyt. w czwarek, no ale zobaczymy
A ja wierzę, że Cię nie nawiedzi wcale :*
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Bardzo Wam kochane dziękuję za ciepłe słowa Z całego serducha trzymam za Was wszystkie kciuki, żeby luty należał do Was!!! A ja się nie poddam wrednej małpie! w końcu ją przegonię na dłuższy czas i mam nadzieję, że już w marcu Mimo, że pora mi iść na wątek marcowy, zostanę tu z Wami do końca, bo tu tak ciepło w waszym gronie no i nie mogę się doczekać waszych zielonych kropeczekPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
w_nika wrote:Byłam pytać o wyniki
Marfologie mam ok, glukozy też mocz bakterie.
Bety mi nie zrobili ! Boże co za szpital a jak poronilam to skąd będą wiedzieć?
Wizyty nie było także na wynik Bety muszę poczekać do jutra :'(
Kurde nieodpowiedzialni jacys....
Jakas powazna bakteria w moczu?Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Kurde nieodpowiedzialni jacys....
Jakas powazna bakteria w moczu?
To jest jakaś masakra, no ale co miało się zdarzyć to pewnie się już zdarzyło i czasu nie cofniemy.
No ale chciałabym wiedzieć co się dzieje ! ehh -
w_nika wrote:Nie mam pojęcia bo do tej pory nie było wizyty no a pielęgniarka lekarzem nie jest
To jest jakaś masakra, no ale co miało się zdarzyć to pewnie się już zdarzyło i czasu nie cofniemy.
No ale chciałabym wiedzieć co się dzieje ! ehh
Spokojnie, moze dzidzia jest silna i sie utrzyma
Bardzo Ci wspolczuje ;-;
Zycze Ci duzo sily i zdrowkaBajkaaa, w_nika lubią tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
mycha91 wrote:Progesteron 8.7. Dobrze,zle? Mniej wiecej 7-8dpo.
Ja wlasnie tez dostalam wyniki, 7dpo- 11,8ng/ml. Tez sie zastanawiam czy jest ok. Z tego co mi tu piszą, to dla f. lutealnej od 1,7 do 27,0 jest w porządku. -
w_nika wrote:Hej,
wylądowałam dziś w szpitalu, pokrwawiłam rano.
Boję się że to już koniec
Powodzenia dla wszystkich które jeszcze czekają na testowanie :*
Z całej siły trzymam kciuki! Będzie dobrze, przytulas:) -
Bocianiątko wrote:mnie dziś od rana strasznie ciągnie brzuch, tak dziwnie... w ogóle w tym cyklu jest jakoś inaczej przed okresem... totalnie brak śluzu, biust dużo mniej boli, za to bolą sutki, pierwszy raz w życiu;) i ta szyjka taka inna... nie chce myśleć ze może to coś znaczyć bo nie chce się niepotrzebnie nakręcić i znowu rozczarować...
Bocianiątko lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
Kamelkowo wrote:No to mam do przeczytania 22 strony.
Kciukam za jutrzejsze testerki. A wszystkie z @ mocno tule :*
Ja jak zobaczylam ile mam do nadrobienia, to po kawę już chciałam iśćKamelkowo lubi tę wiadomość
-
U mnie usunieto małego polipa który był przy ujściu jajowodu i małe ogniska endometriozy przy szyjce. Dr stwierdził że nie sa to zmiany utrudniające w zajsciu w ciążę. Czyli dalej jestem w kropce. Czyli od kolejnego cyklu ruszam ze stymulką bo ovu naturalnych nie mam.
suri2016 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄