Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wam powiem ze wczoraj sie troche podlamalam tym progesteronem bo to oznacza ze w tym miesiacu znowu nici. Ale dzis sie ogarnelam i do walki dalej. Dostane luteine i bedzie lepiej.
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Współczuję wam takich @ ja to mam 3 dni a w 4 plamienia ale te 3 dni spokojne zawsze tylko w 1 dniu boli,
moja trwa tydzien, dwa dni nie wychodze z lozka i nic nie pomaga
leje sie tak ze 1 tampon na max 2hPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Mnie tez okropnie boli brzuch jak na @, a raczej plecy bo u mnie to idzie w krzyz i uda
co raz bardziej boli wiec juz sie nic pozytywnego nie spodziewam
do tego sikam co 30 minut a nie pije tak duzo i spadlo mi cisnienie na tyle ze jak mi sie zrobilo slabo w lazience to sie zlapalam rozgrznegoa kaloryfera i oparlam tez twarza o niego, a nie mialam sily sie podniesc
wygladam jak by mi ktos przywalilWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 10:30
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Kaczorka wrote:Lily - aż w szoku jestem, że u Ciebie biało!!
Śluzem bym się aż tak nie sugerowała, bo u mnie nie ma go prawie wcale. Więc to nie jest wyznacznik.
Ja dziś na drugą betę idę i chyba stresuję się bardziej niż przed pierwszą..
Nie sugeruje sie sluzem bo ostatnio co drugi dzien mam inny :p
Ja tez jestem w szoku, az serce zaklulo
powodzenia na drugiej becie!Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Kaczorka,Tinusia proszę się nie stresować wiem wiem, łatwo powiedzieć...
Będzie dobrze dziewczyny, dzielne babki jesteście, to fasolki tez dzielne będąTinusia lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:No to dawaj fotkę
Na zapodaj.net. wybierz zakładkę "forum" i wrzucaj
Gratuluję!!
Tak można wstawić zdjęcie testu na forum Mariafaf24Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 11:32
-
Bibiś wrote:Aa to przepraszam zasugerowalam sie Twoim nickiem hehe szkoda ze bede musaiala was opuscic tu tak fajnie ale okres nie ma litosci i nici z fasolki
Przecież możesz zostać z nami później dołączymy razem do marcowego testowanka