Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mavis wrote:Cześć,
zrobiłam dziś rano test, ale ja tam widzę baardzoo bladą kreseczkę Nie wiem czy będzie coś widać na zdjęciu, ale proszę Was o interpretację.
https://zapodaj.net/51e96fa9344ae.jpg.html
Trzymam kciuki żeby zamienił się w pozytyw. -
Mavis wrote:Cześć,
zrobiłam dziś rano test, ale ja tam widzę baardzoo bladą kreseczkę Nie wiem czy będzie coś widać na zdjęciu, ale proszę Was o interpretację.
https://zapodaj.net/51e96fa9344ae.jpg.html
Biała kreska w miejscu gdzie powinna być różowa - negatyw niestety. -
A ja właśnie usmażyłam z mężem całą masę faworków na jutro trzeba będzie sobie dosłodzić jutro, żeby się wiodło
Gigi - betę masz dość niską, ale owulacja mogła być później niż Ci się wydaje. Więc póki co głowa do góry i w piątek powtórz badanie -
Kaczorka wrote:A ja właśnie usmażyłam z mężem całą masę faworków na jutro trzeba będzie sobie dosłodzić jutro, żeby się wiodło
Gigi - betę masz dość niską, ale owulacja mogła być później niż Ci się wydaje. Więc póki co głowa do góry i w piątek powtórz badanie
Ostatnio gdzieś przeczytałam, że nawet do 14dni może być zagniezdzenie po owu. Nie wiem czy to faktycznie prawdaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 19:46
-
a ja mam taką ochotę na coś dobrego... tylko sama nie wiem na co, w sumie to nawet głodna nie jestem hehe
p.s. w tamtym cyklu @ dostałam w 28 dc a dziś mam 27 więc może franca przyjdzie jutro i dlatego mnie tak na cos dobrego zbiera hehe:P -
Gigi wrote:Owulacja na pewno nie była później.Ewentualnie dzień, dwa później. Zagniezdzenie mogło być później.
Ostatnio gdzieś przeczytałam, że nawet do 14dni może być zagniezdzenie po owu. Nie wiem czy to faktycznie prawda
Dzień czy dwa może robić dużą różnicę - więc czekamy do piątku a ja trzymam kciuka, żeby było super
Ja na słodkie w ogóle nie mam ochoty. A faworki zrobiliśmy, bo już wcześniej obiecałam wszystkim w domu :p -
Bajkaaa wrote:a ja mam taką ochotę na coś dobrego... tylko sama nie wiem na co, w sumie to nawet głodna nie jestem hehe
p.s. w tamtym cyklu @ dostałam w 28 dc a dziś mam 27 więc może franca przyjdzie jutro i dlatego mnie tak na cos dobrego zbiera hehe:P
My wlasnie wszamalismy budyn domowej roboty ^^
Bylam u gina - od nastepnego cyklu 3x dziennie lutka pod jezyk. Powiedzial ze taki wynik dla kobiety nie planujacej ciaze bylby ok. Ale dla starajacej sie o dziecko wydluza czas i moxe powodowac problemy juz poczatku ciazy. Jesli nie zajde za 4 cykle to mam sie znowu zjawic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 20:06
-
oj ja nie lubie budyniu chyba że w masie do ciasta hehe:)
ja to zaraz po @ sprobuje sie umowić do mojej gin, a najbardziej ciekawa jestem tych wyników przeciwciał, bo jeśli są za wysokie mam dostać coś na zbicie, no ale to w przyszly czwartek sie dowiem -
Gigi wrote:Lily nawet nie wiesz jak mi jest smutno z twojego powodu może ten fasolek potrzebuje jeszcze czasu, żeby pokazało to na teście...
Inne dziewczyny też dzisiaj testowaly ale u nich jeszcze są duże szanse bo testowaly znacznie wcześniej niż my
Ja mam nadzieje ze masz racje, jestem dzisiaj w depresji zycia bo poza negatywnym testem kilka innych nieszczesc mi sie trafilo, ale nie do opowiadania tutaj.
Melduje ze spalam bo zdychalam ze zmeczenia, @ jeszcze nie ma, jest duzo kremowego sluzu, wszytskie bple sie utrzymuja.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
mycha91 wrote:Lily za to testowanie popoludniu to jakbym Cie w dupe kopnela! Czego tam szukalas jak rano z skoncentrowanego moczu nie wyszlo! Odloz ten drugi test bedziesz testowac dopiero w piatek. Jesli np. Dzis bylo zagniezdzenie to ani popoludniu dzis ani jutro rano nic nie zobaczysz slonko
Kop, nie moja wina, kilka dziewczyn tutaj mnie namawialo, kilka na watku 97. Chcialam sorawdzic czy sie nie pomylil ze swojej wady
Ale: Kupilam 2 pak bo tylko takie sa. Zatestuje jutro rano i tak. W piatek mam bete bo bede w koncu w Polsce ale tylko na 3 dni.
Nic nie stracilamPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Kaczorka wrote:A ja właśnie usmażyłam z mężem całą masę faworków na jutro trzeba będzie sobie dosłodzić jutro, żeby się wiodło
mmm faworkii
A czemu doslodzic jutro zeby sie wiodlo? Jak trzeba to ja sie wytarzam w cukrze pudrze
Edit: Czy jutro tlusty czwartek ze tak o tym gadacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 20:22
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:mmm faworkii
A czemu doslodzic jutro zeby sie wiodlo? Jak trzeba to ja sie wytarzam w cukrze pudrze
Edit: Czy jutro tlusty czwartek ze tak o tym gadacie?
Dokładnie - tłuściutki czwarteczek i żeby się wiodło to trzeba jeść pączusie i faworki
Pączki do pracy dostarczy koleżanka, więc ja dorobiłam faworki
Hehe, a mąż pierwszy raz robił i cieszył się jak dziecko jak mu pozwoliłam wałkiem bić ciasto :pFlowwer lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Dokładnie - tłuściutki czwarteczek i żeby się wiodło to trzeba jeść pączusie i faworki
Pączki do pracy dostarczy koleżanka, więc ja dorobiłam faworki
Hehe, a mąż pierwszy raz robił i cieszył się jak dziecko jak mu pozwoliłam wałkiem bić ciasto :pPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Kiedys tez moze zrobie, ale teraz niestety sie nie oplaca. Dla siebie nie bo za dobrze wygladam o 5kg, nikogo nie mam bliskiego... kiedy bede robic z dzieckiem
Będzie ten czas,że mały albo mała powiedzą :"Mamo,mamo ja też chce" albo "Mamo daj wałek" ❤Flowwer, LilyEvans lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja chyba jeszcze raz zatestuję w lutym strasznie bolą mnie sutki, szczypią tak, że aż nie mogę nosić bluzek i staników hahaha mój luby jest zachwycony, a ja mam wrażenie, że mi cycki odpadną... Poza tym jestem straszliwie zmęczona, senna (od 2h zmuszam się do nie spania, ale zaraz idę spać, nie wytrzymam dłużej) brzuch trochę przestał mnie boleć, ale czuję się z każdym dniem coraz gorzej mam wrażenie że na piersiach wychodzą mi żyłki, nie wiem czy to dobrze... postaram się do końca tygodnia zrobić betę, ale zobaczymy jak będzie z czasem, bo ostatnio zalatana jestem :p