Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
calza wrote:Hej dziewczyny, ja chyba jeszcze raz zatestuję w lutym strasznie bolą mnie sutki, szczypią tak, że aż nie mogę nosić bluzek i staników hahaha mój luby jest zachwycony, a ja mam wrażenie, że mi cycki odpadną... Poza tym jestem straszliwie zmęczona, senna (od 2h zmuszam się do nie spania, ale zaraz idę spać, nie wytrzymam dłużej) brzuch trochę przestał mnie boleć, ale czuję się z każdym dniem coraz gorzej mam wrażenie że na piersiach wychodzą mi żyłki, nie wiem czy to dobrze... postaram się do końca tygodnia zrobić betę, ale zobaczymy jak będzie z czasem, bo ostatnio zalatana jestem :p
Mialam takie same objawy, ba dalej mam - sutki juz ponad tydzien tak pieka ze nie wiem czy przy okazji sobie nie przebic bo i tak nie poczuje, cycki tak ciezkie jak bym do nich cementu dodala - tylko miekkie, ogromne sa tak ze moj chlop przez wideo sie nie moze nacieszyc. Do tego oczywiscie spalam i o 12 i o 19 bo umieralam, za to rano bezsennosc jak nigdy u mnie. Do tego bol podbrzusza, ciagniecie i klucie w jajnikach iczasem takie delikatne uklucia w macicy, bol krzyza jak na @ albo jakbym sie odzwigala.
No i testy negatywne, ale @ jeszcze nie przyszla wiec nadzieja sie tli. Nie mowie ze tak musi byc u Ciebie ale nie chce zebys sie nakrecila jak ja bo to nic pozytywnego.madzia8lenka, panazuzanna lubią tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
U mnie podobne objawy, ból piersi, jeszcze syn mnie niechcący uderzył w jedną, to myślałam, że zaczne wyć z bólu... no i boli mnie w kółko brzuch tylko jakoś tak dziwnie "u góry".. okres póki co nie nachodzi ( i mam nadzieje, że tak zostanie) w piątek powtarzam test, bo dziś im dłuzej patrzyłam na test to miałam wrażenie, że widzę 'cień cienia' ale znając życie to moje paranoje No i dziś od rana tak mnie głowa boli, że szkoda gadać. W ogóle czuje się jakaś wypompowana, nie mam siły na nic, chodzę i snuje się po kątach nie wiedząc co ze sobą zrobić, nerwy mam takie, że lepiej nie podchodzić za blisko
-
Powiem Wam ze jestescie dla mnie zjawiskiem xD mnie zawsze tak przed @ bola cycki. Wiec jesli u mnie to bedzie objaw ciazy to nawet go nie zauwaze xD
panazuzanna lubi tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Powiem Wam ze jestescie dla mnie zjawiskiem xD mnie zawsze tak przed @ bola cycki. Wiec jesli u mnie to bedzie objaw ciazy to nawet go nie zauwaze xD
A mnie np nigdy piersi nie bolą tak naprawdę nawet nie wiem co to znaczy ból piersipanazuzanna lubi tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Powiem Wam ze jestescie dla mnie zjawiskiem xD mnie zawsze tak przed @ bola cycki. Wiec jesli u mnie to bedzie objaw ciazy to nawet go nie zauwaze xD
A ja nie wiem jak to jest Ja jestem zjawiskiem bo ja dopiero wtym, cyklu sie dowiedziala jak wygladaja poszczegolne fazy.
Okresu dostalam w wieku 14 lat, zero owulacji az w wieku 15,5 roku zaczelam brac antykoncepcje hormonalna wiec nadal nie wiedzialam co to jest normalny cykl. To byla pierwsza owulacja w moim zyciu, porpzednie dwa cykle mialy odpowiednio 14 i 19 dni i tez dostawalam okresu z zaskoczenia, nawet tak bardzo nie bolalo. Balam sie ze jej nigdy nie dostane.panazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:A ja nie wiem jak to jest Ja jestem zjawiskiem bo ja dopiero wtym, cyklu sie dowiedziala jak wygladaja poszczegolne fazy.
Okresu dostalam w wieku 14 lat, zero owulacji az w wieku 15,5 roku zaczelam brac antykoncepcje hormonalna wiec nadal nie wiedzialam co to jest normalny cykl. To byla pierwsza owulacja w moim zyciu, porpzednie dwa cykle mialy odpowiednio 14 i 19 dni i tez dostawalam okresu z zaskoczenia, nawet tak bardzo nie bolalo. Balam sie ze jej nigdy nie dostane.
Dlaczego brałas tabletki jak miałaś 15 lat ??no i skąd pewność ze nigdy nie miałas owulacji i ta jest Twoją pierwszą w życiu skoro nie jet to potwierdzone przez monitoring ?? z ciekawosci piszę skąd masz pewnośc. -
Zawsze wtedy powiększają się prawie o rozmiar -
Aneciorrrr262626 wrote:Hej jestem nowa staram się od 5m o fasolke. Mam cykle 28dniowe dziś mój 27 dc i nie wytrzymałam i zrobiłam test i oczywiście jedna a już myślałam że będą dwie te wszystkie objawy:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny