Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:ale nie robiłaś dzisiaj testu?
nie wiem czy dobrze kojarzę ale w piątek miałaś iść na bete to wszystko wyjaśni dlaczego dalej nie ma @
ja to sie ciesze że nie kupiłam żadnych testów wczoraj bo gdyby wyszło że jestem w ciąży a potem okazała sie biochemiczna to chyba bym się załamała... taki mam głupi charakter, a tak to czekam na @ w sumie terminowo powinna być za dwa dni...
Ja w takiej sytuacji jak Gigi bym wziela wolne na rzadanie, zamknela sie w kokonie z koudry i plakala. Ona jest silna
Gigi kochanie dasz rade, pomysl ze juz zaczelas nowy cykl
Bajko nie sikalam jeszcze wiec nie robilam. Zrobie bo i tak go mam wiec czemu nie. A beta w pt masz racjepanazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
no ja aktualnie bezrobotna więc wolne i tak mam, to czekam LiluyEvans na wynik,
ja to pierwsze co rano wstaje to ide do wc dlatego pytałam,
trzymam kciuki aby to bylo u ciebie Gigi tylko plamienie:)
no i powiedzcie coś optymistycznego dzisiejszego poranka:) -
Hej!
U mnie również nadal brak @, to już 32 dc, zwykle @ przychodziła 30 lub 31 dc. Objawy: baardzo wrażliwe i bolące piersi i ciągłe bóle podbrzusza jak na @ (od jakiegoś tygodnia...). Dodam, że piersi praktycznie nigdy nie bolały mnie przed @, a bóle podbrzusza pojawiały się maksymalnie w przeddzień @...
Wczorajsza beta z krwi w 10 dpo negatywna, więc chyba nie ma już nadziei...
Chociaż, może, dopóki @ nie przyjdzie.... Co myślicie?21 CS
Beta hcg:
07.05 133,43
08.05 228,93
09.05 403,02
11.05 998,47
12.05 1562,79 -
idalia wrote:Hej!
U mnie również nadal brak @, to już 32 dc, zwykle @ przychodziła 30 lub 31 dc. Objawy: baardzo wrażliwe i bolące piersi i ciągłe bóle podbrzusza jak na @ (od jakiegoś tygodnia...). Dodam, że piersi praktycznie nigdy nie bolały mnie przed @, a bóle podbrzusza pojawiały się maksymalnie w przeddzień @...
Wczorajsza beta z krwi w 10 dpo negatywna, więc chyba nie ma już nadziei...
Chociaż, może, dopóki @ nie przyjdzie.... Co myślicie?Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Dziewczyny to nie plamienie ale krwawienie i to mocniejsze niż zwykle w 1 dzień
Od rana pochłonelam już 3 pączki...
Mam pytanie. Wiem że po biochemicznej można starać się od razu. Ale czy warto zrobić jakieś badania? Planuję zrobić morfologie i może tsh?
Do lekarza chyba nie ma po co iść. Mam nadzieję, że to taki jednorazowy pech.
-
Bajkaaa wrote:no ja aktualnie bezrobotna więc wolne i tak mam, to czekam LiluyEvans na wynik,
ja to pierwsze co rano wstaje to ide do wc dlatego pytałam,
trzymam kciuki aby to bylo u ciebie Gigi tylko plamienie:)
no i powiedzcie coś optymistycznego dzisiejszego poranka:)
Ja jak wstane to ide do wc ale wtedy bylam w lozku
Poszlam i ... wzielam test do reki i bylam tak skupiona zeby go uzyc ze az nie uzylam :'D Po prostu sikalam z testem w rece ale przedemna a nie podemna. Wiec juz dupa...
jutro bedzie pewny wynik
Optymistyczne? Lece do Polski. Nie mam @. Temperaturka wzrosla jeszcze. Mam dobry ryz na sniadanie (wczorajsza kolacja z przyjaciolka, zamowiona z azjatyckiej restauracji). Jak polece za tydzien na wakacje to bede miec kolo 26C.
Same optymizmypanazuzanna lubi tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Ja jak wstane to ide do wc ale wtedy bylam w lozku
Poszlam i ... wzielam test do reki i bylam tak skupiona zeby go uzyc ze az nie uzylam :'D Po prostu sikalam z testem w rece ale przedemna a nie podemna. Wiec juz dupa...
jutro bedzie pewny wynik
Optymistyczne? Lece do Polski. Nie mam @. Temperaturka wzrosla jeszcze. Mam dobry ryz na sniadanie (wczorajsza kolacja z przyjaciolka, zamowiona z azjatyckiej restauracji). Jak polece za tydzien na wakacje to bede miec kolo 26C.
Same optymizmyNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Gigi wrote:Dziewczyny to nie plamienie ale krwawienie i to mocniejsze niż zwykle w 1 dzień
Od rana pochłonelam już 3 pączki...
Mam pytanie. Wiem że po biochemicznej można starać się od razu. Ale czy warto zrobić jakieś badania? Planuję zrobić morfologie i może tsh?
Do lekarza chyba nie ma po co iść. Mam nadzieję, że to taki jednorazowy pech.
Kochana jak chcesz zrobic calosc badan hirmonalnych to dodaj mnie do przyjaciolek to wysle Ci rozpiske od Suri -
Gigi - no tarczycę nie zaszkodzi i progesteron w 7 dpo. Bo może masz niski i dlatego się nie utrzymało.
Lily - zakręcony z Ciebie człowiek :p
Mam 2 pączki koło siebie i jakoś tak w ogóle nie mam na nie ochoty.. :ppanazuzanna lubi tę wiadomość
-
LiluyEvans wrote:Ja jak wstane to ide do wc ale wtedy bylam w lozku
jutro bedzie pewny wynik
Same optymizmy
Jesteś jedyna w swoim rodzaju z tym testem
smacznego jeśli chodzi o śniadanie
a rozumiem że to 26C oznacza temperature bo zastanawiałam się chwile:)
Gigi, ja bym i tak poszla do lekarza ale tylko po to by zobaczyć że jest wszystko ładnie czystko, bo z tych kilkuset stron które przeczytałam było bardzo dużo takich przyapadków i dziewczyny szły upewnić się u lekarza
ja byłam własnie w wc i myślałam że @ przyszła bo poczułam że coś się dzieje a tu tylko przezroczysty śluz, no to pewnie będzie @ za dwa dnipanazuzanna lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Gigi - no tarczycę nie zaszkodzi i progesteron w 7 dpo. Bo może masz niski i dlatego się nie utrzymało.
Lily - zakręcony z Ciebie człowiek :p
Mam 2 pączki koło siebie i jakoś tak w ogóle nie mam na nie ochoty.. :p
No trudno zaprzeczyc.
Ja bym jednego przygarnela, chociaz mnie mdli od rana. Ja caly rok nie jem paczkow tylko w tlusty czwartek 0,5-2max zjadalm.panazuzanna lubi tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Mialam takie same objawy, ba dalej mam - sutki juz ponad tydzien tak pieka ze nie wiem czy przy okazji sobie nie przebic bo i tak nie poczuje, cycki tak ciezkie jak bym do nich cementu dodala - tylko miekkie, ogromne sa tak ze moj chlop przez wideo sie nie moze nacieszyc. Do tego oczywiscie spalam i o 12 i o 19 bo umieralam, za to rano bezsennosc jak nigdy u mnie. Do tego bol podbrzusza, ciagniecie i klucie w jajnikach iczasem takie delikatne uklucia w macicy, bol krzyza jak na @ albo jakbym sie odzwigala.
No i testy negatywne, ale @ jeszcze nie przyszla wiec nadzieja sie tli. Nie mowie ze tak musi byc u Ciebie ale nie chce zebys sie nakrecila jak ja bo to nic pozytywnego.
Ehh... może masz rację... we wtorek/środę powinnam dostać @, poczekam... Zdołowałam się -
Bajkaaa wrote:Jesteś jedyna w swoim rodzaju z tym testem
smacznego jeśli chodzi o śniadanie
a rozumiem że to 26C oznacza temperature bo zastanawiałam się chwile:)
Gigi, ja bym i tak poszla do lekarza ale tylko po to by zobaczyć że jest wszystko ładnie czystko, bo z tych kilkuset stron które przeczytałam było bardzo dużo takich przyapadków i dziewczyny szły upewnić się u lekarza
Dziekuje Tak temperaturka, chodzi o to ze w UK caly rok te 7-19C a tam bede miec ciepelko
Gigi Bajka ma racje idz lepiej do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 09:42
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Kaczorka wrote:
Mam 2 pączki koło siebie i jakoś tak w ogóle nie mam na nie ochoty.. :p
łooo matko, ja zjadłam jednego i żałuje jak cholera, tak mnie zmuliło, że do końca dnia to już chyba sama woda;-)
-
staraczka24 wrote:To moja droga raz dwa trzy do lazienki spier...sz ty!!! Czeoamy na wynik!!!
Ale ja juz sikalam pierwszy raz dzisiaj...
Znowu mnie Mycha skopie za to ze robie test nie z porannego moczu, troche sie jej boje.
Mycha czekam na przyzwolenie.
CALZA Ty sie nie doluj, ja nie poto to napisalam zeby Cie zdolowac tylko sprowadzic na ziemie. Jesli masz w sobie fasolke i bedzie pozytywny test to super, jak nie to nie chce zebys przezywala to jak ja.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
ja musze zebrać się do wyjścia, kupić pączki i do mamusi tam posiedziec z siostrami wypić kawke i zjeść pączki
no i trzeba jakoś zapomnieć o @ która ma być bądź nie,
a co do testu z drugiego moczu to wiesz skoro i tak jutro idziesz na bete to ja bym zrobiła:P bo ja bym nie wytrzymała hahaFlowwer lubi tę wiadomość