Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gigi wrote:Dziewczyny to nie plamienie ale krwawienie i to mocniejsze niż zwykle w 1 dzień
Od rana pochłonelam już 3 pączki...
Mam pytanie. Wiem że po biochemicznej można starać się od razu. Ale czy warto zrobić jakieś badania? Planuję zrobić morfologie i może tsh?
Do lekarza chyba nie ma po co iść. Mam nadzieję, że to taki jednorazowy pech.
Hej,przykro mi z powodu @.Tez przeszłam biochemiczna,gdyby nie pozytywny test ciazowy w 11 dpo nie wiedziałabym o tym.13dpo dostałam miesiaczki,ale nie była jakos specjalnie intensywna,powiedziałabym normalna.Ponoc 50 % ciąż kończy się na tym własnie etapie i zazwyczaj nie ma co panikować,ale radzę jednak zrobić kilka podstawowych badań które moga a nie muszą byc przyczynami.Tak jak juz pisałam czasami tak sie zdarza bo to jest tzw"selekcja naturalna"i ciąza zostaje zatrzymana ze względów na cięzkie uszkodzenia i nic nie możemy z tym zrobić.Aleee czasem to wina np zbyt wysokiej prolaktyny lub tsh,albo niedoboru progesteronu.Kurczę jest tego troche,ale w razie czego mozesz je zrobić.Po biochemicznej oczywiście możesz się starac odrazu bo nie było zabiegu,więc nic nie stoi na przeszkodzie.Życze powodzenia ! -
Lily nie gniewaj się ale urlop na żądanie ewentualnie wiem ze lubisz jak szanujemy język polski
bertha, Karolina90, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Lily nie gniewaj się ale urlop na żądanie ewentualnie wiem ze lubisz jak szanujemy język polski
Dziekuje , nie bylam pewna, a mi wszystko podkresla jako blad bo mam klawiature angielska wlaczona.
Nie wiem czemu ubzduralam sobie ze to od rzadzeniaPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Dziekuje , nie bylam pewna, a mi wszystko podkresla jako blad bo mam klawiature angielska wlaczona.
Nie wiem czemu ubzduralam sobie ze to od rzadzeniaNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
LiluyEvans wrote:Dziekuje , nie bylam pewna, a mi wszystko podkresla jako blad bo mam klawiature angielska wlaczona.
Nie wiem czemu ubzduralam sobie ze to od rzadzenia
Za to nie jestem w stanie zapamiętać jak się pisze na pewno i naprawdę. Za nic w świecie. A i jeszcze w ogóle. Za każdym razem musze sprawdzać -
Siedzi taka z patykiem w lapie ale testu nie zrobi!
A ty nie mialas jutro na bete isc Lily?LilyEvans lubi tę wiadomość
-
Gigi wrote:Czyli do gina jak się @ skończy prawda?
Przepraszam może za oczywiste pytania ale naprawdę się nie znam na tym wszystkim.
Kolo owulacji estradiol
7dpo progesteron
I dovrze jest zrobic amh i krzywa cukrowa z obciazeniem 75.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:Lilyevans zaginela w akcji...
Usnelam, bo wczoraj poszlam spac kolo 1-2.
A dzisiaj mam dlugi dzien przed soba
Jeszcze nic nie pilam wiec mi sie nie chce siku, ide po kranowke.
Mycha jutro mialam isc ale staraczka mnie dreczy, a ja cekam na Twoja zgode. Ale i tak teraz nie pojde bo nie mam czym sikac.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
staraczka24 wrote:Oj lily lily co my z toba mamy. 0Rzez ciebie u mnie mic z tego niebedzie bo sie stresuje twoim wynikiem.: )
Juz pije wode wiec i sikanie bedzie pozniej Wybacz ale roztrzepana jestem
A jakk nie wyjdzie to co?Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
nick nieaktualny