Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka wrote:A mój mąż wczoraj wykwakał mojej mamie, że poszłam na jakieś badania krwi i ta już wczoraj drążyła :p Ale nic się nie przyznałam dowiedzą się w połowie marca jak wszystko będzie dobrze
Ja też jestem wstrzemięźliwa z ogłaszaniem nowości ale był dała kopniaka chłopowi
Kaczorka wrote:Mój mąż to jest jeszcze bardziej ostrożny niż ja. Tylko nie pomyślał, że moja mama ma radar na moją ciążę i będzie drążyć :p
Nie wiem jak one to robią moja mama wyczuje na 1 km że coś ze mną nie tak. Dobrze że jest na nartach w Alpach bo nic nie wie o laparo a tak by drążyła a mnie to irytuje ... Teściowa mino że mnie widzi 2 x dziennie potrafię ją obkręcić że nic się nie domyśla. Ostatnio się śmiałam z mężem że taki przekręt nie wyszedł by z moją mamą.
Oj czekam na twoją betę chyba będzie powyżej 200
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Gigi wrote:Ja niestety się nie znam na tym. A może beta już spadała od kilku dni? Jest taka możliwość? Nie wiem jaki był progesteron. Nie mierzyłam
Ja nie rozumiem jak mógł wyjść pozytyw przy takiej niskiej becie...
Ja dla pewności poszłam bym na betę
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Nie wiem jak one to robią moja mama wyczuje na 1 km że coś ze mną nie tak. Dobrze że jest na nartach w Alpach bo nic nie wie o laparo a tak by drążyła a mnie to irytuje ... Teściowa mino że mnie widzi 2 x dziennie potrafię ją obkręcić że nic się nie domyśla. Ostatnio się śmiałam z mężem że taki przekręt nie wyszedł by z moją mamą.
Oj czekam na twoją betę chyba będzie powyżej 200
No moja mama tylko na mnie spojrzy i już wie, że coś jest nie tak :p i zaraz drąży czasami tego nie lubię.
A co do bety - życzę sobie tego, żeby było powyżej 200.
Kasia - kolejną betę zrobiłam równo po 48h -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:No moja mama tylko na mnie spojrzy i już wie, że coś jest nie tak :p i zaraz drąży czasami tego nie lubię.
A co do bety - życzę sobie tego, żeby było powyżej 200.
Kasia - kolejną betę zrobiłam równo po 48h
To moze moja tez bedzie chociaz kolo 200 bo ja tez po 48h rowno zrobilam zobaczymy co wyjdzie, Tobie na pewno bo ty mialas naprawde ladna ta betkeFlowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiluyEvans wrote:Negatwy, nic innego sie nie spodizewalam. Szczegolne pozdrowienia dla Staraczki i Mychy
Nie zalamuj sie!!!!! nie wolno Bedzie dobrze jak nie w tym miesiacu to zawsze mamy jeszcze marzecWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 12:32
LilyEvans lubi tę wiadomość
-
Kasia1111 wrote:Nie zalamuj sie!!!!! nie wolno Bedzie dobrze jak nie w tym miesiacu to zawsze mamy jeszcze marzec
U mnie marzec odpada - nie widzimy sie. Kwiecien chyba tez...Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:No moja mama tylko na mnie spojrzy i już wie, że coś jest nie tak :p i zaraz drąży czasami tego nie lubię.
Wiesz mi kolezanka z pracy wywrozyla ze bede ze w oczach widac i ze za 9 msc cos wyjdzie...powiem tylko ze wrozyla mi nie caly miesiac temu
-
nick nieaktualny
-
Nika tak się cieszę!! Mega pozytyw dzisiejszego dnia
Co do głosów rozsądku to też fajnie jak są Ja czasem chce wierzyć w nierealne rzeczy chociaż rozum podpowiada coś innego hehe
Ja byłam na pączkach u mamusi która ma tak jak piszecie radar w oczach i szósty zmysł do wielu spraw ale choćby podejrzewala u mnie ciąże to woli nie pytać bo wie że u nas nie wychodzi i nie chce mnie dobijac pytaniami...
A tak z innej beczki znowu źle się czuję, znowu puls mi skacze bardzo i strasznie mnie to męczy jak mi się to nie uspokoi to będę musiała do kardiologa iść ale to dopiero w kwietniu bo będę miała wtedy możliwość za darmo mieć badania łącznie z holterem, kurcze najbardziej boję się że potwierdzi się teoria jednego lekarza że mam nerwice serca chociaż nie chce w to wierzyć, ale patrząc na moje problemy (nie mam na myśli problemów z zajściem w ciąże) to może się potwierdzić diagnoza...
P.s. Na pocieszenie udało mi się znaleźć jeszcze pączki w sklepiew_nika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiluyEvans wrote:Operacja mojego, raczej nie bedzie w stanie...
Poza tym nie mam @ wiec nie wiem kiedy zaczne kolejny cykl
No tak, skoro tak to wyglada....ale spokojnie glowa do gory nie zalamujemy sie absolutnie...o nie, nie, nie....piersc do przodu i do roboty w maju -
Jasne My i tak sie przytulamy kiedy tylko sie da, 1-2x dziennie
Zastanawia mnie ciagly wzrost temperatury, juz 37C i brak @. Boje sie ze znowu moje policystyczne jajniki mieszaly w tym palce.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
nick nieaktualnyLiluyEvans wrote:Jasne My i tak sie przytulamy kiedy tylko sie da, 1-2x dziennie
Zastanawia mnie ciagly wzrost temperatury, juz 37C i brak @. Boje sie ze znowu moje policystyczne jajniki mieszaly w tym palce.
Niestety nie wiem czym sie charakteryzuja takie jajniki? Moze moglabys mi krotko strescic? -
nick nieaktualnyMoj narzeczony tak sie ucieszyl ze kurcze chetnie by rozpowiedzial wszystkim, a wczoraj polozylismy sie na lozku wlaczylismy tv a odchil bluzke polozyl na nim reke przysunla sie i mowi: halo, halo tu tatus, slyszysz mnie? taki wariat z niego poprostu i jak tu go nie kochac
LilyEvans, Amy333, Flowwer, bertha, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Kasia1111 wrote:Niestety nie wiem czym sie charakteryzuja takie jajniki? Moze moglabys mi krotko strescic?
takie ktore latwo sie torbieluja. Zespol policystycznych jajnikow - PCOS.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
nick nieaktualny