Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
staraczka24 wrote:Sama mowilas ze masz test na dzis i jutro - tak pisalas wczoraj.: )
Tylko krowa nie zmienia zdania jak to mowi przyslowie ^^ -
Dziewczyny, powiedzcie mi czy mogę iść jutro ( 10dpo) na progesteron? Tak czuję że to może być ciąża. Ale jeśli nic nie wyjdzie to mogła być biochemiczna i mam za niski progesteron. Przy okazji zrobię betę i będę wszystko wiedziała.
-
Kasia1111 wrote:Kaczorek Czy ty tez masz takiego nerwa przed tymi wynikami dzis? Bo ja mam strasznego ja nie wiem jak ja do tej 18 wytrzymam
Nie. Nie mam nerwa bardziej ciekawa jestem. U mnie powinny być wyniki po 15
Ale mnie dziś sikawka męczy!! No co chwilę czuję jak mnie na pęcherz napiera zwariować można, bo w pracy jestem i nie chce mi się tak ganiać do WC. -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Nie. Nie mam nerwa bardziej ciekawa jestem. U mnie powinny być wyniki po 15
Ale mnie dziś sikawka męczy!! No co chwilę czuję jak mnie na pęcherz napiera zwariować można, bo w pracy jestem i nie chce mi się tak ganiać do WC.
Ja to mam nerwa strasznego boje sie ze mi spadla beta czy moze cos takie czarne mysli mam, niby mialam 79 to tez nie malo ale jednak stracha bede miec dopoki do lekarza nie pojdeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 11:27
-
Gigi nie obraź się, ale coś mi nie gra. Pisałaś wczoraj, że beta wynosiła 32 jednostki, a dzisiaj przyszła @. Są dwie opcje: albo wytworzył Ci się krwia i to wcale nie @, albo ciąży nie było - bo jest to fizycznie nie możliwe, żeby beta i pociążowy progesteron w ciągu jednego dnia spadł do 0 i wywołał @. No option.
_Hope_, Paulinucha87, LilyEvans, Alisa, Jedna_z_Wielu, bertha, suri2016 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Kasia1111 wrote:Ja to mam nerwa strasznego boje sie ze mi spadla beta czy moze cos takie czarne mysli mam, niby mialam 79 to tez nie malo ale jednak stracha bede miec dopoki do lekarza nie pojde
A którego dpo robiłaś?
Ja będę się denerwować jak coś będzie nie tak. Teraz to i tak nic nie da
A staram się wierzyć, że swój limit pecha już wykorzystałam i teraz wszystko skończy się dobrze -
hej wychodzę dzisiaj ze szpitala.
Wczorajsza beta: 2900 dzisiejsza: 4300
Pęcherzyk na USG widoczny z ciałkiem żółtym, nie pamiętam czy mi powiedzieli wielkość
Boże ale mnie pani pielęgniarka dzisiaj nastraszyła ! Pobierając mi betę mówi: wydaje mi się że dzisiaj pobieramy żeby zobaczyć czy przyrasta bo jak nie to dzisiaj pewnie zrobiliby Pani zabieg a jutro do domu...
Ja już czarne myśli. Do wyników nic nie dałam rady zrobić nic zjeść.
A tu taka niespodzianka ufff
Dziękuję Wam za wsparcie jesteście najlepsze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 11:47
innamorata88, Paulinucha87, Amy333, Flowwer, Bajkaaa, Asik84, bertha, E_w_c_i_a, Misiaimis, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:A którego dpo robiłaś?
Ja będę się denerwować jak coś będzie nie tak. Teraz to i tak nic nie da
A staram się wierzyć, że swój limit pecha już wykorzystałam i teraz wszystko skończy się dobrze
Ostatnia @ skonczyla mi sie 22.01 A bete robilam 21.02 W sumie moze masz razje lepiej sie nie martwicWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 11:47
-
innamorata88 wrote:Gigi nie obraź się, ale coś mi nie gra. Pisałaś wczoraj, że beta wynosiła 32 jednostki, a dzisiaj przyszła @. Są dwie opcje: albo wytworzył Ci się krwia i to wcale nie @, albo ciąży nie było - bo jest to fizycznie nie możliwe, żeby beta i pociążowy progesteron w ciągu jednego dnia spadł do 0 i wywołał @. No option.
Ja nie rozumiem jak mógł wyjść pozytyw przy takiej niskiej becie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 11:50
-
Gigi wrote:Ja niestety się nie znam na tym. A może beta już spadała od kilku dni? Jest taka możliwość? Nie wiem jaki był progesteron. Nie mierzyłam
Ja nie rozumiem jak mógł wyjść pozytyw przy takiej niskiej becie...LilyEvans lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Beta spada stopniowo, u mnie przy wszystkich biochemach spadała max po 10 jednostek na 2dni. Test wykryje nawet betę poniżej 20 jednostek. Progesteron też nie spada tak hop siup.
Uwielbiam ten Twoj glos rozsadku na rozemocjonowanym foruminnamorata88 lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Kasia1111 wrote:Ostatnia @ skonczyla mi sie 22.01 A bete robilam 21.02 W sumie moze masz razje lepiej sie nie martwic
No na zapas nie ma się co martwić będzie dobrze
w_nika - dobrze, że się skończyło pozytywnie teraz rośnijcie spokojnieKasia1111, w_nika lubią tę wiadomość
-
LiluyEvans wrote:Uwielbiam ten Twoj glos rozsadku na rozemocjonowanym forum
LilyEvans lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
KateHawke wrote:Dziewczyny odpowiedziałybyście mi? Ładnie proszę
KateHawke lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Nie chcę nie daj Boże wyjść na jakiegoś tetryka, ale czasami aż mnie palce świerzbią, żeby wtrącić swoje trzy grosze jak czytam niektóre herezje.
Nie wiem co to tetryk
Ale ja serio to lubie, kocham jak mnie sprowadzasz do parteruinnamorata88 lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
innamorata88 wrote:10dpo to trochę za późno na kontrolę progesteronu w normalnym cyklu. Na Twoim miejscu zrobiłabym samą betę i jeśli ta wyjdzie pozytywna, dopiero później kłułabym się na progesteron.
Dzięki dzięki, tak zrobię