Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Robiłam - wynik dziś koło 15.
Nie wiem czy to w głowie czy faktycznie, ale normalnie cofa mnie dziś w przełyku.. może beta rośnie :p
Ja ide dzisiaj o 8 zrobic bete druga dopiero i wyniki bede miala tak jakos przed 18 w intetnecie jest. Mam nadzieje ze beta urosla bo sie martwie bardzo. Pozatym dziwnie rozszyfrowac sie nie da tygodnia ciazy na mojej tabeli wynika1-2 na innym 2-3Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 07:04
-
nick nieaktualny
-
Kasia1111 wrote:Ja ide dzisiaj o 8 zrobic bete druga dopiero i wyniki bede miala tak jakos przed 18 w intetnecie jest. Mam nadzieje ze beta urosla bo sie martwie bardzo. Pozatym dziwnie rozszyfrowac sie nie da tygodnia ciazy na mojej tabeli wynika1-2 na innym 2-3
No bo tam są szerokie widełki Ja się ze swoim mieszczę i w 4 i w 5 tygodniu. Ale wiem, że to 4 oczywiście licząc od początku cyklu
Zobaczymy co tam nam przyrosło
A mój mąż wczoraj wykwakał mojej mamie, że poszłam na jakieś badania krwi i ta już wczoraj drążyła :p Ale nic się nie przyznałam dowiedzą się w połowie marca jak wszystko będzie dobrzeFlowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:No bo tam są szerokie widełki Ja się ze swoim mieszczę i w 4 i w 5 tygodniu. Ale wiem, że to 4 oczywiście licząc od początku cyklu
Zobaczymy co tam nam przyrosło
A mój mąż wczoraj wykwakał mojej mamie, że poszłam na jakieś badania krwi i ta już wczoraj drążyła :p Ale nic się nie przyznałam dowiedzą się w połowie marca jak wszystko będzie dobrze
Ja liczac Od cyklu mojego to jakis 3 tydzien mam wlasnie. Jak popatrzylam w necie wprzykladowe wynki takiej bety jak ja u i nyvh osob to oni tez 3 ale oj tam.lekarz powie a jak myslicie kiedy do gina isc zeby juz wykryl ciaze i wogole?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 07:27
-
nick nieaktualnyMoj narzeczony mial nikomu nie mowic jeszcze hehehchociaz dopoki od lekarza nie wyjde a on pierwsze co to juz siostrze i koledze wypaplal :mowi ze on taki szczesliwy ze chcialby to calemu swiatu wykrzyczec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 07:20
-
Kasia1111 wrote:Ja liczac Od cyklu mojego to jakis 3 tydzien mam wlasnie. Jak popatrzylam w necie wprzykladowe wynki takiej bety jak ja u i nyvh osob to oni tez 3 ale oj tam.lekarz powie a jak myslicie kiedy do gina isc zeby juz wykryl ciaze i wogole?
Ja planuje iść do ginekologa 13.03. Tu akurat na prywatną wizytę. A później już jestem umowioną do swojej ginekolog na NFZ na 6.04., więc tak by to wyglądało. No i dopiero po marcowej wizycie cokolwiek komuś powiem. A po kwietniowej chciałabym iść na zwolnienie.
Ale to jeszcze odległe czasy
Mój mąż to jest jeszcze bardziej ostrożny niż ja. Tylko nie pomyślał, że moja mama ma radar na moją ciążę i będzie drążyć :p -
Gigi, tuli bardzo mocno! W następnym cyklu się uda!
A mnie dziś kawa nie wchodzi... jakaś taka kwaśno-gorzka jest a temperatura stoi w miejscu...
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Kaczorka ja sobie też obiecywałam, że powiem najbliższym dopiero po badaniach prenatalnych, ale wyszło jak zawsze wiedzą praktycznie wszyscy oprócz mojej córki, bo wiem, że gdybym powiedziała jej to wiedziałby już cały świat także jej powiem po prenatalnych..3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Kaczorka ja sobie też obiecywałam, że powiem najbliższym dopiero po badaniach prenatalnych, ale wyszło jak zawsze wiedzą praktycznie wszyscy oprócz mojej córki, bo wiem, że gdybym powiedziała jej to wiedziałby już cały świat także jej powiem po prenatalnych..
Hehe, no ja do prenatalnych to czekać nie będę :p za długo
Ale postaram się jak najdłużej :p
Jakieś parcie na pęcherz mam dziś
Bocianiątko - mi też kawa słabo ostatnio wchodzi. Ale nie jest jakaś ohydna. Tylko tak po prostu
Trzymam za Ciebie mocno kciukaBocianiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wlasnie robilam druga bete i czekam do 18 na wyniki teraz tylko najgorsze ze bierze mnie jakies chorupsko bo mam mokry kaszel. Kupilam sobie cos w aptece co mozna wziasc jak sie jest wciazy lub podejrzewa wiecie o co vhodzi nie chce zaszkodzic fasolce ale dalrj mam wrazenie ze nic nie powinnam brac tylko herbata i koldra. Boje sie zezaszkodze malenstwu
-
Kasia1111 wrote:Ja wlasnie robilam druga bete i czekam do 18 na wyniki teraz tylko najgorsze ze bierze mnie jakies chorupsko bo mam mokry kaszel. Kupilam sobie cos w aptece co mozna wziasc jak sie jest wciazy lub podejrzewa wiecie o co vhodzi nie chce zaszkodzic fasolce ale dalrj mam wrazenie ze nic nie powinnam brac tylko herbata i koldra. Boje sie zezaszkodze malenstwu
Herbata z miodem i cytryną
Ja znowu chyba po jakąś żurawinę się wybiorę. Muszę ten mój pęcherz wzmocnić. -
nick nieaktualny
-
Paulinucha87 wrote:Dlaczego brałas tabletki jak miałaś 15 lat ??no i skąd pewność ze nigdy nie miałas owulacji i ta jest Twoją pierwszą w życiu skoro nie jet to potwierdzone przez monitoring ?? z ciekawosci piszę skąd masz pewnośc.
No nie mam 100%. Ale przez pol roku chodzilam do Gina na badania (pamietam ze wtedy mama musiala byc wg abinecie ) wlasnie 2-3 razy w miesiacu. Mozliwe ze to byl monitoring. A na pierwsza wizyte przyszlam z wielkimi torbielami na jajnikach. Pozniej juz nie mialam bo bralam tabletki.
Antykoncepcje bralam z 2 powodow:
1. Leczenie PCOS i Endo
2.Zabezpieczenie przed ciaza Od 15rz mozna uprawia seks
GIGI jak to przyszla? Nie zgadzam sie Bylo tak super. Moze to moja do Ciebie przyszla?panazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
nick nieaktualny
-
Gigi <przytul>
mnie to mąż tak zdenerwował że szkoda mówić... i nie chodzi o to że jestem przed @, w każdym dniu cyklu takie jego zachowanie zawsze mnie tak samo irytuje...
do tego miałam koszmar
nawet nie chce mi się po pączki iść taka jestem jakaś nijaka dziś, jeszcze myślałam że coś dobrego tu przeczytam a tu taka przykra sprawa...
-
LiluyEvans wrote:A wlasnie dziewczyny u mnie @ niet i temperaturka wzrosla. WTF :o
ale nie robiłaś dzisiaj testu?
nie wiem czy dobrze kojarzę ale w piątek miałaś iść na bete to wszystko wyjaśni dlaczego dalej nie ma @
ja to sie ciesze że nie kupiłam żadnych testów wczoraj bo gdyby wyszło że jestem w ciąży a potem okazała sie biochemiczna to chyba bym się załamała... taki mam głupi charakter, a tak to czekam na @ w sumie terminowo powinna być za dwa dni...panazuzanna lubi tę wiadomość