X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lutowe testowanie 2017
Odpowiedz

Lutowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Robiłam - wynik dziś koło 15.

Nie wiem czy to w głowie czy faktycznie, ale normalnie cofa mnie dziś w przełyku.. może beta rośnie :p

Ja ide dzisiaj o 8 zrobic bete druga dopiero i wyniki bede miala tak jakos przed 18 w intetnecie jest. Mam nadzieje ze beta urosla bo sie martwie bardzo. Pozatym dziwnie rozszyfrowac sie nie da tygodnia ciazy na mojej tabeli wynika1-2 na innym 2-3 :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 07:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka mni tez cofa hehe :P zalezy od czego wlasnie i zaczyna cofac moze faktycznie rosnie i mam strasznie piersi wrazliwe szczegopnie sutki :)

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1111 wrote:
    Ja ide dzisiaj o 8 zrobic bete druga dopiero i wyniki bede miala tak jakos przed 18 w intetnecie jest. Mam nadzieje ze beta urosla bo sie martwie bardzo. Pozatym dziwnie rozszyfrowac sie nie da tygodnia ciazy na mojej tabeli wynika1-2 na innym 2-3 :P

No bo tam są szerokie widełki :) Ja się ze swoim mieszczę i w 4 i w 5 tygodniu. Ale wiem, że to 4 :) oczywiście licząc od początku cyklu ;)
    Zobaczymy co tam nam przyrosło ;)

A mój mąż wczoraj wykwakał mojej mamie, że poszłam na jakieś badania krwi i ta już wczoraj drążyła :p Ale nic się nie przyznałam ;) dowiedzą się w połowie marca jak wszystko będzie dobrze :)

Flowwer lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    No bo tam są szerokie widełki :) Ja się ze swoim mieszczę i w 4 i w 5 tygodniu. Ale wiem, że to 4 :) oczywiście licząc od początku cyklu ;)
    Zobaczymy co tam nam przyrosło ;)

A mój mąż wczoraj wykwakał mojej mamie, że poszłam na jakieś badania krwi i ta już wczoraj drążyła :p Ale nic się nie przyznałam ;) dowiedzą się w połowie marca jak wszystko będzie dobrze :)

Ja liczac Od cyklu mojego to jakis 3 tydzien mam wlasnie. Jak popatrzylam w necie wprzykladowe wynki takiej bety jak ja u i nyvh osob to oni tez 3 ale oj tam.lekarz powie :) a jak myslicie kiedy do gina isc zeby juz wykryl ciaze i wogole? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 07:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj narzeczony mial nikomu nie mowic jeszcze hehehchociaz dopoki od lekarza nie wyjde a on pierwsze co to juz siostrze i koledze wypaplal :mowi ze on taki szczesliwy ze chcialby to calemu swiatu wykrzyczec :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 07:20

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1111 wrote:
    Ja liczac Od cyklu mojego to jakis 3 tydzien mam wlasnie. Jak popatrzylam w necie wprzykladowe wynki takiej bety jak ja u i nyvh osob to oni tez 3 ale oj tam.lekarz powie :) a jak myslicie kiedy do gina isc zeby juz wykryl ciaze i wogole? :)

Ja planuje iść do ginekologa 13.03. Tu akurat na prywatną wizytę. A później już jestem umowioną do swojej ginekolog na NFZ na 6.04., więc tak by to wyglądało. No i dopiero po marcowej wizycie cokolwiek komuś powiem. A po kwietniowej chciałabym iść na zwolnienie.
    Ale to jeszcze odległe czasy ;)

Mój mąż to jest jeszcze bardziej ostrożny niż ja. Tylko nie pomyślał, że moja mama ma radar na moją ciążę i będzie drążyć :p

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Bocianiątko Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigi, tuli bardzo mocno! W następnym cyklu się uda! :)
    A mnie dziś kawa nie wchodzi... jakaś taka kwaśno-gorzka jest ;) a temperatura stoi w miejscu...

event.png

🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
    6 dpt beta 35.4
    10 dpt beta 192
    12 dpt beta 412
    14 dpt beta 994
    18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
    7+1 CRL 1 cm FHR 136
    8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
    10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
    15+4 130g
    17+3 200g
    20+2 337g 💕córeczka
    23+2 583g
    26+4 925g
    28+4 1125g
    31+4 1764g
    34+2 2200g
    35+4 2350g
    36+4 2475g
    37+4 2840g
    38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨‍👩‍👧😍

3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
    2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
    1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
    🧪2x IUI 2018 ❌
    ⏰starania od 2016 ❌
    PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka ja sobie też obiecywałam, że powiem najbliższym dopiero po badaniach prenatalnych, ale wyszło jak zawsze ;) wiedzą praktycznie wszyscy oprócz mojej córki, bo wiem, że gdybym powiedziała jej to wiedziałby już cały świat ;) także jej powiem po prenatalnych..

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigi, tulę mocno <3<3 Będzie dobrze

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suri2016 wrote:
    Kaczorka ja sobie też obiecywałam, że powiem najbliższym dopiero po badaniach prenatalnych, ale wyszło jak zawsze ;) wiedzą praktycznie wszyscy oprócz mojej córki, bo wiem, że gdybym powiedziała jej to wiedziałby już cały świat ;) także jej powiem po prenatalnych..

Hehe, no ja do prenatalnych to czekać nie będę :p za długo ;)
    Ale postaram się jak najdłużej :p

Jakieś parcie na pęcherz mam dziś :/

Bocianiątko - mi też kawa słabo ostatnio wchodzi. Ale nie jest jakaś ohydna. Tylko tak po prostu :)
    Trzymam za Ciebie mocno kciuka :)

Bocianiątko lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie ja tak mysle kiedy pojsc do ginekologa i tak wlasnie kolo 13-15 chcialam dopieto. Planowalismy nic niekomu nie mowic do pierwszej wizyty ale bardzo trudmno jest :) a jak myslicie na ta pierwsza na nfz czy lepiej prywatnir ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie robilam druga bete i czekam do 18 na wyniki teraz :) tylko najgorsze ze bierze mnie jakies chorupsko bo mam mokry kaszel. Kupilam sobie cos w aptece co mozna wziasc jak sie jest wciazy lub podejrzewa wiecie o co vhodzi nie chce zaszkodzic fasolce ale dalrj mam wrazenie ze nic nie powinnam brac tylko herbata i koldra. Boje sie zezaszkodze malenstwu :(

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1111 wrote:
    Ja wlasnie robilam druga bete i czekam do 18 na wyniki teraz :) tylko najgorsze ze bierze mnie jakies chorupsko bo mam mokry kaszel. Kupilam sobie cos w aptece co mozna wziasc jak sie jest wciazy lub podejrzewa wiecie o co vhodzi nie chce zaszkodzic fasolce ale dalrj mam wrazenie ze nic nie powinnam brac tylko herbata i koldra. Boje sie zezaszkodze malenstwu :(

Herbata z miodem i cytryną :)

Ja znowu chyba po jakąś żurawinę się wybiorę. Muszę ten mój pęcherz wzmocnić.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio tez mam probleny z pecherzem ale zurawina pomogla :)

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1111 wrote:
    Ja ostatnio tez mam probleny z pecherzem ale zurawina pomogla :)

Kupię sobie suszoną i będę jeść ;) chociaż średnio lubię. Podobnie jak i rodzynki :p

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinucha87 wrote:
    Dlaczego brałas tabletki jak miałaś 15 lat ??no i skąd pewność ze nigdy nie miałas owulacji i ta jest Twoją pierwszą w życiu skoro nie jet to potwierdzone przez monitoring ?? z ciekawosci piszę skąd masz pewnośc.

No nie mam 100%. Ale przez pol roku chodzilam do Gina na badania (pamietam ze wtedy mama musiala byc wg abinecie :P) wlasnie 2-3 razy w miesiacu. Mozliwe ze to byl monitoring. A na pierwsza wizyte przyszlam z wielkimi torbielami na jajnikach. Pozniej juz nie mialam bo bralam tabletki.
    Antykoncepcje bralam z 2 powodow:
    1. Leczenie PCOS i Endo
    2.Zabezpieczenie przed ciaza :) Od 15rz mozna uprawia seks

GIGI jak to przyszla? Nie zgadzam sie :/ Bylo tak super. Moze to moja do Ciebie przyszla?

panazuzanna lubi tę wiadomość

Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
    PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Kupię sobie suszoną i będę jeść ;) chociaż średnio lubię. Podobnie jak i rodzynki :p

Ja uwielbiam zurswine suszona i jadlam ze smakiem :)

• LilyEvans Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie dziewczyny u mnie @ niet i temperaturka wzrosla. WTF :o

Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
    PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigi :( <przytul>

mnie to mąż tak zdenerwował że szkoda mówić... i nie chodzi o to że jestem przed @, w każdym dniu cyklu takie jego zachowanie zawsze mnie tak samo irytuje...

do tego miałam koszmar :(

nawet nie chce mi się po pączki iść taka jestem jakaś nijaka dziś, jeszcze myślałam że coś dobrego tu przeczytam a tu taka przykra sprawa...

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LiluyEvans wrote:
    A wlasnie dziewczyny u mnie @ niet i temperaturka wzrosla. WTF :o

ale nie robiłaś dzisiaj testu?
    nie wiem czy dobrze kojarzę ale w piątek miałaś iść na bete to wszystko wyjaśni dlaczego dalej nie ma @ :)

ja to sie ciesze że nie kupiłam żadnych testów wczoraj bo gdyby wyszło że jestem w ciąży a potem okazała sie biochemiczna to chyba bym się załamała... taki mam głupi charakter, a tak to czekam na @ w sumie terminowo powinna być za dwa dni...

panazuzanna lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ