Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzik34 wrote:Hej Suri,wiem czytalam twoja historie.Podziwiam cie,ze tak szybko wrocilas do staran.
Ja potrzebowalam troche wiecej czasu...a pewnie gdyby nie moj Maz to chyba juz bym sie poddala.Mamy juz dzieci wiec to trzecie dziecko mialo byc naszym ostatnim spelnieniem/marzeniem...moze za duze to pragnienie?
Żadne dziecko nie jest za dużym pragnieniem aby się nie spełniło. Czy to pierwsze czy to piąte wszystkie są warte tego aby je pragnąć i miećWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 20:56
-
Klaudiia87 wrote:Zasypiam dziś na stojąco normalnie.
Ja dzisiaj popłynęłam. W nocy mały trochę dokazywał ale coś tam spałam, mąż zabrał małego o 7:30 do żłobka a ja poszłam spać dalej, spałam do uwaga 12:45 jestem zmęczona, nie wiem czy znowu jakieś choróbsko mnie nie łapie albo nie wyleczyłam poprzedniego. A muszę się wykurować bo od środy zaczynam nową pracę. -
nick nieaktualnyKoniczyka wrote:Ja dzisiaj popłynęłam. W nocy mały trochę dokazywał ale coś tam spałam, mąż zabrał małego o 7:30 do żłobka a ja poszłam spać dalej, spałam do uwaga 12:45 jestem zmęczona, nie wiem czy znowu jakieś choróbsko mnie nie łapie albo nie wyleczyłam poprzedniego. A muszę się wykurować bo od środy zaczynam nową pracę.
Ja tak mam od poniedziałku. Wracam z pracy i zgon. Musze się zdrzemnąć, bo nie funkcjonuje. Chyba mnie pogoda dobija. Chcę wiosne !!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Koniczyka wrote:Madzik34 wrote:Hej Suri,wiem czytalam twoja historie.Podziwiam cie,ze tak szybko wrocilas do staran.
Ja potrzebowalam troche wiecej czasu...a pewnie gdyby nie moj Maz to chyba juz bym sie poddala.Mamy juz dzieci wiec to trzecie dziecko mialo byc naszym ostatnim spelnieniem/marzeniem...moze za duze to pragnienie?
Żadne dziecko nie jest za dużym pragnieniem aby się nie spełniło. Czy to pierwsze czy to piątek wszystkie są warte tego aby je pragnąć i mieć
Luty będzie nasz
Chociaz moj raczej nie bo owulacja po stronie, gdzie są problemy z drożnością. -
Agniechaaaa wrote:Właśnie sie natarłam amolem idąc radą Eweli i zrobię sobie tez inhalacje
Przeziębienie w ciąży – Mama Ginekolog
http://mamaginekolog.pl/przeziebienie-w-ciazy/ -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ooo Dziekuje świetny artykuł
Agniecha w zasadzie jak Ci nic nie pomaga to najlepszy będzie lekarz, jeśli to coś poważniejszego to lepiej żebyś wzięła antybiotyk. Nie ma jeszcze jak wpłynąć to na jajeczko, które dopiero dociera do macicy lub się zagnieżdza. A dłuższa choroba może mieć jeszcze gorsze skutki. -
nick nieaktualny
-
Czuje że i luty będzie dla was bardzo owocny w fasolkach, trzymam za was cały czas kciuki bo luty już za rogiem.
Mam nadzieje że zapasy testów kupione więc do dzieła !!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A Olucha chyba całkiem nas opuściła !!!! Gdzie jesteś !!!
Mysle ze dala sobie w tym msc na wstrzymanie ^^