Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewi28 wrote:Kiedy szyjka po owu sie zamyka? Po paru godz od owu.od razu czy po dniu naprzykad?
I tez walcze w tym cyklu z tradzikiem....plecy,twarz....makabra -
Ewi28 napisała:
Kiedy szyjka po owu sie zamyka? Po paru godz od owu.od razu czy po dniu naprzykad?
Ja tak naprawdę dzisiaj dopiero wyczułam(tydzień po), że stwardniałą, obniżyła się i zamknęła. Wcześniej nie byłam zbytnio pewnaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 21:40
-
OF przesunal mi owulacje... Wam tez to sie zdarzało?
-
OjMaryś wrote:OF przesunal mi owulacje... Wam tez to sie zdarzało?
-
Hej Dziewczyny, przenoszę się do Was. Myśle, że dziś najpóźniej jutro zawita do mnie @. Temperatura spada, wczoraj test negatywny- no nic trzeba będzie działać walentynkowo;-)
-
nick nieaktualnyA ja zaraz jadę na bete M koniecznie chce mnie Zawieść a najprawdopodobniej do końca Tyg go nie bedzie wiec zamiast jutro jasne bedzie juz dzis i tu moje przytaknie
Czy jestes tam zarodku i rozwijasz sie w środku?
Tak bym tego chciała91Ewela09, AnnaManna, innamorata88, Lady_E, Kamelkowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:A ja zaraz jadę na bete M koniecznie chce mnie Zawieść a najprawdopodobniej do końca Tyg go nie bedzie wiec zamiast jutro jasne bedzie juz dzis i tu moje przytaknie
Tak bym tego chciała -
Kamelkowo wrote:
1. melonek , mycha91, Agniechaaaa, Gosiaczek91,
2. Karen, ojMaryś, avila1810
3. Katik, suri2016 , karola_aa
4. CzeresniowaMama, Camie, Amy333, lilka1984, marcysia
5. Minerva, Maribell,MamaFabianka, Koniczynka
6. Kamelkowo, Trinida
7.Klaudynka2444
8. Klaudiia87, Tinusia, Malus9393, Doma90, beatka_c, Szatyneczka
9. Zgredek, Oluchna, Zgredek 12, E_w_c_i_a
10.AnnaManna, Lady_E
11.Justa0801, Madzia_, pigula_91, Tosia80
12.Madziula, mi_lejdi
13.Mama Sowa, Ewi28,
14.kika77, kascok, kuki123
15.Anna Stesia, Paulinucha87
16.
17.
18.Nadia83, Tusiek86
19.
20.gg88, Madzik34
21.agacia
22.
23.Maja84
24.Paulina staraczka, Mada92
25.summer86
26.Kaczorka, Swan
27. nesairah
28. sara9555, malka, FreshMm
Ciąża:
Okres: @
Kamelkowo poproszę o wpisanie na 28go, a z 4go mnie wykreśl:)
Kamelkowo lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:A ja zaraz jadę na bete M koniecznie chce mnie Zawieść a najprawdopodobniej do końca Tyg go nie bedzie wiec zamiast jutro jasne bedzie juz dzis i tu moje przytaknie
Tak bym tego chciała
będzie dobrze, trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 08:39
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OjMaryś wrote:OF przesunal mi owulacje... Wam tez to sie zdarzało?
-
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Monika a u Ciebie zdarzały się tak długie cykle? Może wybierz się do lekarza.
A ja dziś obudziłam się w bólem gardła i prawego jajnika Ale już niedługo będę wiedziała o co chodzi.
Poczekam jeszcze z parę dni, bo z tego co widziałam u dziewczyn może mnie najść 43 dnia cyklu.
A jak nie nadejdzie w tym tyg, to zapiszę się do ginekologa. Mi się wydaję ze to na bank przez castangusa czytałam cze potrafi tak naplatać w pierwszym cyklu